Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PGT537

18 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára emlékeztek még a Homasita Octaviara.Nos,most láthatjátok féloldalasan.Innen is borzalmas...
Rengetegen próbálnak úgy kitörni a hétköznapok szürkeségéből, hogy a 2Fast 2Furious című klasszikusban látott Skyline-ra hajazó autót építenek imádott vasukból. Ők jönnek most. (A képeket brit oldalról szedtem, a magyar gépek is köztük voltak - és a magyar Mazda…..
PGT537 2011.12.07 13:53:57
@Autószerető: Elképzelhető,ugyanis a jobb alsó sarokban egy aprócska felirat van -> "Street Racing Szeged"
Ez a méltán híres vállalat világ körüli hódításra törekszik, és az olaszoknál folytatják a nálunk elkezdett áruk terjesztését. Ezt a Fiat Pandát céges autónak készítették, de kicsit sok lett, így most eladják. Én szóltam. A háttérben lévő autók csak próbálnák…..
Malajzia egy érdekes ország. Na, nem csak az ott található nők miatt, hanem maga az egész kultúra. Egy ázsiai szigetország, ahol a keleti kultúra mára találkozott a nyugatival. Ezt örökíti meg az alábbi BMW is. 2010: Már innen feltűnik az eklektikus kinézet.    …..
Sok kommentárt nem tudok hozzáfűzni. Élvezzétek! ;-DRemélem sosem készül el.A méret igenis számít!Mondom én!Bosozoku. Már meg sem lepődöm.Egy menő postásfurgon.Honkey Donk.Lakóautó.És még a csajok is csúnyák mellette.S(z)ulák, de nem Andrea. Vagy inkább Subalski?Snowboard…..
A Google-n böngészgettem, mikor ráleltem erre a képre. Azt hiszem, nincs mit hozzáfűznöm...
Vagy ha nem, akkor mi vette rá M. Schweidler urat, hogy ezt művelje egy Bentley Mulsanne-nal?A teljes űberklín stílushoz az indexeket és a tükröket is el kellett volna tüntetni, nem?Hiányzik a küszöb megtoldása. Mondjuk az E36 M3 stílusában. ;-)Az a nagyobbik kerek nyílás vajon mire…..
...de szerencsére menthető.Ha nem lennének rajta ezek a lökhárítók és küszöbök, valamint a motorháztető, illetve rendesen le lenne ültetve, még tetszene is. Így azonban sajnos nem.Lehet, hogy csak a jellegtelen szín miatt, vagy csak azért, mert túl sok rondaságot láttam már, de…..
Nos,egész szép lenne,ha nem lenne ilyen ocsmány.Nos,mit fűzzek még hozzá?..
Az első generációs Lexus SC400 itthon kevésbé ismert, de a tengerentúlon ez is nagy népszerűségnek örvendő típus, a rizsrakétákkal száguldozók körében.Szokatlan arányai, végletekig reszelhető 4 literes, V8as motorja, és hátsókerékhajtása komoly vonzerőt jelentenek a…..
Ezt a Feliciát tegnap lőttem este hét körül.A minőségért elnézést kérek,telefonos kép.Ha lesz időm,lefényképezem elölről és hátulról is.Többet nem is fűznék hozzá,beszéljen a kép:..
De leginkább ez a mester, aki egy Smartot alakíttatott át kénye-kedvére, eléggé egyedivé. És persze JDCS-vá/vé. Dirtynek köszönet az íbéjes linkért.Ha azt mondom, eklektikus, talán még nem is hazudok.A hátulja és a bele gyári, az nem érdekes...
Jajj,de csúnya! Zöld rémség 2011.09.02 11:00:00
A következő alany egy kis Skodri nagy bojlerekkel.M3 tükör,fehér csirkerács,Pug 206 tyunying löki,gyári acélfelni,kell ennél több?Nos,szerintetek?..
PGT537 2011.09.02 14:43:21
@gobolyosg: Azon szokott ilyen lenni :'D
Ha a prelúdiumokról és fúgákról van szó, nem szabad említés nélkül elmenni J.S. Bach munkássága mellett. Egyedülálló barokk zeneszerző volt, olyan maradandót alkotva, amelyektől bárkinek eláll a lélegzete, aki egy kicsit is jártas a zenékben.De mivel mi autós blog…..
Sok gondolkodás és kevés készülődés volt eme blog születése körül. A Jajj, de csúnya! Blog egy autós területet már lefedett, mégpedig azokét az autókét, amelyeken inkább mosolygunk, hahotázunk, legrosszabb esetben pedig lesápadunk, mint hogy elismerően csettintenénk, hogy ez…..
PGT537 2011.08.16 17:08:04
Cork77-től kaptam még jó régen az alábbi Kadettet. Szép kis átalakításon ment keresztül. Tény, hogy a képek 6 évesek (ha szabad hinni a fényképezőgépnek), és tökéletesen szemlélteti, mire nyálaztak az akkori fiatalok. A felnik kapásból érnek az 5 flémből kettőt. (a…..
Jajj,de csúnya! Golfino Combino 2011.08.12 15:00:00
A következő alany egy Golf MkIII Variant (köszi esef).Szegény pára jól megkapta...Talán innen még nem is olyan szörnyű.Viszont a szenvedés csak most kezdődik.Jó hogy nem ettem annyit,hogy fel tudjon jönni...Végül egy faros kép...
PGT537 2011.08.13 13:33:58
@esef: Jólvan,nem ugrott be xD
De attól még nem kell egyből oltogatni,köszkike ;)
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
Jajj,de csúnya! Racsing Fabia 2011.07.19 13:45:00
Következő áldozatunk egy Fabia. Az a lökös rendesen odaver a kiálló részeivel. Lekszászlámpa,tanksapkamatrinya,fehér bodykit cuccok,kis felni,semmi ültetés,fehér gumifestés.Igen kérem,így (nem) kell ezt csinálni!..
Ezt a Porsche 944-est egy román használtautó oldalon találtam, és ami nagyon szemet szúrt, az az ára volt, ami nem kevés, mindössze 30.000 euró. Vagy ha esetleg a diszkó előtt szeretnétek villantani, vagy lagziban, bérelhető: 80 euró/óra (kíváncsi vagyok hányan bérelték eddig…..
PGT537 2011.07.07 17:13:27