Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanapé

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ülőgarnitúra vásárlás előtt állsz akkor nem hagyhatod ki az eurokanape által készített tanulmányt. Nagyon sok segítséget ad és ráadásul ingyenesen letölthető. Ha leakarod tölteni az e-mail címedre kattints ide: ülőgarnitúra Ez a kis iromány 21 nagyon jó tippet tartalmaz…..
Ülőgarnitúra Házimozi fotel 2010.11.28 23:30:50
A házimozi fotelek különböző összeállításokban készülnek. Többnyíre fal mellé állítható fotelek melyek a kényelem érdekében állítható háttámlával és lábemelővel rendelkeznek. Az beállítás módját tekintve egyaránt elterjedt a manuálissan és motorral mozgatható…..
Kanapé 2011.04.19 19:31:48
Nemrég jelent meg egy cikk ülőgarnitúra címmel az asztalosblogon. Nagyon hasznos tippek találhatóak a bejegyzésben az ülőgarnitúra választáshoz.Például lemosható ülőgarnitúra kárpit, ha gyerekek vann ; kinyitható kanapé, ha vendégek jönnek ; alacsony sarokkanapé, ha kicsi a…..
Ülőgarnitúra Relax kanapé 2010.11.28 23:34:00
A relax kanapéknak köszönhetően a nappali szobák ülőgarnitúrájának minden egyes eleme képessé vállik ugyanazt a kényelmet nyújtani mint a fotel.A kanapé oldalsó ülésein illetve karfáin elhelyezett mechanizmus segítségével állíthatjuk a lábemelő magasságát illetve a…..
Ülőgarnitúra Motoros fotel 2010.11.28 23:27:31
Az elektromos motorral felszerelt fotelek kezelése könnyedén, fizikai erő használata nélkül kivitelezhető. Gombnyomásokkal vezérelhetjük a háttámla döntését akár a vízszintes helyzetig, illetve a lábtartó megemelését. Az elektromos motor megtartja a lábemelő és a…..
Ülőgarnitúra Senior fotelek 2010.11.28 23:25:43
A senior foteleket olyanoknak ajánlható akik kissé nehézkessen mozognak. Ezek a típusok hasonlóan  motoros fotelekhez elektromos motorral vannak felszerelve, melynek vezérlésével, könnyedén dönthető a háttámla és a lábtartó és ezeknek bállításait stabilan megtartja. Ezek a…..
Ülőgarnitúra Bőr fotelek 2010.11.28 23:22:24
A bőrrel kárpitozott fotelek a pórusokon létrejövő hőkiegyenlítésnek köszönhetően meleg érzést bizosítanak és kellemes lágy tapintást biztosítanak. A bőr bútorok közös tulajdonsága, hogy könnyen tisztíthatóak és strapabíróak. A bőr borítású bútorok, magas preztizst…..
Ülőgarnitúra Masszázs fotelek 2010.11.28 23:18:14
Akik a kényeztetés rabjai azoknak kiemelten ajánlott egy masszázs fotel beszerzése. A masszázs foteleket a mérnökök úgy tervezik, hogy a maximális kényelmet biztosítsa a használója számára. Ezen típusoknak a hitáztatható fotelek funkcióin kívül beépített masszázs…..
Ülőgarnitúra Forgó fotelek 2010.11.28 23:13:49
A forgó fotelek az mellet, hogy kielégítik a hintázás, dönthető háttámla és az emelhető lábtartó funkciókat lehetővé teszik számunkra, hogy akár 360°-os szögben forgathassuk, körbeforoghassunk. Ennek köszönhetően, hogy bármilyen irányba állíthatjuk, széleskörűen…..
Az helyett, hogy a háttámla állításánál az mozogna hátrafelé a fal mellé helyezhető fotel többi része mozog el előre így bátran a fal mellé is tehetjük akár 5 cm-re is.Ezek a fotel típusok nem hintáztathatóak mivel ilyenkor a háttámla beleütközne a szoba falába. ..
A hintáztatható fotelek kifinomult mozgató mechanikával rendelkeznek így teljes ellazulást biztosítanak a tulajdonosuknak. A mozgás/hintázás már nagyon kicsi erő kifejtéssel elérhető a tökéletes kiegyensújozásnak köszönhetően. Ezen fotel típusok háttámlája hátrafelé is…..
Ülőgarnitúra A Fotel választás 2010.11.28 23:06:00
A nappali szoba egyik legfontosabb bútora a fotel. Egy kényelmes fotel elősegíti az otthonunkban eltöltött órák kényelmét. Mielőtt még kiválasztjuk otthonunk eme fontos darabját érdemes megfelelően körültekinteni és sorra venni a kiválasztásnál közrejátszó szempontokat.A jó…..
Ülőgarnitúra A kanapé 2010.11.27 19:24:00
A kanapé alapjában véve egy olyan ülésre tervezett bútor ami több mint egy személy számára ad helyet. A háttámlájának neki döntve a hátunkat kényelmesen elheveredhetünk rajta. Jellemzően a két oldalán egy egy karfa nyújt támaszt a karoknak. Az otthonokban általában a…..
Köszöntök minden kedves "Ülőgarnitúra Blog" olvasót.Elindítom ezt az ülőgarnitúrákkal foglalkozó blogot. Ha bárki affinitást érez magában cikkek írására, jelentkezzen szerkesztőnek a kanae[kukac]index.hu email címen.Nem csak ülőgarnitúraA blog többnyire…..