Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misiapu71

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szél Bernadett, aki kint is van meg bent is   A Magyar Nemzet online így láttatja Szél Bernadett LMP elnököt - és a főcímük is sokat mond Az LMP társelnöke minden bizonnyal azt gondolja, hogy most ő áll a centrumban, ő integrálja az ellenzék erőit és viszi győzelemre őket Jobbiktól a DK-ig –…..
misiapu71 2018.03.20 09:09:39
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
misiapu71 2014.12.05 09:52:19
Ma már semmire sem megyünk egy érettségivel. Az egy dolog, hogy a végtelenségig lebutították – és ezzel önmagam ellen is beszélek, mert éppen emiatt sikerült jól -, de úgy egymagában már nincs nagy értéke. Csak egy alap, amire építhetünk, ezért megszerezzük. Sokan, sok…..
Magyarország gazdasága most éppen top-teljesítő az Európai Unióban. Ez tény. Ám a pénzünk gyengül, a hitelminősítésünk nem javul, a részvényeinket nagy ívben elkerülik a befektetők. A fene sem érti. Tényleg nem. Aki szeret fanyalogni, mondhatja, hogy gyenge bázisról…..
misiapu71 2014.09.24 09:49:50
@EzVan:): jól látod
 Mindig megfogadom, hogy távol tartom magam a politikától. Nem azért, mert szar a helyzet, hanem mert egyszerűen annyi más dolog van az életben, ami érdekel, és amitől nem kapok idegbajt. De persze valahogy mindig az utamba kerül! Erre lehet azt mondani, hogy: „ Ez minden ember…..
misiapu71 2014.09.12 09:16:06
Tavaly januárban, amikor szakadt az LMP, ezt írtam Schifferék Bajnaihoz fűzödő viszonyáról:  Megtehették volna, hogy ők kezdenek el elsőként tárgyalni az E14-el, így helyzeti előnyre tehettek volna szert, már belülről, egy nagyobb szövetség részeként - nem feltétlenül…..
bircahang Schiffer antiszemita! 2014.04.10 16:16:00
Most tudtam meg, hogy Schiffer, az LMP elnöke, rohadt antiszemita és fasiszta gazember! Remegek az indulattól!!! Közismert igazság ugyanis, természeti törvény, hogy a magyar politikában csak két oldal van: a felvilágosult fényes és tökéletes igazság oldala és az elmaradott sötét…..
Sosem ballibeztem. Azt gondoltam, ez a szitokszóvá vált kifejezés az „érvelés” legalja, és csak a baloldaliak és liberálisok összemosására és az ellenük való indulatok szítására jó.  Tegnapig.    Tegnap este Kálmán Olga meggyőzött, hogy mégiscsak jelent valamit, és…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
misiapu71 2014.04.09 10:20:33
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
Mérlegen az Alaptörvény címmel megjelent a Stádium Intézet első kiadványa. A kötetben nyolc alkotmányjogász, köztük Sólyom László és Kukorelli István fejtik ki gondolataikat az Alaptörvényről. Az Ars Boni részleteket közöl az egyes interjúkból, ezúttal a Tölgyessy…..
Karel Kramar óta nem látott Európa még egy olyan őrült gondolatot, mint amelyet Vlagyimir Zsirinovszkij megfogalmazott az ukrán helyzet rendezésére. Mint ismeretes, az akkori csehszlovák miniszterelnök pánszláv érzelmekből vezérelve nagyvonalú tervezettel állt elő, melynek…..
misiapu71 2014.03.26 13:14:26
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
misiapu71 2014.03.26 08:45:34
@István Tamasi: igaz lenne amit irt ha nem budapestre menne az összes autopálya.
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Két magyar ember találkozik az utcán. Jámbor, jól borotvált, rendes polgárok. Meglátják egymást, elhajítják a táskát, ledobják a kabátot, marcona arcot öltenek, és kezük csípőjükre siklik. Egyszerre rántják elő revolverüket, és mindkettő kapásból tüzel. Az egész…..
misiapu71 2013.04.25 12:34:16
Az Alkotmánybíróság az előre kiszivárogtatott híreknek megfelelően elkaszálta a választási  regisztrációs törvényt, a Fidesz pedig kiállította Rogán Antalt, hogy elmondja, a következő választáson még nem lesz regisztráció. Így döntött Orbán Viktor és a Fidesz…..
misiapu71 2013.01.04 20:12:59
@lfleto: 1998 és 2002 között a fidesz volt hatalmon miért nem akkor szüntette meg a manyupot ,persze a számlákon nem volt akkor még 3000 milliárd ft viszont sok mindenbe igazad van az elkövetkező húsz évbe csak a hitelek vissza fizetése oriási teher lesz ennek a szerencsétlen országnak és a többi problémárol még nem is irtam
misiapu71 2013.01.04 20:21:10
@dzsugasvili: ez a valóság ez a mi kis országunk
A magyar nép kétségkívűl vesztesnek született. Nem véletlen hát, hogy elsősorban olyan népekkel rokonszenvezik, akik hasonló, szánalmas szopóágon vannak emberemlékezet óta. Ilyen rokon vesztes és ezért a magyarok számára példamutató testvérnépség például a mostanában…..
misiapu71 2013.01.04 11:57:38
Rengeteg magyar dolgozik Ausztriában, elsősorban az egészségügyi szolgáltatások és a vendéglátóipar területén. Utóbbiak közé tartozik Nikolett is, aki a pozitívumok mellett a negatívumokat is felsorolja mai posztjában. „Ausztria hegyvidéki részén dolgoztam egy négy…..
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
misiapu71 2012.04.03 08:07:52
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
misiapu71 2012.03.12 20:13:38
Az elmúlt napokban egy lengyel kolléga felkérésére – aki a visegrádi országok politikai rendszereiről tervez könyvet megjelentetni – egy tanulmányon dolgoztam, s ennek keretében újra egymás mellé tettem mindazokat a változásokat, amelyeket a második Orbán-kormány eddig…..
misiapu71 2012.02.29 08:33:22
@László56: orvos látott már a héten
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
törökgáborelemez 437. Radiszoci 2012.02.13 18:55:00
Vicces pillanata volt a mai parlamenti ülésnek, amikor a két évtizeddel ezelőtt még farmerban és hosszú hajjal politizáló fideszes házelnök átöltözésre buzdította a munkahelyükre nem öltönyben és nyakkendőben érkezett szocialistákat. A szórakoztató momentumnál azonban…..
misiapu71 2012.02.14 10:55:00
@ember67: bárcsak lenne legalább hat millio aki elmenne választani
Amikor közel négy hónap múlva befejeződik a ma elkezdődő tavaszi ülésszak a parlamentben, már túl leszünk a második Orbán-kormány négyéves ciklusának felén. A felezővel bizonyos értelemben új időszámítás kezdődik a politikában: amikor már közelebb van a következő,…..