Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Cobb

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűde szép! Egy amerikai E30... 2012.05.25 16:30:00
...325e. Ha jól látom, Centerline felniken. Vagy legalábbis Centerline-stílusú felniken, kibillenthető hátsó oldalablakokkal.A tyrestretch még mindig nem tetszik, de ettől függetlenül jó kiállású gép.via gretyui..
Lehet vitatkozni arról, hogy melyik ország a foci fellegvára, esetleg a vízilabdáé, de arról talán még többet, hogy melyik az autósporté. Amiről viszont nem lehet, hogy a túraautózás lokálisan hol a legerősebb és legjobb. A válasz egyértelműen Nagy-Britannia. Persze, jönnek…..
Robnak köszönet a fotókért.A tulaj állítólag a klasszikus kinézetre hajtott. Hááát.....
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Belsőség Mitől döglik a légy? 2011.01.23 14:40:00
Naná, hogy egy pöpec tuningladától. Nem, ne ijedjenek meg, nem egy újabb, sokezer karakteres Lada-poszt következik, csupán egy apró, kellemes emlékeztető arra, hogy idén is lesz nyár és jó idő. Igaz, ezekhez a képekhez kicsit messze kellett utaznia Törköly László olvasónknak, a…..
Éljen a magyar-szovjet barátság!Sötétedés után értem Kerepesre, és ahogy bebotorkáltam a műhelybe, egyből nagyon kellemes kép fogadott: az a sziluett, amit alapban elképzeltem. Elöl egy Honda CBR 600 F 16 collos kereke, valamikor a 90-es évek második feléből. Rajta egy…..
GerGely küldte ezt az E30-ast. Elég érdekes így félkészen látni, de ahogy elnézem, sok jó nem fog belőle kisülni...