Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csontos85

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 8ker blogon megjelent Blaha Lujza téri tervek apropóján beszélgettünk a Blaha Lujza tér aktuális helyzetéről, közlekedéséről, a tér nagyságáról és arról, hogy mi a helyzet azokkal a hajléktalanokkal, akik a téren tartózkodnak.   A Blaha Lujza Tér Tervei És Március…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
Appleblog A négyszögletű kör 2010.12.07 12:39:00
Nem is olyan régen telepítettem a T-Mobile 3G-s modemének a programját, ezzel tudok fel és le csatlakozni a hálózatról. A tetheringgel használt iPhone Telenorjához képest óriási az előrelépés, sokszorosára gyorsult a mobilnet, legalábbis a világnak azon a pontján, ahol épp…..
csontos85 2010.12.07 16:31:27
Vocem praeco: az elkövetkezőkben megosztanám önökkel Laár András első önálló költői estjének hanganyagát (ismertetés itt). Ezt kiegészítettem még néhány egyébbel, ezek vagy ugyanebből az estből származnak, vagy közvetlenül kapcsolódnak hozzá. A anyag az este (sajnos nem…..