Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hardenberg

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hozzátok szólok most, a szcientifizmus, az Istentagadó és a sötét hatalmakat szolgáló tudományvallás felkent és kenetlen irányítói, szolgálói és bürokratái! Hozzátok, akik eladtátok a lelketeket! Hozzátok, akik nem azonosak a még marknyi megmaradt, becsületes igazi tudóssal! Hozzátok, akik egy…..
A külső, Isten által áthatott világban, a Természetben, a Teremtészetben eljött a Tavasz. Ez nem az emberi anticivilizáció világa. Ez nem a modern világ. Ez az én világom, letagadhatatlanul,  és melyet szintén letagadhatatlanul már a romlás erői mélyen áthatottak. Bár énekel a feketerigó, a…..
Székesfehérvár egyik legkülönösebb síremléke a felsővárosi Csutora temető közepén tör az ég felé. A régi, dór pilléres, domborműves obeliszk alkotójának kilétét sokáig homály fedte - ám nemrég megtudtam, hogy a rejtély kulcsa Adonyban van, emellett az is kiderült, hogy az alkotás a…..
Mértani vonalak, egy 50 méteres kőasztal és egy elsüllyedt sziget a tó mértani közepén. Egy térképész különös elmélete...
1915. Német lóvontatású mentőkocsi bombatalálat után a nyugati fronton az első világháborúban..
Hardenberg 2019.09.30 18:09:14
    Robert Sarah, a 74 éves, guineai származású bíboros Isten vagy a semmi c. könyvéből meglehetősen pontos képet kaphatunk annak kapcsán, hogy hol tart ma a katolikus egyház. A szerző a hívők világában rendkívül ismert és népszerű, érthető módon: intelligens, művelt, egyszerre szenvedélyes és…..
Akkor ez most hol is van pontosan? Ja, hogy Szlovákiában? Na nee... Pedig bizony ám! És a bejegyzés végén majd beavatást nyertek a roppantul hindu hangzású szent hely titkaiba is, de előtte még járjátok velünk végig, bemelegítésképpen: Szepeshely 800 éves katedrálisát, és a Kárpát-medence…..
  ÁLOMKIRÁLYSÁG AZ ÉGEN (Karácsonyi történet 3 tételben)   „Kit érdekel, hogy mi az „igaz”, ha igaz az, hogy szebb ami nem az.”    D. eltűnéséről szó ez a történet. Különös ezt a szót leírni: eltűnés, pedig az ő nyomtalan távozására nincs tökéletesebb kifejezés. Mondhatnám azt is: ellobbanás,…..
Ha lenne rá ambícióm, megírnám az Aljasság Világtörténetének folytatását. Jó mulatság lenne, de gyenge gyomrom valószínűleg megakadályoz ennek az emberiség számára oly nagyreményű feladatnak a végrehajtásában. Hiába, a gusztus.  Bár sosem fogom megírni, de mégis elálmodoztam azon, hol használnám…..
 "A mamut-birodalmaknak csak alattvalóik vannak, igazán szeretni csak kis hazát lehet." "Ősi igazság, hogy a gonoszok mindenkit gonosznak tartanak." Szerb Antal   1. rész 2. rész Vérgyilkosság, zsidók, titkok, döbbenet... (II. rész) Írta: Toroczkai László   Korábbi…..
Hardenberg 2018.05.07 20:24:47
A Grau GmbH Video Repair Tool-ja nagyon sok formátumot meg tud javítani. (mp4, mov, 3gp, m4v) A gond az, hogy a szoftver fizetős. Vagyis csak félig, mert ingyen megjavíthatjuk a fájlok felét (méretben az 50%-át, például egy 100 megabyte-os fájl esetén csak 50 megabyte-ot menthetünk…..
A szcientológia egyház PR-oldalán tegnap jelent meg a Kasza Tamás és a Szcientológia: Somogyországból a világ csúcsára! című interjú, gondolom azért, hogy ezzel büntessék az őket megszálló rendőröket... Ha akarnék, se tudnék ekkora PR-öngólt lőni, például az ilyen mondatok miatt:    Sokan…..
Hardenberg 2017.10.20 09:16:30
Szeretnék idézni egy interjúból, amelyben említésre kerül a szcientológia lehetséges álspirituális gyökere. Nem tudom, volt-e erről szó a blogon, mindenesetre érdekes.

"Az OTO két fő ágra oszlik: a kalifátusi Ordo Templi Orientis és a klasszikus Ordo Templi Orientis. Ezek néha mágikus csatákba is bonyolódnak egymással. Szellemi, mágikus gondolkodásrendszerük a középkori mágiába nyúlik vissza, templárius, gnosztikus elemekből épül fel, amelyre erősen hatottak kabbalisztikus gondolatok. Gyakorlataik – amelyek java részét az ókor végi gnoszticizmusból merítették – többnyire szado-mazo szexuálmágikus gyakorlatokból állnak, és mind a mai napig egészen a nem önkéntes emberáldozatokig terjed a skála. Az USA-ban rendőrségi szakértők szerint évente több ezer ember tűnik el ilyen rituálék áldozataként. Olyan is létezik, hogy gyerekeket vonnak be a rituálékba, és kiválasztott gyerekek ölik meg az áldozatgyereket. A hallgatásnak ez olyan cementjét tudja létrehozni, amely tényleg leleplezhetetlenné teszi ezeket a csoportokat. Ezek a gyakorlatok tehát ősi pszichológiai trükkökre épülnek, amelyeket nem csak az ókorban gyakoroltak a gnosztikusok bizonyos csoportjai, mint a karkokrateiánusok, meg a Nahasz-hívők, de a keresztény középkorban és az iszlám középkorban is megvannak a hasonlóképp működő testvérszervezetek. A szabadkőművesség forrása tehát nemcsak a nyugati hemiszférára, hanem a Közel-Keletre is visszanyúlik, többek között az hiszmaniita, tehát síis, síizmushoz tartozó iszlám ezoterikus szektákra.

– Igaz az, hogy valamilyen módon a ma divatos szcientológia is ehhez a vonalhoz kapcsolódik?

– Igen. Széles körben nem ismert, bár tudható, hogy a Hubbard-féle szcientológia szellemi gyökerei Crowley-n keresztül a fekete mágiában, a szabadkőműves ideákban gyökereznek. A következő történt: a kaliforniai kalifátusi OTO főpáholyának nagymesterénél, Crowley személyes tanítványánál és mágikus gyermekénél, Alain Parsonsnál megjelent egy Hubbard nevű süvölvény, aki könyörgött, hogy megkaphassa az okkult tanításokat. Parsons, aki egyébként sikeres tudós, a NASA rakéta-hajtóanyag fejlesztő mérnöke volt (a Holdon még krátert is elneveztek róla), nem lehetett túl jó emberismerő, mert beleegyezett. A már említett szexuálmágikus gyakorlatok során – amelyet Parsons saját személyes skarlát szajhával űzött – Hubbard befurakodott a viszonyukba, majd a klasszikus vígjátékoknak megfelelően lelépett a nővel, és persze magával vitte Parsons pénzét is. (Parsons később emiatt felrobbantotta magát.) Hubbard ezzel "alapozta meg" mágikus hírnevét, innen – az OTO elpotyogatott tudásából – szedte összes tudását. De ő nyíltan állítja a dianetika sátánizmusát. Tejtán tudatnak nevezi, a 666-ra, a titánra, a megosztottságra, a megkettőzöttségre utalva, hiszen a ti vagy a di gyök az indoeurópai nyelvekben a titán, és egyben a kettő gyöke is. Hubbard tudása hermetikus szempontból egy felvizezett és populárissá alakított, műanyag tévéprédikátor-szintű sátánizmus. "

mesetleg.blogspot.hu/2012/12/tizenegyedik-bejegyzes-vilagepites-es.html?m=1
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
A Fidesz stratégiájának meghatározó eleme a konstans háborús retorika: a képzelt ellenségek látványos "legyőzése" az, ami a mai napig életben és kormányon tartja a pártot. Próbáljuk meg mi is, hiszen ellenségünk éppenséggel nekünk is akad, méghozzá a Fidesz kreált ellenségeivel szemben nagyon is…..
Hardenberg 2017.08.15 16:19:18
Subba Subba szív iWiW: Tele 2010.11.26 08:34:00
Franszisz MercédeszVariációk egy témáraLatexloverFotosop Artista JuniorFotosop Artista, van bajFotosop Artista, fényFotosop Artista, legjobb képeimKommentChola A hozzászólások között Eszteranyu kommentjeiben folytatódik a móka.  ..
Hardenberg 2010.11.26 15:13:07