Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
 Elképesztő a konkurenciánk: nálunk még az Árpád-sávos forradalmárok is tévéanalízissel töltik az idejüket, ahelyett, hogy Molotov-koktélt gyártanának. Az előbb kaptuk meg a Magyar Nemzeti Front forradalmi petícióját, aminek az eleje nem más, mint egy – amúgy…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..