Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam13

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szia! Nem is tudom, hogy kezdjem levelem. Nekem inkább segítségre van szűkségem.A legjobb barátnőmmel és velem mostanában érdekes dolgok történnek. Régebben gyakran próbáltam szellemet idézni, persze gyerek fejjel. Azonban egyszer az egyik ilyen alkalommal egy…..
Adam13 2012.01.22 08:05:49
Hahó mindenkinek!Lehet, hogy pang a szellemtevékenység az országban? Itt is csak apró-csepró dolgok történnek. Felkapcsolódik a villany meg ilyesmi. Bár mióta levendula színűre festettük a falakat, radikálisan csökkent a paratevékenységek száma. Azelőtt simán lehetett hallani,…..
"Hi. Egy szellemkutya a kép közepén. A képet még én készítettem kb 12éve. Ja,és a kutyát is nem messze a helytől én ástam el. :)  (betegségben pusztult el.)Üdv: Gábor."..
Köszi szépen! Andilona Helló!Szeretném elkérni Tibi email címét(az utolsó hírek között volt a storyja) mert felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megkérdezni tőle,hogy ő hol lakik,nem-e ugyanott lakunk! Miért?Mert  hasonló történt itt is,bár nem velem:a…..
Köszi szépen, Ádám13! AndilonaSziasztok.Én Ádám vagyok 13 éves.Külföldön élek pontosabban Ukrajnában közel a határhoz Beregszászban.Azért mondtam el ezeket mert nagy szerepe van a történethez. Rokonaink vannak ukránok és ellátogattunk ott is aludtunk.Boharavicának hívják a…..
Adam13 2011.01.31 15:06:11
Köszi szépen, Sissy! Andilona Kezdeném talán azzal hogy ezek az események kiskorom óta vannak. nagyon sokszor az ablakomat mintha be akarnák törni vagy nem is tudom..állandó jelleggel zörgetik verik..leesnek tárgyak megmagyarázhatatlan indokból és reggelre sokszor…..