Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pikáli Sándor

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Pikáli Sándor 2011.03.10 06:31:34
@krüger:
nem csak a gettócigányok, és a fehérgalléros hivatalnokkorrumpáló zsidókat kísérné el apu a sittre, hanem minden bűnözőt.
amúgy közkeletű szóval élve zsigány vagyok, szóval amit a cigány-, és zsidóbűnözésről mondok az nem kirekesztés, hanem belső kritika.
a magukat liberálisnak mond bűnözőpártoló cinkosok meg elmehetnek kukutyinba, ott nem kell bárca a munkavállaláshoz...
:)
Pikáli Sándor 2011.03.10 06:45:17
@sztrugackij:
nem is tudom hirtelen, Arkagyíj, vagy Borisz néven tisztelhetlek...
na, mindegy.
egyszer, ha arra jársz, számold meg, tíz autóból mennyit díszít mozgássérült parkoló igazolvány Budapest hagyományosan zsidók lakta részén.
ez apukám, egy tünet.
a társadalom nyakán élősködő zsidó mentalitás tünete.
aztán pötyögd be a kugliba azt, hogy tanárverés, és tippeld meg, hány százalékban cigány az elkövető.
aztán szépen menjél el kakilni, és az ismert pózban tűnődj el, vajon a társadalom türelme mellett az érintett népcsoportok mit tehetnek az említett anomáliák megszüntetéséért.
mert abban biztos egyetértünk, hogy megszüntetendő viselkedés formákkal állunk szemben.
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Pikáli Sándor 2011.03.02 09:28:12
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Ahogy azt már egy régebbi, nagy sikert aratott cikkünkben kifejtettük, az Internet a vidéki internetpenetráció óta gyakorlatilag folyamatosan válságban van. Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen amikor egy-egy téma megjegyzései között úriemberként megpróbálunk alapesetben észérveket…..