Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tranceberg

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek nem lenne elég, hogy minden képregény-adaptációkról és szuperhősökről szól manapság, azoknak újabb remek hír, hogy Marvel-sorozat indul majd a Foxon The Gifted címmel, írja a Variety (Nem összekeverendő a szintén Gifted című, idei filmmel.) A sorozatot a 2017/18-as idényben láthatjuk majd,…..
Tranceberg 2017.05.15 20:15:41
@derry: egyetértek.... ha az NBC lenne akkor biztos kasza, a FOXnál még van esélye.....
  Évek óta van olyan, hogy mozifilmből sorozat lesz, itt van menten a Fargo, aminek a harmadik évada éppen most láthat, és jön majd hozzá a Blöff is, Guy Ritchie kultfilmjlének sorozatverziója is. Rupert Grint a főszereplő, de van benne Dougray Scott, Tamer Hassan, Ian Gelder, Luke…..
Ilyen is csak a mesében van: a Cinemax másodjára is feltámasztja első saját gyártású sorozatát, a Strike Backet, aminek két évadából is sok dolgot Budapesten forgattak. A Cinemax a brit Sky nevű céggel közösen gyártja a sorozatot, aminek első kiadásában még Richard Armitage…..
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..
Tranceberg 2016.08.23 17:41:58
Hatalmas szakadással fogadták a nagy európai fapados légitársaságok részvényei ma a hírt arról, hogy a britek kiléphetnek az unióból. A Ryanair a nap végén kicsit magára találva több mint 10 százalékot esett a londoni tőzsdén, az easyJet közel 15-öt, a Wizzt pedig a nap végén beöntve mínusz 21…..
Tranceberg 2016.06.26 10:43:30
@Punxsutawney Mormota:
Egyetértek...
  A tegnap esti puccos bejelentést megelőzte egy sokkal szárazabb, zártkörű konferenciahívás, aminek során az NBC a nagy tévés szaklapokat tájékoztatta a terveiről, amik meglepően visszafogottak. Az adó egyébként nem volt szívbajos, és 11 újoncot rendelt be, de az őszi, várhatóan nagyobb elhullást…..
Sydney és Melbourne úgy viszonyul egymáshoz, mint a snowboard és a sí, a gördeszka és a görkorcsolya, vagy mint a BMW és a Mercedes. Gyakorlatilag a két város örökké versenyben van egymással, a sydney-i lakosok büszkén dörgölik a melbourne-iek orra alá a szebbnél szebb strandjaikat, a melbourne-iek…..
Azt hiszem nem sokan vannak tisztában azzal, hogy ha 2000 augusztus 23-án este nem 51,9 milliós össznézettséggel és 54 százalékos közönségaránnyal (18-49) megy a Survivor első évada, akkor nem biztos, hogy lett volna Éden Hotel 3 a TV2-n. Jó, ennek biztos sokan örültek volna, meg…..
Tranceberg 2015.06.05 19:57:05
Lassan két éve írjuk ezt a blogunkat Ausztráliáról, és rendszeresen kapunk emaileket, megjegyzéseket, hogy túlságosan is szépnek írjuk le ezt az országot, nem lehet igaz, hogy itt minden tényleg ennyire fantasztikus. Habár azért néha említünk nehézségeket is, de tény, hogy nem…..
Tranceberg 2015.05.26 11:58:46
2012-ben éltem kint 1,5 évet tanuló vizumon Melbourne-ben.
Életem legrosszabb döntése volt!
Magamról csak annyit,hogy éltem éveket az USA-ban és most már két éve kint élek Angliában boldogan.

A suli mellett heti 40 órát dolgoztam,hétvégén is sokszor. A két melóból az eggyik készpénzes volt így nem volt gond,hogy túl léptem a heti 20 órát.

Minden nagyon drága....de tényleg minden... otthon féláron hozzá jutsz mindenhez és cipeled vissza AU-ba.
Nagyon -nagyon meleg van.... és Melbourne még a hűvősebb városok közé tartozik... most képzeld el nappal 40 fokban dolgozol majd éjszaka 30 fokban izzadsz az ágyban,nyomod magadra a ventillátort és a légkondit... MINDEN NAP.... nem csak egy hétig mint otthon... nem ám .. péntekre már energiád nincsen bulizni vagy kirándulni..folyamatosan tüsszögsz a légkondi miatt... a pálmafás beach szabadidő re kb annyi mint otthon amikor kimész a strandra.
Az időd nagy része a munkában izzadás és rohanás a suliba ahol teljesen feleseleges tanulsz valamit aminek semmi hasznát nem fogod venni és mire elvégzed leveszik a listáról. Persze mindezt rohadt drágán.
Nincsen senki...egyedül vagy... az Ausztrálok elzárkoznak tőled... a bevándorló barátaid mind ugyanabban a cipőben járnak mint te. Kínlódás a vizumokkal,trükközni a heti 20 óra munkával,fizetni a lakást az utazást az iskolát a kaját és próbálsz spórólni,hogy haza tudjál menni három hétre a családhoz.
A bevándorló ismerőseim nagy része boldogtalan és stresszes volt mert így kell élned az életedted.

A hétköznapok kínlódása sokat kivesz a hétvége varázsából...én is a pálmafás kengurus képeket raktam fel persze...de ami mögötte van senki sem tudja csak aki ezt végig csinálta...

Ha nem vagy mérnök vagy orvos esetleg programozó nem ajánlom Ausztráliát....egy vagyont ráköltesz és nem kapsz érte semmit..... Nem hagynak beilleszkedni, idegenként kezelnek, letelepedni szinte lehetetlen, rettenetesen drága...... és nagyon meleg...ha nem a medencében ülsz akkor egy idő után már csak kínlódsz... egyébként sem a pókók sem a kígyók nem zavartak de hagy ne kelljen már minden reggel a cipőt veregetnem az ajtófélfához,hogy éppen milyen pók alszik benne....

még tudnék írni rengeteg mindent de most ennyi elég volt.

csókólom
Tranceberg 2015.05.26 13:51:46
@_JgR: Amikor rádöbbentem,hogy ugyan úgy küzdeni kell hónapról hónapra mint otthon, eldöntöttem,hogy hazaköltözök. Semmi pluszt nem adott AU.. létbizonytalanság és a pénzhajsza az itthon is meg va.
Aztán persze egy hónapra rá már Angliában voltam. Két éve kint vagyok és maradok is itt. Létbiztonság,vannak angol barátaim és két óra alatt otthon vagyok ha kell. Nem akarom reklámozni Angliát de ha beszélsz angolul rengeteg munka van és sokkal normálisabbak az angolok.
Kengurut még nem láttam :)
A Sorozatjunkie összeszedte, hogy mik azok az amerikai tévésorozatok, amik már biztosan nálunk forognak. Az utóbbi évek nagy dömpingje (Borgiák, Strike Back Houdini, Dracula, Painkiller Jane) folytatódik, az FX által gyártott Tyrant és a Netflix Marco Polójának is a második évada…..
Szerintem egy kicsit sem túlzok, ha azt mondom, mindenki került már kapcsolatba Casio órával, sőt biztos, hogy nagyon sokatoknak volt már gyerekkorában is egy a birtokában. Nekem is van, és elpusztíthatatlannak bizonyult az elmúlt évek során. Mind a mai napig él és virul, és…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Tranceberg 2015.01.31 09:40:08
  Az alábbiakban leírom nektek, hogyan hajtsátok végre ezt a pár egyszerű gyakorlatot, amit percek alatt meg tudtok csinálni. Ugyanakkor tudni kell, hogy a kocka hashoz nem elég a megszámlálhatatlanul sok ismétlésszám, hanem oda kell figyelni a táplálkozásra is. Akkor kezdjük…..
Stephen Amell tavaly, amikor Monte-Carlóban jártunk, már emlegette, hogy odateszi magát a felkészülés során, mármint ami Oliver Queen karakterének megformálásához szükséges, de akkor csak pár fekvőtámaszra gondoltam, megy hasonlókra, törzskörzés ímmel-ámmal, helybenfutás,…..
Írország-Csehország 1-1 Nem sokon múlt a 11 hónapja tartó ír veretlenség elvesztése. De nézzük inkább a pozitívumot: a semmiből sikerült egyenlíteni egy másik Eb-résztvevő, Csehország ellen. Így álltunk fel: Shay Given - John O'Shea, Sean St Ledger, Darren O'Dea, Stephen Ward -…..
Mióta a köztévé kiretusálta Lomnici Zoltánt az egyik riportból és olyan riportereket alkalmaznak, akik egy épkézláb mondatot nem tudnak összerakni maguktól, azt hittük, nem sok mindennel tud minket meglepni a magyar televíziózás. Erre tegnap este az RTL Klub híradója cáfolt rá…..
comment:com Ilyen lesz a Rob 2011.12.07 12:00:00
Annak idején még ¡Rob! címen futott a CBS Rob Schneider saját életének pár mozzanatát feldolgozó sitcomja, amiből azóta Rob lett - nem mintha ettől egy fokkal is jobb lenne az alapötlet, de mindegy. A sorozat arról szól, milyen egy mexikói bevándorló családba beházasodni, a…..
Tranceberg 2011.12.07 15:02:57
Megvan a Fox midseason menetrendje, benne az Alcatraz és a Bones-spinoff Finder, valamint a Hősök-főnök Tim Kring új sorozata, a Touch, amiben Kiefer Sutherland játszik átlagembert. Az American Idol kiszámíthatóan magas nézettségével megtámogatott sorozat premierjére január 25-én…..
Tranceberg 2011.12.03 07:49:23
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Vasárnap este egy időre elköszön a The Walking Dead, az AMC egyik húzósorozata, aminek a rajongók mellett a Hell on Wheels készítői sem örülnek túlságosan, mert kiváló nézettségű felvezetést vesztenek el. A zombis sorozat második évada 2012 elején tér majd vissza újabb hat…..
Nagyszerű hírrel jelentkeztek az amerikai tévés szaklapok: az ABC, látva a Once Upon a Time meglepően izmos teljesítményét, már a második epizód után kért belőle egy teljes évadot, és ha már így belejöttek a dologba, a Happy Endings és a Last Man Standing készítőinek is…..
Amikor Ryan Murphy bejelentette, hogy megújítaná a horror műfaját, és sorozatot készítene az F/X-nek, már előre dörzsöltem a tenyeremet, mert a Kés/alatt nagyon bejött, és ott Murphy szépen elment a meghökkentés, polgárpukkasztás irányába, hát még ha kimondottan bizarr…..
Erős mezőny gyűlt össze a mai promókhoz, kedvenc dokink olyan helyen indítja az évadot, ahol jobb, ha nem pofázik; Peter hollétéről senki nem tud a Fringe-ben; fejek fognak hullani a Gengszterkorzóban; az American Horror Story tovább újítja a műfajt; Locke pedig beugrik a Hawaii…..
A TNT idei nyarának egyik legérdekesebb újoncának tűnt a partizános-inváziós Falling Skies, a történet az ebben a műfajban megszokott menetrendtől eltérően nem ott veszi fel a fonalat, hogy megjönnek az idegenek, és elkezdik lezúzni a bolygót, hanem ott, hogy ezen már túl…..
Sűrű hónapunk lesz megint, indul a Big Brother, a Torchwood, az Eureka, az Alphas, a The Closer, a Damages, a Haven, a Rescue Me, a Breaking Bad, a Hell's Kitchen és a Törtetők, no meg kismillió másik sorozat, köztük egy halom reality. A TvAddict szedte össze a premiereket egy…..
Tranceberg 2011.07.04 14:28:22