Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurina

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Závecz Research és a Medián is rekord magasságba mérte a Demokratikus Koalíciót. A Fidesz erősödésén kívül - ennyit érne a családvédelmi hazugság? - ez az egyik legfőbb tanulsága a frissen közzé tett adatoknak. Úgy látszik, minél jobban nyomja a Fidesz a "Gyurcsányné-projektet", annál jobban…..
Orbán Viktor már egy ideje mindentől tart, ami Franciaországból érkezik hozzánk. A „frankofóbia” első hulláma az volt nála, amikor a felvilágosodást tartotta minden rossz eredőjének, napjainkban pedig az úgynevezett 68-as generációtól igyekszik megóvni nemzetünket. Az igazi veszély azonban, ami…..
gyurina 2018.10.12 16:06:16
Bár kézzel-lábbal tiltakozik a magyar kormánypárt az ellen a német sajtóhír ellen, mely szerint az Orbán-kormány ultimátumot kapott az Európai Néppárttól, egyre valószínűbb, hogy ez csak a szokásos fideszes maszatolás. Valószínűleg igaz a Taggespiegel nevű lap állítása, mely szerint két feltételt…..
Minden ellenkező látszat ellenére az ütközetet a Nyílt Társadalom Alapítvány nyerte, amikor egy preventív vágást bemutatva úgy határozott, hogy isten neki, fakereszt, ha ennyire nem látja szívesen a hatalom, akkor rajta ne múljon, átteszi a székhelyét egy civilizáltabb országba. Hogy azután a háború…..
Orbán Viktor keresztülvágtat Szlovákián, Nagymagyarország mellett agitál, új magyar állampolgárokat toboroz. Vajon, hogyan reagál erre a mi vezérünk, Radičová asszony? Ez az inkompetens személy megalázkodik előtte. (A képen: Gyere, Viktorka, vigyed földünket és népünket!…..
gyurina 2011.02.03 09:32:10
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
A többség nem hiszi, hogy a magyar szocialisták, a német nagyvállalatok vagy más titkos erők állnának a médiatörvény nemzetközi bírálatai mögött. Nehezen fog így összejönni egymillió lájkoló. Heti szavazás-összesítőnk. Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt…..
gyurina 2011.01.31 09:01:28