Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóthferi

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel már több napirendi pont is összegyűlt egy újabb találkozóhoz,  és többen jelezték hogy tudnának időt szakítani az ünnepek között, javaslom tegyünk egy kísérletet a következő találkozó megszervezésére, nem lanyhuló lelkesedéssel. 20-23.-ai napokat vetném föl,…..
tóthferi 2007.12.08 17:36:42
Színház-ügy Itt az idő... 2007.11.17 19:19:00
Bloggerek!   Ez egy új hang. Egy provokatívabb, egy többé vissza-nem-húzódóbb, egy eldöntendő kérdésekkel telibb. Az elmúlt hónapban napról napra gyűlt bennem a bloggal kapcsolatos feszültség és idegesség. Az az érzésem van, hogy ez az ügy már jó ideje halott. És…..
tóthferi 2007.11.26 23:11:22
Színház-ügy interjú 2007.11.25 22:00:50
A korábban ebben a rovatban szereplő velem készült interjút Fancsikai Peti az én kérésemre eltávolította a blogról.Azért döntöttem így, mivel én nem láttam rá arra, hogy az interjú olyan részeket is tartalmaz, ami csak annak a társulatnak a belső ügye akiről szól. Tévedtem.…..
Tomprincz & the Ex-hatékonysági koncert a HalálkeményértFiúk, lányok, férfiak és asszonyok! A HOPPart társulat mindannyiótokat szeretettel vár 2007. december 2-án 21h-kor a Merlin Színház Nagytermében. Ami megrendezésre kerül: Hatékonysági Koncert.Aki játszik: Tomprincz…..
Színház-ügy "ha unod magad" 2007.11.10 18:14:38
kaptam, ötletek, felteszem, lehet lopni!..
tóthferi 2007.11.12 23:59:08
Színház-ügy Tovább is van... 2007.11.06 19:22:00
Nahátakkor. Örömmel értesítem a tisztelt blogtársakat, meg egyátalán mindenkit, hogy. Elkészült a mi kis HOPPart fedőnév alatti csapatunk (volt Ascher-Novák osztály+jómagam, amiről Komáromban is sok szó esett) első közös, már a főiskolától független (?) munkája, Tovább is…..
Színház-ügy magyar kártya 2007.09.08 19:20:00
a magyar kártya projekttel kapcsolatos mindenféle információ és kommunikáció helye itt. 070903 - gödör klub jegyzőkönyve itt.070907 - keret jegyzőkönyve itt. várjuk a youtube-os videókat!..
tóthferi 2007.09.09 00:40:55
Naszóval.
Mostmár akkor ideírnám az ötletem a kártya-projektel kapcsolatban, bár úgy néz ki lekéstem saját magamról, mert betoltam az ötletet tegnap éjszaka egy pár embernek, meg hogy ma majd felírom a blogra, de mire idáig értem Camiék már elkezdtek rá reagálni.
na ezt csak azért ilyen hosszan, mert tanulságos, hogy milyen sebességgel bír itt folyni a kommunikáció.
magamról is lekéstem.
tehát. ezúton is meghirdetem a "kártyaosztás" c. alprojektet.
A szórólaposztogatók mintájára lennénk kártyaosztogatók különböző tereken, aluljárókban, ahol magyarkártya-lapokat osztogatnánk.
Talán nem kellene kihagyni a lehetőséget, hogy ezzel akár konkrét üzenetet adhatok át annak, aki elveszi.
Pl. a hátoldalon annyi áll:
"2007. szeptember 22. Kazinczy u. és Király u. sarok."
(azoknak akik nem voltak ott a megbeszéléseken:
ott van egy ház, aminek a falán van egy emlétábla arról, hogy itt találták ki a magyarkártyát.)
valami ilyesmi talán lehetne kísérlet arra, hogy hogyan kötünk öszze különböző tereket, különböző időket.
csinálok egy akciót valmikor egy térben, ami 1 hét múlva egy másik téren folytatódik.
de valami ilyesmit keresget talán Dani is a Fülke-kommentjében:

"pl Tóth Feri kártya-szórólapozik a Moszkván, a fülkében az illető egy jelszót kap, amit bemond Ferinek, és így tovább.
vagy egy üzenet Ferinek, aki adja tovább Caminak, mert én vidéken vagyok, és nagyon fontos, erre Feri váratlan hálareakciója, és végül ad egy huszast, hogy helyette (mert neki megállás nélkül osztani kell a kártyákat) hívjon fel egy számot, ami a Blahán egy fülke, mert ott meg Cami oszt. -- kísérlet "beszervezésre", meddig mennek el a kártyistaságban, közben infók adagolása..." K.D.

szóval állok elébe az összes projekten belüli interakcióról és a befogadóval való játékról / szellemi kapcsolatról szóló lehetőségnek.
most egyelőre erre nem teszek saját javaslatokat.
kell gondolkozzak rajta.
csak azért meg, hogy valamit okoskodjak, azért nem írnék.
ez így nem egy átgondolt, meghatározott, felépített ötlet. de ha van kedvetek, gondolkozzunk rajta, hogy milyen lehetőségei vannak.
Tóthferi
Színház-ügy Fórum 2007.08.16 10:53:00
Amíg nem sikerül egy rendes fórum-programot találni és rendesen beépíteni, addig itt a fórumon egy-egy bejegyzéssel tudtok topikot, azaz valamilyen témát felvetni. Az ahhoz írt hozzászólások, azaz kommentek szolgálhatnak addig is a vita helyszínéül.Például ehhez a topikhoz, hogy…..
tóthferi 2007.08.28 20:09:31
Géza!
Semmi esetre se gondold azt, hogy nincs értelme annak, hogy ennyi mindent, ilyen gyakran írsz. Találkoztam már jónéhány emberrel, mindenkitől kérdeztem, hogy regisztrált e egyáltalán, és még sok mindenki addig sem jutott (nyár, 0 internet, stb.). Tehát szerintem mindenképpen türelemmel ki kell várni a tanévkezdést, mikor több ember net közelbe kerül, meg egymás közelébe és elkezdődik valamiféle közös megemésztése, közös továbbgondolása a komáromi melónak, aztán még mindig várni türelemmel, mert valószínűleg ez annyira új felület, mármint maga ez a fajta kommunikáció egy ilyen felületen, amitől sok esetben még azok is idegenkednek, akik nap mint nap neteznek. Ehhez egész egyszerűen bátorság is kell, hogy egy ilyen felületen, ekkora nyilvánosság előtt merjem vállalni az írásaimat. Ez pedig valószínűleg idő. Én személy szerint nagyon bízom ebben a blogban, csak a merlines móka, illetve annak a valamilyen összetartása tölti ki a fejem, de igyekszem jelentkezni itt is. Ami pedig a megaperformancot illeti: én 36 fokos lázban csinálnám máris, csakhát ez a merlinesdi...
Megpróbálom valahogy nekik is ezt körülírni, hogy ez mi lehet, és hogy van e kíváncsiságuk ehhez, ezt egyenlőre nem igazán látom,de jelentkezem.
Addig is feltöltöttem néhány videót ftp-re, meg vannak linkek a médiatárban, amiket youtubon találtam.
(remélem hasznos).
maradok tisztelettel
Tóthferi