Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milannnn

28 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen Sms Blog Ingyen sms azonnal 2012.05.12 19:57:00
// // Ingyen sms küldés Használat számmegadás: 0036301234567 ékezet nélkül... VIDEO A HASZNÁLATRÓL KLIKK!   // // // Ihr Browser unterstützt kein Javascript. // // ..
  KLIKKELJ A KÖVETKEZŐ LINKRE!!!    www.ingyensmskuldes.hu  ..
PamojaSms ingyen sms küldő leírása           A képre klikkelve bejön az oldal :) Ez egy remek ingyen sms küldési lehetőség, Regisztrálni kell, saját telefonszámodban küldi el az sms-t. Nem tudom mennyit lehet vele elküldeni, 3 sms próbát tettem.…..
Ingyen Sms Blog Gathos.net 2011.02.24 10:35:00
    ez egy egyszerű ingyen sms küldő, nem a legmegbizhatobb,abban a tekintetben, hogy néha nem lehet küldeni róla,ahogy nézem éppen, már el sem érhető :P 2011.03. ..
Ingyen sms:Ingyen sms küldés magyar mobilszolgáltatókra. Működő, ingyenes, magyar, gyors ingyen sms küldés. Kisebb szünet után, újraindult a mobiltelo.hu weboldalon az ingyen sms küldés. Ráadásul napi 4 ingyen sms küldhető. Teszteltük, mindhárom magyar szolgáltatóra, pár…..
Ingyen Sms Blog UnlimitedSms 2011.01.22 17:32:00
 Hello, nos ahogy a nevében van annyi sms-t írhatsz amennyit akarsz, kettőt írtam próbaként, meg is érkezett, mint mindegyik küldőnél, akkor írj ha kell, amúgy nem lesz hosszú életű a küldés, ahogy láttam az oldalt 75%ban magyarok lepték el, nálunk a divat az ingyensmsezés…..
                  Vodafone websms - csak Vodafonosoknak vodás számra Vodafone biztosít havi 20 ingyen sms küldést, ezért regisztrálni kell oldalukon. Aki még sosem regisztrált, vagy megújítja a regisztrációt Klikkeljen IDE! Ha…..
  Hello 8) Itt ha regisztrálsz 6 sms-t tudsz elküldeni, egyszeri alkalom, ékezetet ne használj, saját számodban fogja küldeni 8) a képek alapján egyértelmű a helyzet 8) Jó…..
EGY ÚJABB ÉRDEKES OLDAL TÁRULT SZEMÜNK ELÉ (PERSZE NEM ÚJ MERT MÁR ÉVEK OTA ÜZEMEL) AHOL LÉNYEGÉBEN ANYIT KELL TENNED HOGY BEREGISZTRÁLOD A TELEFONSZÁMODAT ÉS SMS-EKET KAPSZ RÁ EZÉRT TE MEG KAPSZ FORINTOKAT AMIKBÖL HA VAN TIZMILLIOHATSZÁZTIZENNÉGY EMBERED (REF-ED SZOVAL HA HOZZOL…..
 :) Talksms-t ajánlom a legjobban. Ha fix ip-vel rendelkezel, nem igazán tudod használni a nem regisztrációhoz kötött küldőket.   REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT OLDALAK    Itt az sms küldés regisztrációhoz kötött, de garantáltan tudsz napi 1 sms-t legalább…..
Ingyen cumók Tombola.hu 2009.06.10 14:49:00
A Tombola.hu, a hagyományos tombola internetes változata.1. Jelentkezz a játékra (regisztrálj)2. Hetente, csütörtökönként mail-ben kapod a tombolajegyed, melyre klikkelve azonnal ellenőrizheted, hogy nyertél-e.Link: tombola.hu/..
Milannnn 2010.09.18 20:42:06
www.tombola.hu/user/a?qr7U14SQM9drL3SJix3Rtpnl

inkább valahogy így kell megadni a linket, nem?
Oldalak melyek nem igazán működnek, (nem lehet küldeni, nem lehet regisztrálni, macera a küldés, pénzbe kerül)  mobiltelo.husmsgomba.huppk.huwadja.hufreesms.co.atfreesms.smsix.netwebpancs.hurealfreesms.comthesmszone.comwww.smsking.noeasysms.gr ha tudsz még becsapos rossz…..
Ingyen Sms Blog Ingyen sms küldők 2010.09.08 15:45:00
  i=3214;l=document.location;r=document.referrer; Ihr Browser unterstützt kein Javascript. Ha nem jön be a küldő, frissíts egyet a böngésződben! :) Most már itt is megtalálod ezt a küldőt, sok sok oldalon ezt használják, úgyhogy nem kell messzire elmenned, pl. Modopo,…..
                          HAMAROSSAN KAPSZ EMAILT! BENNE A…..
   HOGYAN TUDOK INGYEN SMS-T KÜLDENI AZ OLDALRÓL?! ITT A SEGÍTSÉG :)                                 A FELUGRÓ HIRDETÉST CSUKJÁTOK BE, NE FOGLALKOZZATOK VELE!            …..
 Hello! Ha van honlapod, és van rajta élet, és lehetőleg mobil témával kapcsolatos, szívesen cserélek veled bannert, linket. Vagy ha támogatni akarod az oldalt, kirakhatod a bannert... --> elérhetsz a következő email címen: dornee86@tvn.hu        …..
Hey, egyszerű ingyen sms küldő, ráklikkelsz a képre, és bejön, napi 2sms-t tudsz küldeni, ékezetet ne használj, sms-ed végére ajánlatos odaírnod ki küldi, mert "54000"-as számban küldi az sms-t :) kb. ennyi, nemrég küldtem magamnak 2 sms-t próbaként, azonnal megkaptam,…..
  1. Klikkelj az képre...           VIDEOT MEGNÉZVE SZERINTEM MINDENRE VÁLASZT KAPTÁL, AHOGY INGYEN SMS-T TUDSZ KÜLDENI AZ OLDALRÓL, EZ IS MŰKÖDIK.TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST HOGY TE IS ELÉRHESD EZT :) REGISZTRÁLJ     ..
 Hello, itt egy újabb lehetőség, regisztráció után 2 sms-t tudsz össz-vissz elküldeni a világon bárhová, ha elküldted mindet, nincs több lehetőség, utána már fizetni kellene, de az a 2 ingyen van, igazából 5 sms-t is lehetett volna küldeni, mert ezt ígéri, de Magyarország…..
    Hello, ez úgyanaz mint a Modopo-nál. ha segítség kell nézd meg. :)                 Azt írja, hogy az oldalról napi 50.000 sms-t lehet küldeni, a jelenleg még küldhető sms száma, az oldal jobb oldalán láthatod Noch 49165 Free SMS…..
  Üdv Mindenki ! Újabb ingyen sms küldőt mutatok nektek, teszteltem jó volt, remélem menni is fog még, mindenki ésszel használja ezeket a küldőket, és nem csak úgy küldözgessünk smsket, itt regisztráció nélkül küldhetsz sms-ket, egyből megkapod az sms-t, 1et küldtem el…..
Ingyen sms küldés magyarországi mobilra.Folyamatosan teszteljük az ingyen sms küldő oldalakt, és folamatosan kutatunk újabb ingyen sms küldők után. Rengeteg új ingyen sms küldő oldal van.Igen, nem kamu, több szolgáltató is van akivel lehet ingyen sms-t küldeni magyaországi…..
Milannnn 2010.07.30 21:02:07
:)
Ingyen sms küldés magyarországi mobilszámra:Újabb magyar ingyen sms küldő weboldal nyitotta meg kapuit.Az uzenem.hu portálon egy egyszerű regisztráció után napi 5 ingyen sms, és kredit kérés esetnén pedig további napi 10 ingyen sms küldhető. (Krediteket minden nap igényelni kell,…..
Milannnn 2010.07.24 19:42:09
www.ingyensms.blog.hu itt le van írva normálissan.
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;}     <----- klikk a…..