Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaddget

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Vigyázz autó! 2011.11.02 06:00:00
Pár napja sétálgattam Nyíregyházán, amikor megpillantottam ezt. Biztos bennem van a hiba, de nem fér a fejembe, hogy mit keres ezen a táblán egy teherautó és egy busz? ..
Gaddget 2011.11.02 12:30:32
@Zwitter: Hallgatás beleegyezés!
Gaddget 2011.11.03 20:06:11
Ebben igazad van hogy nem vártam sokat a válaszra, viszont sajnálom hogy összejöttek a dolgaim és azt csinálhatom amit szeretek (tehát informatika), és ez nem azt jelenti hogy egész nap a gép előtt ülök, annak ellenére hogy lenne más dolgom mert én mindig úgy állítom össze a napot ahogy az nekem jó.
1. Nem értem hogy ezek a mondatok hogy kapcsolódnak össze, meg azt sem hogy egyenként a mondatok mire vonatkoznak. Valami épkézláb szöveget rakj már össze amiben elmagyarázod a jelentésüket.
2.1. Eléggé tisztában vagyok azzal hogy mi folyik az interneten hiszen ahogy előbb írtam ezzel foglalkozom
2.2. Gondolkozz logikusan: Azt állítod hogy nem létezik olyan kép ami ne lenne fent már az interneten. Tehát szerinted azokat a képeket amik például fent vannak 9gag.com-on azokat nem készítette el senki és nem töltötte fel senki a világhálóra hanem csakúgy lett? /Úgy mint a Biblia szerint Isten. Őt nem teremtette senki csak úgy van./
3. Én ezt értem hogy csak válaszoltál a véleményemre viszont szerinted nem lett volna jobb ha csak annyit írsz hogy „szerintem nincs igazad”, ahelyett hogy felsorolsz egy csomó pontot amiben azt írod le hogy inkább menjek el a blogról és soha ne látogassam többé?
4.1. A blogoddal kapcsolatban csak egy kérdés: Miért van az hogy a domainnév azpara2.blog.hu, viszont a blog címe: azparaszt? Az azpara.blog.hu is a tiéd vagy csak nem volt jobb ötleted domainnévre és gondoltad hogy egy létező blog neve végére odaraksz egy 2-est és jó lesz az?
4.2. Na látod ez a baj hogy a szerkesztőket nem érdekli a felhasználók/olvasók/látogatók véleménye. Mint ahogy az előző kommentemben is írtam a szerkesztők a látogatókért írják a blogot és nem a maguk szórakoztatására, és a felhasználók posztokról alkotott véleményét pedig jogukat van közölni hiszen erre találták fel a kommentelést. Ha pedig nincs igazam és a szerkesztők a saját szórakoztatásukra írják ezt a blogot akkor két megoldás létezik: vagy nem teszik lehetővé a kommentelés lehetőségét, vagy a képek megosztását az ún. „deep web”-en folytatják /
en.wikipedia.org/wiki/Invisible_Web/ amely a keresők által indexelhetetlen, így elkerülhetik hogy akárki véleményt mondjon a postokról.
Gaddget 2011.11.03 22:02:57
@Zwitter: Szerintem hagyjuk az egészet mert egy szubjektív kérdésben senkinek sem lesz igaza, viszont ne menjünk el az mellet a tény mellet hogy 2-en is egyetértettek velem.

A szerkesztőknek pedig üzenném hogy ezzel a posttal záródjon le egy szakasz a roflnet ”pályafutásában” és innentől kezdve senkit sem sértő humoros/bizarr képeket/postokat szeretnénk látni (ezt gondolom több látogató nevében is mondhatom)