Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carppy

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
carppy 2011.09.19 13:05:02
@exonka: Miert? Aki tobbet keres az osszegszeruen nem tobbet adozik az egykulcsossal?
Tamás barátnőjének fogcsikorgató élményben volt része, amikor feketeribizlis darabok helyett a képen látható tűzőgépkapocsra harapott rá. Terrortámadás? Augusztus 30-án Pécsett vásároltam egy tábla "BOCI Étcsokoládé feketeribizlis darabokkal" -t. Ennek az…..
Négy és fél misivel családi batárt keresünk, játsszunk most ilyet. A ringben a modern motoros Octavia, a régi négyhengeressel szerelt Octavia és a Renault Fluence, szintén egyhatossal. Vélemények az azonos című írásunkról...
Számtalan település került iszonyú nehéz helyzetbe az árvíz, belvíz, lezúduló esővíz miatt. Mind eszközökben, mind emberi erőben hiány mutatkozik, az emberek átfázva, átfagyva éjjel-nappal dolgoznak a gátakon, hogy mentsék, ami menthető. Minden elismerésem azoknak, akik ezt…..
carppy 2010.05.19 13:18:05
@psota: A Garda kinnt van es van ahol rendorokkel egyutt zsakolnak. Csak eppen ez nincs a hirekben....
Kíváncsian várjuk mi lesz a kampányhajrá utolsó húzása, Forgács miniszter úr már jelezte, hogy rész kíván venni a versenyben ... Uramatyám, tegnap a Jobbik kampányzárón Vona Gábor azt mondta, hogy ő gárda-mellényben fog a parlament alakuló ülésén részt venni. Hogy milyen…..
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
Vastagbőr Ízlésterror 2009.11.18 11:11:00
Nincs mit mondanom. Kállai Csaba, országos cigányvajda (aki az "híres" siófoki nagy menetelést vezette!) a jobbikos gyűlésen (!) bemutatja a "Hogyan vetkőzzük le a rólunk kialakult sztereotípiákat?" 1. lecke: Öltözzünk fel kulturáltan:   Nem vagyok…..
Persze, hogy nálunk, és persze hogy kormányzati szinten... Aki azt hitte, hogy Vadai a nagy világutazó, az nagyot tévedett. Az igazi kalandorok a Környezetvédelmi Minisztériumban ülnek. Illetve dehogy ülnek, egyfolytában úton vannak, az év első négy(!!) hónapjában 226 (!!)…..
carppy 2009.08.26 14:13:20
@hekuba2: az is erdekes, mert elvileg elore meghatarozott, ha jol tudom regio, vagy orszag szerint...termeszetesen azt is zsebre tettek, ami abbol megmaradt...
Undorító ennyi hepiend egy kupacban, de ma így alakult, fokozzuk, amíg már fáj. Zolika lakáshitellel próbálkozott, de addig ide-oda tologatták, amíg be nem fenyítette őket PSZÁF+Homár kombóval. Azért a sztorit is lehozzuk, bár egyelőre az intézmény neve nem ismert.Képzeld, már…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..
Az okosok szerint Magyarországon nem érdemes lcd-monitort venni, mert ide csak a kézzel szelektált szarokat hozzák. Nem tudni olvasónk esetében ez történt-e, mindenesetre a szürkeimportált Samsung monitor semmivel sem jobb az itthon hivatalosan forgalmazottnál, sőt, még a központi…..
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
Tutira volt már több hasonló, de nem lehet elégszer figyelmeztetni az embereket, hogy használt autót sohase vegyenek egyedül, vigyenek magukkal szakembert. Joshy pont nem így tett, hanem egyedül besétált az AAAutóhoz, ahol kinézte élete első autóját, majd hirtelen ráköltött még…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Tékozló Homár Netbanking és K&H 2007.09.20 13:14:00
F. sztorija ugyan már majdnem egy éves (cserébe viszont updatelte, az azóta kijavított hibákat), de meglátta az addict blogon a K&H-s posztot, és kiöntötte lelkét a Homárnak: Édesapám vett fel náluk vállalkozói hitelt, és a netbankjukat próbálta használni...hát, mit…..
Backdoor-kommunikációból sosem elég, úgyhogy gyorsan elsütünk még néhány múltheti leletet: Székesfehérváron készítettem a csatolt képet az Alba Volán egy helyi autóbuszán. A sofőr melletti ajtóra kiírták hogy az bizony nem a hátsó ajtó (ez vajon kinek nem tűnt…..
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..