Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joya

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Joya rajongóinak száma átlépte a bűvös 5000-et, és szerencsére már nagyon sokatokról nagyon sokat tudunk: van-e Joyája vagy még nincs, állómunkát végez-e vagy irodában csücsül, lúdtalpasak-e a gyerekek és derékfájós-e a férj. Ez a bizalom nagyon fontos és megtisztelő…..
Sokan kíváncsiak voltatok arra, vajon helyesen válaszoltatok-e 5 nap 5 cipő játékunk kérdéseire. Kérésetekre megadjuk a helyes válaszokat.1.) Joyssy kollekciónk hány fiú és hány lány cipőből és szandálból áll? Kollekciónk 5 lány (3 cipő, 1 szandál és 1 csizma) és 2 fiú…..
Akkor most gördül vagy nem gördül? – teszitek fel sokan a kérdést, amikor kezetekbe veszitek (a bátrabbak a lábukra is) a Joyát. Hiszen a talpa jól láthatóan egyenes, eltekintve az ívesen lekerekített sarokrésztől.  Az átlagosnál vastagabb cipőtalp kívülről nem árul…..
Joya - az örömcipő Ti írtátok 2011.01.28 13:05:00
"Próbálj és nyerj!" játékunk részt vevőit megkérdeztük, hogy mi a véleményük a Joya cipőkről. Néhány választ megosztunk most veletek is."Nagyon jó érzés volt ,könnyűnek éreztem a járást benne :)""Most már értem a lányaim miért hívják…..
Biztosan ti is észrevettétek, hogy milyen gyakori az intenzíven sportolók körében a sérülés, ízületi kopás, megnyúlt szalagok. Azoknak, aki ilyen intenzíven tesznek egészségükért, gyakran életük rendszeres része a kisebb-nagyobb fájdalom. De miért van ez? Az esetek…..
Mivel a „Próbálj és nyerj!” játék keretében sokan eljutottatok Joyát próbálni a cipőboltokba, így a legfrissebb blogunk egy aktuális témáról szól: Miért jó a világ legpuhább cipőtalpain sétálni nap mint nap? Erre a kérdésre sok magyarázat van. Kezdjük a…..
Joya - az örömcipő A Joya talpa 2011.01.12 11:33:00
Hétfőn útjára indítottuk „Próbálj és nyerj!” játékunkat, ahol arra kérünk, próbáld fel a világ legpuhább talpú cipőjét. Nyilván azért jutott eszünkbe ez a remek ötlet, mert azt gondoljuk, sokan meg fognak lepődni azon, hogy egy cipő ennyire meg tudja…..
A Joya bemutató filmet készít a gyermekeknek szóló lábtornáról. Nagyon fontos a lábtorna gyakorlatok helyes kivitelezése, ennek megkönnyítésére filmre vesszük az összes gyakorlatot.A film készítéséhez keresünk statisztának 5-8 éves budapesti kislányokat, akik részt tudnának…..
Új év lévén a barátaimmal és a családommal folytatott beszélgetések során mi is átgondoltuk, mik voltak a tavalyi év legszebb, legemlékezetesebb és legfontosabb eseményei, és vajon mi vár ránk az új évben.  A legtöbb öröm forrása az volt, hogy bizonytalan és épülő…..
A térképen az egér használatával tudsz navigálni (nagyítani, kicsinyíteni, mozgatni). A térkép bal alsó sarkánál levő "Joya" feliratra kattintva a térképet nagyobb méretben is megnézheted. A kék pontokra kattintva az üzlet adatai jelennek meg.Fontos! A Próbálj…..
Az én kedvenc lábtornáim inkább sétálgatósak, így a teljes testsúly is az intenzívebb terhelést szolgálja. Ez nálam is és Mikinél is számottevő, Marci könnyűszerkezetes kivitelezés, nála talán úgy lehetne növelni az izommunkát, ha egy megrakott hátizsákot is…..
Ha te már lelkesen lábtornázol, akkor azért, ha még nem, akkor azért: lábtornázzanak a gyerekek! Hasznos, vicces, egy és több gyerekkel is. Nem tudom, hogy az ország többi részén mi a helyzet, de nálunk dübörögnek a mínuszok, így egy óránál többet nem bírnak a fiúk a…..
Tudjuk, hogy a karácsonyi készülődés közepette nem lennének népszerűek a plusz időbefektetéssel járó feladatok. Így a házimunka közben végezhető lábtornák után most következzenek a TV nézést vagy az ülőmunkát színesítő gyakorlatok.A civilizált élet remek dolog! A…..
Az előző bejegyzésekből már tudjátok, hogy a lábtorna legfőbb célja az építészek által is oly nagyra becsült boltívek helyreállítása vagy megőrzése. Hiszen egyikünk sem szeretne két pisai ferde tornyot építeni a megroggyant stabilitású alapokra. Mind közül a…..
Normális esetben a láb három fő támaszkodási ponton ér le a talajra: a nagylábujj „bütykénél”, a kisujj mögött; a külső talpszélen, valamint a sarokcsont végénél. A két elülső támaszkodási pont (C- B) között feszül a harántboltozat, a két elülső és a…..
Tudtad, hogy a talp boltozatait elsősorban a boka körüli izmok emelik meg és tartják? Mivel napjainkban a sima felületeken járva nem használjuk a bokánk „gömbcsukló” funkcióját, azaz a mozgástartományának töredékén terheljük, így ezek az izmok a gyerekeknél…..
Kényelmes cipőt nem egyszerű találni. Tudjuk, a nagy plázákban cipővásárláskor nem mindenre figyelünk oda. Karácsony táján már hömpölyög a tömeg, a kezünk tele van szatyrokkal, és a türelmetlen gyerek sem segít abban, hogy alaposan megnézzük a kínálatot. Számomra ez…..
Rohanunk, rohanunk és kapkodjuk a lábainkat! Bizonyára te is naponta bele esel abba a hiába, hogy a sok-sok cipőd közül melyiket is válaszd! Jól tudod, nem mindegy miben töltesz órákat, de akár fél napokat is. Félig álmosan, vagy még fel sem ébredve hányszor hangzott el a…..
Karl Müller (itt balra), az MBTcipők feltalálójának fia gyermekként az új termékek kipróbálása során édesapja „tesztpilótája” volt. Ifjabb Karl Müller hosszú ideig álmodozott arról, hogy saját cipőmárkát fejleszt ki. „Az apám értékelte a javaslataimat, de…..