Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uniqm

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
uniqm 2013.09.08 10:24:03
Lapaj szerint Nigel, a Rettenetes 2013.08.23 17:12:03
Az Oroszlán nemrég, augusztus 8-án ünnepelte 60. születésnapját, nekem pedig szerencsére épp kezem ügyébe akadt egy korábbi rövid írásom, ami róla szól. Fogadják, fogadjátok szeretettel:   Nigel Mansell Brit,( 1953- ), 187 Nagydíj, 31 győzelem, 32 edzéselsőség, egy…..
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
uniqm 2013.06.12 09:32:46
@Never: te mondtad meg a tutit!!!
Az Égéstér 71. adásának (?) kommentposztja. Ez a friss, na :)Direktlink a letöltéshez...
uniqm 2013.06.06 17:12:22
@Gábor (Gee Halen): IGY IGAZ!!!!
uniqm 2013.06.07 18:55:15
@ommm: OK b+!
De a Winkli elmondta egy pár korábbi adásban, hogy a háttérből szoktál dumálni, gondoltam megint ez volt, csak most még messzebbről :)
Na m1, erre a keverő izére ezentúl figyelj oda kérlek, mert ha visszahallgatod az adást, hallani fogod a semmit a részedről.
Útközben megálltunk kajálni egy autentikus texasi kocsmában, ahol csatlakozott hozzánk egy őrült angol fickó, egy Austin Healey-vel, ami amerikai módra szét lett faragva, és belevarrtak egy 5,7-es Chevy-blokkot. Szentségtörés és überkirályság egyben. Megfelelő állapotú…..
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
uniqm 2013.04.10 21:40:36
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
uniqm 2013.02.12 19:30:56
uniqm 2013.02.12 19:50:43
@Giro: jó abban teljesen egyetértek, hogy eröltetett meg gagyi a reklám, tényleg semmi újat nem tudnak kitalálni, legalábbis valami kreatívat.
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Addig reszeld, amíg csak lehet – ugye mindenki ismer olyan embert, akinek élni sem lenne kedve, ha elvennék tőle a szeretett garázst, a megszokott szerszámot vagy az imádott járművet? Elveszni a céltalanságban csodálatos dolog: nem a célért, hanem a folyamatért kell dolgozni, a…..
uniqm 2012.10.20 16:26:37
Nemrég fejeztük be Los Angelesi sorozatunkat. Az egy dolog, hogy hetvenöt gigányi nyersanyaggal tértünk haza. Az egy másik, hogy ebből több mint húsz cikk lett. De maradt még más is a bőröndben. Olyan, ami nem a képernyőre, hanem a falra való. Vagy a fejre. Alább nem egy, nem két,…..
Csak azért figyeltem fel ennek a produkciónak a plakátjára, ami címében és témájában is a Magic Mike-ra emlékeztet, mert feltűnt, hogy magyar és angol nevek is szerepelnek rajta. Utánanézve itt a blogon Koimbra egy korábbi írása szerint a filmnek 2011-ben kellett volna mozikba…..
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
uniqm 2012.09.15 09:36:19
@Ciri: nem is annak szantam, de az elmult evek alatt olvasott ilyenekbol ez jon le.
ha kimondjuk, ha nem. en is ezeket a mutatvanyokat csinaltam egy auton, es nem tudtam megelni. ezert is belefaradtam es jottem el.
uniqm 2012.09.15 10:25:52
@d'oh: nem a tankolasra gondoltam.
loero ado, biztositas. remlik? es a bonus tiz csak egy autora ervenyes, tudtommal.
ez mar onmagaban nem kis tetel es meg semmi mast nem csinaltal.
de mindegy is, csak hangosan gondolkodtam.
TComment A japán autó legendája 2012.08.23 06:23:11
Általános szemlélet volt, hogy ezek nem is igazi autók, csak lélektelen háztartási gépek. A régi, klasszikus japán autókat sehol nem említették, már a szókapcsolat is nevetségesnek tűnt: „japán klasszikus”. Mai cikkünk kommentposztja...
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
uniqm 2012.08.04 22:55:29
A ralis bohóc elkészült újabb videójával. Azt hiszem, ezúttal is látványosra sikerült, de most sem ment semmi elsőre. Nem kötelező szeretni, de megnézni azért érdemes.…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
Minden várakozásomat felülmúlta a miniversenyünk. Nyolcvanhat, jobbnál-jobb alkotást küldtetek a felhívásunkra. Mindenkinek nagyon köszönjük, és természetesen mindenkinek gratulálunk. Óriásiak vagytok! Legnagyobb kedvenceitek Puzsér Róbert, Deák Bill Gyula, Fluor és Nagy Feró…..
Ajándékba kaptam, gyerünk, üljünk neki! Doboznyitás után furcsa elem hullik az asztalra. Ilyet még nem láttam. Ki tippel gyártási hibára? Fura egy brick, annyi szent... Aztán megszemlélem az elemeket. Furcsa a színük, furcsa némelyik formája is. Itt már esetleg könnyebb…..
Nem emlékszem, hogy hogyan, de egyszer csak belekattant az agyamba, hogy egyszínű mini figurákat szeretnék összerakni, egyszerűen azért mert jól néznek ki.   Festék eltávolítással nem szerettem volna foglalkozni, mert az mégiscsak visszafordíthatatlan és durva dolog is lett…..
Hogy ne maradjunk szöveg nélkül sem, komment-klasszikusunkat, rozsamarcit idézem e helyütt: "Legóék a kezdetek óta ismétlik önmagukat city, sw és kitudja még, milyen téren. Szóval ha vége lesz ennek a lájkolós korszaknak, majd megint jönnek a vasútállomások felüljáróval,…..
A személyvonat végigjátszásának utolsó képéből kiderült, hogy van vasútállomásom is. Van bizony! (Előljáróba annyit, hogy sajnos a fényképezőgépem fényszenzora kezd meghülyülni, sok lesz a zajos kép, elnézést érte). I. Alapadatok Neve: Vasútállomás (Train…..
Mint tudjuk, a magyar főváros tömegközlekedésének alapos vérfrissítésre van szüksége. Ami van, az elavult, amit helyette próbálnak szer(v)ezni, az nem akar összejönni, sőt a fellelhető hazai alternatívák is előbb jutnak el a norvég utakra, mint a budapestiekre... Így hát…..
Itt a hosszú hétvége, nyomás kirándulni, akár lego vezetőkkel közösen. Autópályán találkoztunk és nem tudom, hogy hivatalos autóról van-e szól, de jó eséllyel igen. Nem villogtam, hogy álljunk meg és igyunk egy kávét közösen, csak a képet készítettem el : ) ..
uniqm 2012.04.30 10:20:34
@hatvannyolckilencvennégyeske: milyen igaz :)
vagy 1.3-as suzukit, hiszen az a mi autónk :)
Ezer éve az volt az (egyik) oka annak, hogy elkezdtem írni ezt a blogot, hogy nem találtam olyan tartalmat a nagy magyar internetben, ami a legóról a magamfajta egyszerű, a legóért távolról rajongó embereknek szól. Olyanoknak akiket igazából nem érdekel, hogy mi az a snot, mit jelent…..