Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St.B.50

316 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az 50. Születésnapom!!!!! Ma nem volt próbám.Éjfél után már hívtak szkájpon Angliából és Ausztráliából,Szőlő és Kinga.Ittam egy kis whiskyt is.Délben szerződtem egy holnapi haknira.Aztán elbringáztam a Szigetre.Gyújtottam egy gyertyát Szent Margitnál,és…..
Kilenctől öltözéses próba Budaörsön.Van még min dolgozni.Ötre mentem Koltai Juci meglepetés szülinapi bulijára a József Attila müv.házba.Én 23 éve itt voltam a Theater Boleróban,Uray Péter színházában.Azóta nem jártam erre.Boldog Születésnapot Juci.(Neki már sikerült…..
Tíztől Viharos próba budaörsön.Utána mentünk Debrecenbe.Irma te édes előadás volt.Ma volt Manga Tamás barátom,középiskolai padtársam 50. születésnapja.Sajnos messze laknak,Gasztonyban.A 40.-et együtt ünnepeltük.Most ezen a fórumon is Boldog Születésnapot…..
Tíztől Viharos próba Budaörsön.Igazgató,rendezőnk Suba ma reggel avval fogadott,hogy elégedet a munkámmal.Ennek örülök.Most már csak magamat és a kollégákat kell meggyőznöm,hogy jó leszek.Próba után beültem a Libellába egy teára.Foglalkoztam a szövegeimmel,és talán…..
Fejsze jött értem,és vitt ki reggel Budaörsre.Tizenegytől: Mumus.Sok néző előtt,jó előadás volt.Én nagyon friss voltam.Aztán itthon ettem valamit,és mentem a Tilos Rádióba mesét mondani.Egy lelkes kis csapattal kezdtük néhány évvel ezelőtt.Helyben dramatizált mesékkel.Az…..
Tavaly karácsonyra kaptam az öcsémtől,bérletet a Szecskába.Ma járt le,ma volt az utolsó alkalom.Négyórás regenerálódás után,hazafelé megcsodáltam a felujjított Műjégpályát.Sokan koriztak.Gyerekkorunkban mi is sokat voltunk a jégen.Még kurblis korcsolyával…..
Én tizenegyre mentem Viharos próbára.A vendégeim pedig indultak haza.Most van az a pillanat amikortól magamra is figyelnem kell a Viharos éjszaka próbáin.Ma először egybe mentünk.Keresgéltem.Sajnos az igazi figurát még nem találom.Innentől minden instrukciót óvatosan…..
Ma lett volna egy Tengerkék Kutyus előadásunk,Zsámbékon.De néhány napja lemondták.Helyette takarítottam itthon.Délutánra vendégeket vártam.Rampai a barátnőjével Erikával jött Szegedről.Este színházba mentek,és nálam aludtak.Én átmentem Krisztináékhoz egy…..
Tíztől Viharos éjszaka próba Budaörsön.Még sok munkám van vele.Remélem a végére most is meglepem a többieket.Borzasztó,hogy csak én hiszek abban,hogy egy szerepnek megjöhet a mozgása és a hangja is a próbafolyamatban.Ez tényleg az Arvisura.És kevesen értik.De én okosan…..
Tizenegyre mentem Viharos éjszaka próbára Budaörsre.Félhattól Irma te édes próba volt Rákosligeten a Gózonban.Félkilencre értem haza...
2012. október 23. - Gabriella tizennégyszer Egészen ifjúkorom óta kosárlabdázom. Mostanában öregfiúk között. (7+ SC!) Tavaly megnyertük a senior bajnokságot. Jó kis csapat vagyunk. Egyetlen gyengénk a harmadik negyed: mindig jön egy hullámvölgy. Elfáradunk. (Aztán a negyedikben…..
2012. november 11. - Gabriella tizennégyszer Fél négyre mentem, talán túlságosan is kipihent állapotban. Öttől volt az előadás. Néhány napja volt legutóbb, a szöveg megvan. Azért néhány jelenetet összemondtunk bemelegítésként. Már elkezdődött az előadás, megvolt a…..
Reggel tíztől Budaörsön próba,nem volt színpad, Csámpi mégis kért próbát,hogy szövegezhessen.Természetesen mint partnere,én is mentem.Szóval ma Gáspár Sándorral mondtunk szöveget,illetve próbáltunk a tanyán.(ez a színház próbahelye).Készültem egy nagy beszélgetésre…..
Márton nap."Aki ma libát nem eszik az jövőre éhezik."Hát biztos ami biztos,én ettem töpörtyűt és libazsíros kenyeret is.De"Mindenkinek az ő hite szerint adatik."  Ennyit erről.G14 előadásra készültünk.Félnégyre mentem,talán tulságosan is kipihent állapotban.Öttől volt…..
Vendégjáték Gyulán.A Szeretem a feleségem című darabbal.Délben indultunk.Fater vezette azt a kocsit amiben én is utaztam.Fél háromra értünk oda.Hattól játszottunk a helyi művelődési házban.Volt időnk még ebédelni egy közeli étteremben.Ahol csak olasz zöldséglevest,rántott…..
Ma pihis nap volt.Közértből jövet összefutottam a Tamási Zolival,váltottunk néhány szót.Este elmentem egy előadást nézni az Eötvös10-be.Gyöngyösi Tamás rendezett egy mozgásszínházi előadást.A Bál című film alapján,G.N.M .tanodás tanítványaival.Legerszki Krisztina…..
Délre mentem Budaörsre próbálni.Jó hangulat van,a többiek is jól próbálnak,bár még nem láttam őket.Ebből lehet egy jó előadás.Aztán itthon csigatésztát főztem,víz helyett,paradicsomlében.Most csináltam először.Füstölt sajtot reszeltem rá,és nagyon jó lett.Este…..
Tíztől Viharos éjszaka próba Budaörsön.Jól megy.Hasznos,jól használható instrukciókat kapok,és talán Csámpi is kezd elfogadni,bár eddig se érzékeltette velem az ellenkezőjét.És nem mellesleg megkaptam a szerződésemet,és evvel is elégedett vagyok.Bár én még soha nem…..
Kilencre mentem a volt Patakiba,ma Kőrösi,művelődési házba,Tengerkék Kutyus előadásra.A kilences buszon találkoztam Rékával.Tök jól ment az előadás,a majd 500 lelkes gyerkőc előtt.Nagyon jó élmény volt játszani.Pandzarisz Sándor középiskolai osztálytársam ma 50 éves.A…..
Tíztől Viharos éjszaka próba Budaörsön.Felvettem a próba szünetében a félkész jelmezem,és átfésültem a hajam.Csámpi a partnerem nem ismert fel elsőre.Ez jellemző rám,hogy nagyon semleges tudok lenni civilben,és nagyot változtat rajtam a jelmez és a maszk.A nézők se engem…..
Hajnalban még megittam a maradék pezsgőt amit a lányok itt hagytak.Délben keltem ki az ágyból.Lementem a közértbe kajáért,és észleltem,hogy gyönyörű idő van.A körúton a fák mintha mind most hullajtanák le a sárga leveleiket.Vissza mentem a fényképezőmért.Csodálatos volt a…..
Tíztől Viharos éjszaka próba Budaörsön.Jól ment.Kettőig próbáltunk.Aztán át buszoztam a Karinthy Szinházba,ahol este Orfeum előadásunk volt.Próbáltunk is még előtte.Az előadás is lement.Én kezdem.Döcögősen kezdődött.De a végére sikerült megnyerni a nézőket.És ez a…..
Ma sincs szómenésem.Fél kettőre mentem Orfeum próbára.Aztán beugrottam a Libellába.Találkoztam néhány haverral.És ott azt is megtehettem,hogy nem fizettem ki a söröm.Mert ott vettem észre,hogy a másik nadrágomban maradt a pénzem.Mert hogy bringával mentem próbára és nadrágot…..
Ma egész nap esett.Négy órakor éppen elállt az eső.Elbringáztam a Margit szigetre és gyújtottam egy gyertyát a romoknál.Aztán esőben hazatekertem.Este néztem az Amélie csodálatos életét a tévében.Már láttam,de ismét lenyűgözött...
Déltől Viharos éjszaka próba.Háromtól Orfeumjáték próba.Ma már jelmezben.Jól ment.És az is jó hír,hogy elkelt minden jegy...