Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilaköd

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt fórumot tartott október 4-én Virth Csaba polgármester-jelölt, melyre a Több generáció, egy akarat: Virth Csaba Polgármesterjelölt facebook oldalán hívta a város lakóit. A szlogennek megfelelően a fórumon több generáció képviselői jelentek meg, s vettek részt a kerekasztal beszélgetésben. A…..
lilaköd 2019.10.10 11:05:32
@sörösló: Ha egy ellenzéki választási gyűlést szétordibál a helyi narancsos pittbullsereg - ez történik az egész országban -, abba nem szól bele a rendőrség. Ha ugyanez történik egy narancsos gyűlésen, azt elviszik a rendőrök.
A Manó Team óvatossága teljsen indokolt volt.
A Borkait nem hívjátok ide nyílt fórumot tartani a keresztény értékekről? Még van két napotok. Megmutathatnátok, milyen az igazi választóbarát emberközeli pártkapcsolat.
lilaköd 2019.10.12 13:35:37
Ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint, egy kacsa, akkor az kacsa. NINCS két Fidesz.

azonnali.hu/cikk/20191009_ot-perc-alatt-minden-fontosat-megtudhatsz-a-borkai-ugyrol
neocasino.wixsite.com/ezazordogugyvedje/post/a-gy%C5%91ri-polip
azonnali.hu/cikk/20191003_-az-ellenfeleinkkel-nem-beszelgetunk-hanem-legyozzuk-oket-kiszivargott-hangfelvetelen-beszel-a-ner-termeszeterol-az-egri-fidesz-alelnoke
azonnali.hu/cikk/20190930_bohocruhas-bacsi-zavarta-meg-az-ellenzek-sajtotajekoztatojat-a-kozteve-elott
azonnali.hu/cikk/20190927_igy-szallt-be-a-fidesz-kampanyaba-az-europai-bizottsag-altal-tamogatott-iroda-salgotarjanban
azonnali.hu/cikk/20190914_a-fidesznek-nem-polgarmesterei-hanem-helytartoi-vannak
444.hu/2019/10/11/koltsegvetesi-csalassal-gyanusitjak-csomor-fideszes-polgarmesteret
magyarnarancs.hu/belpol/tobb-mint-huszmillio-forint-kenopenzt-adott-simonka-a-nav-eljaras-leallitasaert-de-a-felszamolot-is-lefizette-123584
magyarnarancs.hu/feketelyuk/kurvapecer-hat-igen-de-nem-hazaarulo-igy-allt-ki-a-debeceni-fideszes-borkai-mellett-123554
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/onkormanyzati-lapban-ekezi-vetelytarsait-a-fideszes-polgarmester-becsuletbeli-ugy-a-jogallam-es-a-sajtoszabadsag-123574
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hamis-tartalmu-kozlemenyt-adtak-ki-az-allitolagos-korrupcios-ugyet-kirobbanto-volt-fideszes-alpolgarmesterrol-avagy-frocsogo-gyulai-kampanyhajra-123525
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/meszaros-veje-szombathelyen-is-arat-homlok-cege-ujithatja-fel-a-szombathelyi-keptarat-123496
magyarnarancs.hu/belpol/orban-viktor-miskolcra-latogatott-majd-fenyegetozott-egy-nagyot-123527
magyarnarancs.hu/belpol/unios-tamogatast-nyert-borkai-jachtos-videojaban-szereplo-egyik-no-123500
444.hu/2019/10/09/egy-kormanyparti-aktivista-rozsaszin-mupeniszt-dugott-alfoldi-robert-orra-ala
444.hu/2019/09/22/letakart-lajstromszamu-csonakbol-zavartak-meg-karacsony-gergely-programbemutatojat
444.hu/2019/09/20/parkolooranak-oltozott-kormanyparti-aktivistakat-kuldtek-karacsony-es-dobrev-sajtotajekoztatojara
kolozsvaros.com/2019/10/09/es-akkor-kisgyerekekkel-potoljak-a-csocseleket/
kolozsvaros.com/2019/10/09/szex-hazugsagok-a-valasztok-megvesztegetese-igy-folyik-a-valasztasi-harc-magyarorszagon/?fbclid=IwAR2ljFBdgWjc4RvARWDm3V0aTf-1Ffr7q9Kec62h4jVmRirvCgLtx6p3DiU
kolozsvaros.com/2019/10/05/atvagas-ne-acsorogjunk-az-utcan-sokaig-mert-meg-bennunket-is-felavatnak-atadnak-szalag-is-van-ollo-is-van/
kolozsvaros.com/2019/10/05/a-lopas-nem-lopas-mar-ha-az-ember-a-ner-szovetenek-resze/?fbclid=IwAR21jEMWBSgmsXhUgMYFgmpPWpy2FXl8UYuKTodlLqU8KAjW8e-1Xm4MrQk
kolozsvaros.com/2019/10/05/nagyon-eredmenyes-rendszer/?fbclid=IwAR0fjVfBQM6qPvBNVR0h5kZG-Eym3O1w3Fit1nwDsd0-pEmQH95-J9O5XBM

Az ismét jelentős gondolkodókat felvonultató Fideszünk is ugyanaz a „CSAK A FIDESZ!” De már nem elég csak beszélni a „keresztényi értékekről”, jöjjön már valaki, aki azok szerint is él és cselekszik a köz javára.
• Elvi kérdés, hogy Brüsszel érvényt szerezzen a kvótahatározatnak a magyarokkal, a lengyelekkel és a csehekkel szemben, nincs ingyenebéd, sem kimazsolázás • Trócsányi azt ígéri, hogy az Európai Bíróság újabb döntését már tiszteletben tartják, Szíjjártónak megint habzott a szája • Schulz…..
lilaköd 2017.12.09 10:39:35
@libsi nóta bárki unja: Kicsit erőltetettnek érzem ezt az érvelést. Különösen annak fényében, hogy belföldön pedig a rezsim támaszául szolgáló huszonöt százaléknyi választó pont azt kajálja, amit a legjobban reklámoznak, "Mert az nem lehet, hogy hogy ne legyen a legjobb ha mindenütt kínálják." (a te szavaid), vagyis százmilliárdokért az állami propagandát az állami és a rezsimhű médiában. "Bölcsebb ember inkább szkeptikusan elolvassa a teszteket, fogyasztói véleményeket, meghallgatja az ismeretségi körében szezett tapasztalatokat, aztán dönt" - ismét a te szavaid, és teljes mértékben egyetértek, vagyis a rezsimtámasztók nem tartoznak ebbe a csoportba.
Az öntökönszúrás szép példája.
Ami a tapasztalatok megszerzését illeti: van elég személyes. Évekig éltem egy európai országban nemzetközi közösségben: észak- és közép-afrikaiak, dél-amerikaiak, arabok, távol-keletiek között. Voltak néhány fős, de száz fős nemzeti közösségek is közöttük. Ugyanazon a helyen étkeztünk, ugyanazokra a rendezvényekre jártunk, ugyanazokra a szórakozóhelyekre. Egy csapatban kosaraztunk. A rokonságomban is van muszlim vallású. Soha semmilyen együttélési konfliktusom nem volt, és soha nem tapasztaltam semmiféle agressziót a más bőrszínűek, vallásúak részéről - mindig kölcsönösen tiszteletben tartottuk egymás nézeteit, kultúráját.
A te szavaidból pont az süt, amit az enyémben bírálsz. Csak nem tűnik hitelesnek, inkább kétségbeesett vagdalkozásnak.
lilaköd 2017.12.10 09:01:36
@David Bowman: Nem minden döntéshez szükséges az egyhangú szavazás. de a legtöbbhöz igen. Nekünk nem kellett hozzájárulni ennek a megváltoztatásához, mivel nem is változtatta meg a döntés szabályait. Eddig minden döntés megkapta ugyanis a magyar (miniszterelnöki vagy belügyminiszteri) szavazatot is, beleértve természetesen a menekültek elosztására vonatkozóakat is. Csak itthon kommunikálja ezt a rezsimmédia úgy, mintha az "EU"(!) kényszerítette volna ránk.

Az első ismertté vált magyar vétó Trump Jeruzsálem-döntése miatt volt a héten. Ezért nem is közös nyilatkozatként ment ki, hanem az illetékes biztos nyilatkozataként. A cseh elutasítás csak a magyar után jött, és nem vétó volt.

Ez a kettős beszéd már a könyökünkön jön ki, csak a rezsimtámasztók hadánál süket fülekre talál (lásd libsi nóta... 2017.12.09. 09:53:33, a bölcs ember mit csináljon). Legutóbbi példája Szíjjártó brüsszeli látogatása, amelyet itthon vérpadra húzásként adott el a híveknek, ott meg nem győzött hálálkodni, hogy lehetőséget biztosítottak nekünk a helyzet megvitatására.
lilaköd 2017.12.10 09:52:11
@Womb Raider: Talán nem tűnt fel neked, hogy egyetlen európai országban sincs olyan államilag szított, hisztérikus gyűlölet (és természetesen félelem), mint Magyarországon. Érdemes lenne követned, hogy ugyanazoknak az eseményeknek ("gonosz muszlimok bombája tépte cafatokra, kamionja kente péppé a hideg aszfalton") mennyire különbözik a médiában történő megjelenése, mennyire különböznek az azokra adott közösségi, állami, politikai reakciók az egyes országokban. A hazai lakájmédia (gyakorlatilag a közéleti nyomtatott és elektronikus sajtó 80%-a) kizárólag a rezsim fenntartása szempontjából hasznos célok érdekében fanatizálja az arra fogékonyakat, és semmivel nem járul hozzá a békés és humánus megoldási alternatívák megjelenítéséhez, mint az például az EU kultúrállamaiban a többséget jellemzi. Ti itt kvótákon meg merényleteken rugóztok, és nem ejtetek szót arról, hogy ez az egész magyar - és ennek példáján a lengyel - helyzet és viselkedés egy konkrét személy (kiscsoport) politikai-társadalmi víziójának a lecsapódása, következménye. Libsiztek és fideszköcsögöztök, pontosan úgy, ahogy ez a politikai-társadalmi vízió (konkrétan Orbán Viktor és legszűkebb harcostársai, amíg ki nem rúgja őket, víziója) azt eltervezte.
Szánalmas ez az egész. Nyugodtan lehetne Magyarország egy, a szomszédaival kiegyensúlyozott kapcsolatot ápoló, a határon túli magyarokat államközi megállapodásokon alapuló támogatási rendszerben megsegítő, a nemzetközi szervezetekben (EU, NATO, és számos más) viselt tagságához méltó viselkedést tanúsító konstruktív, ugyanakkor az ezeréves államiságára büszke ország, amely konfliktusok nélkül is tudja érvényesíteni a nemzeti érdekeket.
De nem ez vagyunk, sőt, egyre inkább nem. Nem azért, mert nem lehetnénk - minden adottságunk meglenne erre -, hanem mert egyrészt az országot irányító vízió téves, társadalom- és fejlődésellenes, másrészt a vízió megvalósítása antidemokratikus, akarnok. Ezért írtam az első kommentemben, hogy egy több évtizedes polgárháború első éveit éljük, és a felelős családfő innen csak menekíteni tudja a családját, ha képes rá.
Magyarországon a migránskérdés huszadrangú. Ezzel csak a közbeszédet lehet tematizálni. Sokkal fontosabb az emögött (meg Soros-terv mögött, meg ... sorolhatnám) meghúzódó véraljas politikai szándék.
A 75% nem a "magatok mögé sorakoztatva pikk-pakk rezsimdöntögetést tudtok megvalósítani" (a te szavaid) gyermeteg érvelés miatt kell. Hanem ők még fogékonyak lehetnek arra, hogy ha megismerhetik a valóság különböző oldalait, saját eszük szerint foglalhatnak állást ebben vagy abban a dologban. A "ballibsik és mi" kategorizálás a rezsim által sulykolt polarizálás, holott a "mi"-n kívüli spektrum nagyon széles, aminek csak egy szelete a "ballibsi". Gondoljunk csak a "mi"-ben csalódott, annak valóságos minbenlétét felismerő egykori harcostársakra. Akik egyre többen vannak.
MEGHÍVÓ  LAKOSSÁGI FÓRUM Tisztelettel meghívjuk Önt, kedves családját és barátait Dr.Kovács Zoltán a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, térségünk országgyűlési képviselője és Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalom fejlesztésért felelős miniszteri…..
Megújult az általános iskola Köztársaság utcai épületének vizesblokkja Javarészt önkormányzati forrásból, vállalkozók és civilek támogatásának segítségével sikerült felújítani a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola „F” épületének földszinti vizesblokkját. Zirc Városi…..
lilaköd 2016.12.11 08:34:06
@Detre Miklós:
A Nemzeti Tájékoztatási Iroda (NTI) jelenti: Csak mosoly és elégedettség a Magyar Vidéken!
A Főminiszter Úr bejelentette, hogy a 2024-es budapesti olimpia, a Paks2 atomerőmű és az ő Királyi Várba költözése a számítottnál többe kerülnek, ezért kisebb kiigazításokat kell végrehajtani az elfogadott 2017-es költségvetésben. Első lépésben a legkevésbé fontos területekről csoportosítanak át forrásokat. Január 1-től a településeket a járási központokkal összekötő autóbusz járatokat napi egy járatpárra csökkentik, és ezek indulási időpontját este tíz és másnap reggel 4 óra közöttire módosítják.
Tudósítónk vidékre indult, hogy felmérje a bejelentett intézkedés hatását a Magyar Emberek körében. Arra számított, hogy bizonyos érthető, de természetesen nem jogos elégedetlenséget tapasztal majd, azonban várakozásával ellentétben csupa mosolygó és elégedett Magyar Emberrel találkozott. Julis néni Bakonymaflafalváról például elmondta, nagyon örül, mert éjszaka egyébként sem tud aludni, most majd ezt az időt buszozással tölti ki. Azon kívül kezdettől fogja támogatja a Köztársasági Elnök Úr kezdeményezéseit a globális környezetvédelem érdekében, rendszeresen fizet szerény nyugdíjából adományokat a Climate Reality prodzsektbe. A buszjáratok csökkentése a napi két járatpárról egy járatpárra jelentősen hozzájárul a széndioxid és nitrogénoxidok mérsékléséhez! - hangsúlyozta Julis néni.
Veér Ajtony közmunkás Bakonybánatról a fészbukon mondott köszönetet a Miénk az Ország, Nekünk Építitek! Párt (MONÉ!P) helyi és országos vezetőinek, hogy a buszjáratok csökkentésének ellentételezésére minden biciklizni tudó magyar embernek évi egy pár külső és belső kerékpárgumit adnak természetbeni juttatásként. A kerékpározás bizonyítottan egészségesebb, mint a tömegközlekedési eszközök használata, csökken a halálozások száma, és ez tehermentesíti az egyébként a legfrissebb OECD-jelentés alapján az EU legkiválóbbjai közé tartozó magyar egészségügyet! - írta Ajtony.
A tudósító Zircen megtudta, hogy a város lakosságából a járni tudók a költségvetési támogatás megvonása miatt megszűnő helyi buszjárat kompenzálására évi kétszeri ingyenes cipőtalpalási utalványban részesülnek. A lakosság efeletti örömében rögtönzött népünnepélyen juttatta kifejezésre elégedettségét a viharos szél által megtépázott karácsonyi díszkivilágítás alatt.
A Főminiszterséget Vezető Miniszter Úr az intézkedések végrehajtásának módjáról elmondta, hogy a bicikligumikat és a cipőtalpalási utalványokat a politikától teljesen független kormánytisztviselők, a MONÉ!P polgármesterei, képviselői és nyugdíjastagozata fogja kézbesíteni a magyar embereknek, mellékelve a Főminiszter Úr megértést kérő, névre szóló levelét, ami újabb elégedett mosolyt csalt a Magyar Emberek arcára. Sokan helyben felajánlották a beígért 15 százalékos béremelésüket, a nyugdíjasok a beígért Erzsébet-utalványukat a Főminiszter Úrnak, hogy végre saját lábára állhasson az ország.
M E G H Í V Ó   Tisztelettel meghívjuk Önt, kedves családját és ismerőseit  2016. szeptember 14-én, szerda 17 órára   NÓGRÁDI GYÖRGY biztonságpolitikai  szakértő közönségtalálkozójára   Helyszín: Zirc VÁROSHÁZA NAGYTEREM   Zirci Országzászló Alapítvány   Bittmann Károly  …..
lilaköd 2016.09.17 19:36:34
A Nemzeti Tájékoztatási Iroda (NTI) jelenti:
Ismét sajtótájékoztatót tartott a Miénk Az Ország, Nekünk Építitek! Párt (MONÉ!P) Kommunikációs Igazgatója Zircen, amelyen most az október 2-i népszavazáson volt a hangsúly.
A szónok azzal kezdte, hogy nemzeti önrendelkezésünk jövőjéről van szó. „Nemzeti önrendelkezésünk jövőjéről van szó! Gyermekeink hamburgert vásárolnak az iskolai büfékben rántotthúsos zsömle helyett, a családok pizzát rendelnek az esti tévézéshez az aranysárga csipetkével körített szaftos csirkepörkölt helyett, mesterséges színezékekkel festett üdítőket isznak az egészséges vasas és kólis kútvíz helyett. Az Európai Unió, a brüsszeli bürokraták kényszerítették hazánkra a nyitott határokat, a szabadkereskedelmet, a szabad munkaerővándorlást és az Audi gépkocsikat. Ha a következő évtizedekre meg akarjuk tartani országunk függetlenségét, ennek egyszer s mindenkorra véget kell vetni!”
A Kommunikációs Igazgató ezután kiemelte az október 2-i népszavazásra feltett kérdés jelentőségét.
„A Főminiszter Úr, és így Pártunk is sorsdöntő kérdésben kéri Minden Magyar Ember támogatását. A népszavazásra feltett kérdés a következő: „Akarja-e ön, hogy a Magyar Országgyűlés az Európai Unió hozzájárulása nélkül is Magyar Hungarikummá nyilváníthassa a nyereg alatt puhított, extra szűz olívaolajban párolt kancaszügy kockákkal ízesített mustáros tejbegrízt?” Erre a kérdésre minden Igaz Magyar Ember csak „IGEN”-nel válaszolhat!”
A választópolgárok hiteles, pártsemleges tájékoztatására a választási kampány idején a Párt polgármesterei, képviselői, politikailag semleges kormánytisztviselői és nyuggerhadoszlopai minden családhoz becsöngetnek, ösztönzik őket a szavazáson való részvételre és az „IGEN” válasz beikszelésére. Természetesen nem kötelező őket beengedni, de aki nem szánja rájuk azt a negyedórát, és nem ígéri meg aláírásával már előre, hogy az „IGEN”-re szavaz, az megnézheti magát a jövő évi rezsicsökkentésnél.
A szónok emlékeztetett arra, hogy hazánk vezető nemzeti élelmiszerbiztonságpolitikai szakértője az elmúlt napokban Zircen tartott, „Miért ne együnk nyers líbiai migránsot sótlanul reggelire?” című nagy sikerű előadásában külön kiemelte a mustáros tejbegríz jótékony hatását a fajmegmaradásra és a nemzeti identitástudat erősítésére.
„Ez a szavazás az utolsó lépcsőfok politikánk közvetlen célja, a Főminiszter Úr által már többször cáfolt, de ahogy tudjuk, éppen emiatt érvényes cél, a magyar bauxit megvalósítása felé!” A néhány pillanat kínos csendet a sajtótitkár törte meg: „A Kommunikációs Igazgató Úr természetesen hazánk Európai Unióból történő kiléptetésére, a magyar hunxitra gondolt!”
A sajtótájékoztató végén kiosztották a Magyarország Kormánya által kibocsájtott, az óriásplakát-kampány üzeneteiből összeállított „Tudta-e?” című totót, amelyet minden meghívott jelenlévőnek ki kellett tölteni. A 13+1 kérdésre kivétel nélkül mindenki helyesen, „IGEN”-nel válaszolt, mert nem kockáztatott. A nyertes közfelkiáltással a járási MONÉ!P-párttikár lett.
  Zirc  Városi  Önkormányzat  Képviselő-testületének  2016.  január  28-án  (csütörtök), 18.15 órára összehívott ülése az alábbi napirendi pontokat tárgyalja. A napirendi pontokra kattintva, azok tartalmát is elolvashatjátok. Az ülés helye: Városháza nagyterme NAPIRENDI…..
lilaköd 2016.01.24 10:20:00
Fejtörő játék
Kedves Kispajtások!
E heti feladványunkban Nemzetünk Legnagyobb Államférfijának gondolatait sugárzó két idézetet olvashattok. Keressétek meg bennük a különbségeket! Aki legalább 5 kis eltérést talál, és a megfejtést beküldi, értékes ajándékban részesül! A megoldáshoz kis segítséget adunk.
Első idézet:
„Önkormányzat Képviselő-testülete elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen, növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre.
Kérjük a kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot és a magyar embereket!”
(Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. január 28-i ülésének 17. napirendi pontja)
Második idézet:
„Önkormányzatának Közgyűlése elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre. Kérjük a kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot és a magyar embereket.”
(Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2016. január 28-i ülésének 5. napirendi pontja)
A megfejtéseket, ahogy egy XXI. századi felvilágosult kisiskoláshoz illik, palavesszővel palatáblára írva, galambpostával juttassátok el szerkesztőségünkbe: 1062 Budapest, Lendvay utca 28. A küldeményre írjátok rá a jeligét: „A buta ember a hatalom legszilárdabb alapja!” A beküldők az Államférfi bácsi eredeti DNS-ét tartalmazó használt footballzokniját kapják!
Aki olyan szerencsés, hogy lakóhelyén fideszes polgármester bácsi vagy néni uralkodik, hamarosan otthon is találkozhat ezekkel a gondolatokkal, amelyeket jól meg kell tanulni, és minden délelőtti iskolagyümölcs osztás előtti asztali áldás végén fel kell mondani! Mert ahogy az Államférfi bácsi pénteken elmondta, "Magyarország Európa egyik legszabadabb országa"!
A teljes cikket elolvashatod ITT.   forrás: veol.hu..
lilaköd 2015.12.01 01:56:59
A Nemzeti Tájékoztatási Iroda (NTI) jelenti:
Vigyázat, öngyilkos merénylők jöhetnek!
Az Önmagával Határos Mucsai Xenofób Testvériség Gyülekezete felhívja minden erre szenzibilis Magyar Ember figyelmét, hogy meg nem erősített hírek szerint szíriai óvodások garázdálkodnak a Bakonyban. A merénylők már támadást kíséreltek meg a pintérhegyi játszótér ellen, de ezt a Gyülekezetnek sikerült visszaverni.
A szíriai óvodások léte világkockázat, ezt videók tanúsítják!
Ezek az akciók alapjában veszélyeztetik a Magyar Keresztény Nemzeti Felsőbbrendűség, valamint a Fennsőbbséges Európai Kultúra Disznóhúsevési és Pálinkafőzési Értékrendjét, ezért kérünk mindenkit, aki Pampers Ultrát viselő, felnőtt kísérete nélkül a kapualjakban bujkáló, homokozólapátokkal játékmacitorkokat nyiszáló kiskorút lát, azonnal jelentse a „Miénk Az Ország, Nekünk Építitek!” Párt (MONÉ!P) aktivistáinak!
A MONÉ!P megelőző intézkedésként addig is kivezényli polgármestereit, képviselőit, politikailag semleges kormánytisztviselőit és nyuggerhadoszlopait az utcasarkokra, hogy aláírásgyűjtéssel tiltakozzanak az Európai Unió kötelező óvodai férőhely bővítési tervei ellen. Az aláírókból országosan száz Zártkörű Lakossági Fórumon egymillió idegenvadász önkéntest képeznek ki. „Brüsszel nem mondhatja meg, kikkel éljünk együtt! A Magyarok maguk akarják megválasztani, milyen bűnözőket fogadnak be, hívnak haza, telepítenek le és adnak nekik magas állami hivatalt és rengeteg pénzt! Ha kell, visszafizetjük az eddig kapott uniós támogatásokat, visszautasítjuk az újabbakat, hogy visszakapjuk és megőrizzük függetlenségünket!”
Tudósítónk megpróbált illetékest keresni és feltenni a kérdést: Mi lesz akkor, ha kivonják az országból az utóbbi másfél évtizedben kapott uniós támogatásokat, és az ország egész egyszerűen összedől? A magánzsebekbe vándorolt vesztegetési pénzek helyén keletkező vákuum pedig beszippantja az egész politikai-gazdasági elitet és kiszolgálóit? Mivel nyerik meg a legközelebbi választást, ha nem lehet naponta avatni uniós pénzekből épített játszótereket, bekötőutakat, tíz négyzetméter járdatérkövezést, sertéstelepeket, kisvasutakat, és az önkormányzatok pénze vécépapírra sem lesz elég?
A kérdésekre a Párt sajtóirodájának helyettes aligazgatója válaszolt: „A Magyar Emberek évszázadok viharaival is megküzdöttek, és most is képesek a saját lábukon megállni. Sorra érkeznek a Magyar Emberek felajánlásai arra az esetre, ha megszűnik a támogatás Brüsszelből. A Nemzeti Foltvarró Klubok önkéntesei például aszfaltszürke anyagokkal fedik be az utakon keletkező kátyúkat, és segítenek elfedni az ország lyukas nadrágjából kikandikáló csupasz hátsóját. Nem leszünk gyarmat, de az uniós pénz továbbra is jöhet!”
2015. július 6-án hétfőn megnyit a Zirci Járási Hivatal Kormányablak és Okmányirodai Osztály (8420 Zirc, Március 15 tér 1.). Az ügyek intézése érkezési sorrendben, az ügyfélszolgálaton kérhető sorszám alapján történik. Ügyintézés a megnyitást követően a…..
lilaköd 2015.07.05 05:08:39
A Nemzeti Tájékoztatási Iroda (NTI) jelenti:
„A közigazgatás teljes megújítása végéhez közeledik, és a legszerényebb kifejezés, amellyel ezt jellemezni tudom, az, hogy tökéleteset alkottunk” - jelentette ki Csemő Kende Bódog, a Belügyminisztérium közigazgatásdemolícióért felelős helyettes államtitkára abból az alkalomból, hogy Zircen átadták az újonnan létrehozott legalsó szintű közigazgatási szervezet, az önkormányzatok helyébe lépő Járási Hívatlan tizennegyedik városi irodaházát. „Mostantól az Állampolgárok minden ügyes-bajos dolgát ugyanaz a szervezet intézi, nem küldözgetik őket ide-oda, mint a bukott baloldal idejében. Sőt!” - emelte fel mutatóujját nyomatékosítólag a helyettes államtitkár - „Mi már akkor tudjuk, milyen problémája van a Magyar Embereknek, mielőtt nekik eszébe jutna. Ugyanis a tavaly bevezetett Egyéni Szellemi Esélykiegyenlítő Készüléket, közismert nevén ESZEK-et, Nemzetünk Zseniális Mérnökei továbbfejlesztették egy gondolatolvasó modullal, amely közvetlenül a Járási Hívatlanba van bekötve. Így nyitott könyv előttünk minden Magyar Ember szelleme és lelke.”
A helyettes államtitkár elmondta, hogy miután már minden korábban önálló szervezet, hivatal, intézmény egyetlen egységet képez, csak annyi van hátra, hogy az önkormányzatokat is tehermentesítsék: a Járási Hívatlan a saját irányítása alá vonja a települések utcáit, első lépésként az „a” betűvel kezdődőket, vagyis Zircen „a”z Ady Endre utcától „a” Zrínyi utcával bezárólag.
Kérdésünkre, hogy ezek után milyen feladata és hatásköre marad az önkormányzatoknak a saját településeik irányításában, a helyettes államtitkár azt válaszolta, hogy a közigazgatás megújításának éppen az az egyik célja, hogy minimalizálják a települések és a Magyar Emberek életében a kockázatokat. A képviselőtestületek, bár az utóbbi öt évben a legtöbb településen zavarmentesen bele tudtak simulni a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, még mindig jelentenek bizonyos veszélyt, mert váratlanul felbukkanhatnak önálló gondolatok, kezdeményezések. Ezek zavart okoznak az állam- és közigazgatás gördülékeny folyásában.
Arra a kérdésre, hogy konkrétan Zircen mire lehet számítani, a helyettes államtitkár elmondta, hogy a jelenlegi önkormányzati dolgozókat az eddig szerzett juttatásaik megtartásával a Járási Hívatlan veszi át, ahonnan rövid átmeneti idő után az őket megillető új helyre fognak távoztatni. A mindenkori képviselőtestület számára az aklimajori műemlék épület egykori apáti lakosztályának cselédszobáját jelölték ki, amely nyugodt körülményeket biztosít a képviselőknek a zabhegyezéshez és egyébként is megfelel az állam és a képviselőtestületek között már évek óta fennálló viszonynak.
„Az egykori polgármesteri hivatal is elnyeri végre méltó rendeltetését. Bár az épület maga ma még kissé szűkös, és egyelőre csak a Járási Hívatlan elnöki és főtitkári személyes irodái, magánlakosztályai és a testőrség szolgálati helyiségei férnek el benne, már tervezés alatt van az emeletráépítés, amely egy ökumenikus kápolnát és egy helikopter leszállóhelyet foglal magába. Ugyancsak tervezzük már azt a metróhálózatot, amely a szervezet városi irodaházait köti össze egymással és a fontosabb fölérendelt állami és pártszervekkel. Ez a létesítmény egyúttal óvóhelyként is szolgál majd a pótolhatatlan személyzet és dokumentáció számára a Hazánkat elárasztó menekültáradat és a liberálbolsevista elégedetlenkedő kisebbség ellen.”
Végül egy újságírói kérdés hangzott el azzal kapcsolatban, hogy nem aránytalanul költséges-e egy ilyen kiterjedt szervezet létrehozása és működtetése. „Szó sincs róla” - vonta össze szemöldökét a helyettes államtitkár - „mi nem csak tökéletes szervezetet alkottunk, hanem humánusat is. Rengeteg új munkahely jön létre, határozottan haladunk abba az irányba, hogy néhány éven belül minden Magyar Embernek maga a Gondoskodó Államunk nyújt majd megélhetést, biztosítva ezzel az élőerőt egyrészt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének fenntartásához szükséges munkáskezek, másrészt az ehhez szükséges szavazatok formájában” - fejezte be nyilatkozatát Csemő Kende Bódog.
ZIRCINFO Kokárdát osztottak 2015.03.13 21:24:28
A teljes cikk elolvasható itt. (Forrás: veol.hu) ..
Beküldte: Kelemen Gábor - sajtóreferens www.zirc.hu..
lilaköd 2014.07.16 17:24:35
A Megbonthatatlan Orosz-Magyar Barátság Hírportál szerkesztőségi jegyzete:

A politika cinizmusa és az eltompított tömegek süketsége és vaksága határtalan, mint az Univerzum.

A törvény szerint a megyei kormányhivatalt vezető kormánymegbízott nem lehet országgyűlési képviselő. Ez nagyon helyes. Normálisan gondolkozó ember nem hiszi (a választók többsége viszont igen), hogy valaki képes egyszerre több, nagy felelősséggel járó, magas vezetői állást betölteni. Mégis ezt látjuk a rendszerváltás óta. Kezdetben például a polgármesteri tisztség és az országgyűlési képviselőség is összeférhetetlen volt, ezt csak a Horn-kormány változtatta meg. Így aztán a képviselő urak felvehették a polgármesteri fizetésüket, polgármesteri költségtérítésüket, az országgyűlési képviselőségért járó tiszteletdíjat, az ezért járó utazási és lakhatási költségtérítést, közben használták a polgármesteri szolgálati autójukat. Ehhez jöttek még a bizottsági pótdíjak, cégek igazgató tanácsainak, felügyelő bizottsági tagságainak, alapítványi tisztségeket betöltőknek járó fizetések, tiszteletdíjak, költségtérítések, vállalkozói ajándékok, ingyenes meghívások. Ebből aztán gyűlhetett a vagyon, élhették és élhetik a mágnások áhított életét. Mindezeket a funkciókat egyes-egyedül töltötték be, minden munkakörben százhúsz százalékot teljesítettek, hatalmas izzadságcseppekkel a homlokukon. Olyan eredménnyel, amit az ország mai állapotán lemérhetünk: kozmetikázott statisztikákkal elfedett időzített bombák a gazdaságban és a társadalomban, az ország nemzetközi tekintélyének lejáratódása, panem et circenses a megrendszabályozott sajtó minden csatornáján nap mint nap a nép megnyugtatására, ügyészség, bíróság, alkotmánybíróság, rendőrség, TEK, NAV a rendszerkritikus hangok elnyomására.

A politika azonban gondoskodik arról, hogy parlamentben is ott üljenek a kormány megbízható emberei. Az ÁLLAMTITKÁRI poszt nem összeférhetetlen az országgyűlési képviselőséggel.

Veszprém megye 4. számú választókerületében (központja: PÁPA, ide tartozik Zirc is) az eddigi MEGYEI kormánymegbízott, dr. Kovács Zoltán nyert az országgyűlési választáson áprilisban, a szavazatok több mint 50%-ával (Zircen két szavazókörben kapott 50%-nál többet, a másik ötben 42-48 százalékot, a városban együttesen nem kapta meg az 50%-ot). Mivel ez a beosztás összeférhetetlen, ezért a képviselőt ki kellett menteni, nosza, kapott is egy párnázott széket BUDAPESTEN a Miniszterelnökségen (most már önálló minisztérium ez is) államtitkárként.

Kormánymegbízottként innen Veszprémből képviselhette volna választókerületének (benne Zircnek) az érdekeit. Most már Budapestről fogja képviselni. Azt mondják, minél távolabbról tekint valaki egy dologra, annál jobban látja az összefüggéseit. További lehetséges helyszínek, ahonnan még jobban látszanak választókerületünk (benne Zirc) helyi problémái: Grönland, Tűzföld, esetleg a Hold túlsó oldala.

Pancho Felcsutov

A SZERKESZTŐSÉG NYILATKOZATA: A FENTI SZERKESZTŐSÉGI JEGYZETET MUNKATÁRSUNK A FELELŐS SZERKESZTŐ TUDTA ÉS JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL JELENTETTE MEG. VÉDEKEZÉSE SZERINT MÁR NEKI IS TELE VOLT A ZACSKÓJA AZZAL, AMI ITT ZAJLIK, VALAHOL KI KELLETT ÜRÍTENIE. SZERKESZTŐSÉGÜNK VISSZAUTASÍTOTTA EZT AZ ÁTLÁTSZÓ MENTEGETŐZÉST, MERT MA MINDEN ÁLLAMPOLGÁRNAK CIPELNIE KELL EGY, DE LEHET, HOGY KÉT VAGY HÁROM TELI ZACSKÓT IS A NAGY CÉL ÉRDEKÉBEN, ÉS HA AZ EGYIK TELE VAN, AZ ORSZÁGMENTŐ ALAPBÓL IGÉNYELHET ÚJ ZACSKÓT (A KIEMELT HONLEÁNYOK TARTOZÉKOKKAL EGYÜTT). A VÁLLALHATATLAN ÍRÁS MIATT SZERKESZTŐSÉGÜNK AZONNALI HATÁLLYAL MEGVÁLT PANCHO FELCSUTOVTÓL. REMÉLJÜK, HOGY RÖVIDESEN SIKERÜL ŐT PÓTOLNI EGY MINDEN TEKINTETBEN MEGINGATHATATLAN MUNKATÁRSSAL, AKI SZÁMÁRA A SAJTÓ FÜGGETLENSÉGE ÉS A VÉLEMÉNYSZABADSÁG ELSŐRENDŰ FONTOSSÁGÚ, KÖZVETLENÜL A PÁRTHOZ VALÓ HŰSÉG ÉS A HITBUZGÓSÁG UTÁN KÖVETKEZIK.
lilaköd 2014.05.05 19:10:31
A Megbonthatatlan Orosz-Magyar Barátság Hírportál jelenti:

„A magyar áljobboldal és a neurobolsevista-jujdejóplutokrata álbaloldali ellenzéke már megint elcsalta a választásokat” - nyilatkozta Hírportálunknak Tapozsdel Szilveszter, az Egy Legigazabb Magyar Párt (ELMP) helyi rezidense, elsőként a legutóbbi országgyűlési választásokon leszerepelt pártok vezetői közül. „De nem adjuk fel! Ősi jogon minket illet a Nemzet Vezetése, mert mi képviseljük egyedüli igazként a Magyarságot! Töretlen akaraterőnket igazolja az is, hogy az alakuló Új Országgyűlésben miénk a sorsmeghatározó jelentőségű Kurultáj Parlamenti Bizottság, amely a Nemzeti Oktatás, Kultúra, Erkölcs legfőbb őre lesz a következő parlamenti ciklusban. Programunk meghatározó eleme, hogy a rendszerváltás óta elvesztegetett gyáva évek után visszanyúljunk szkíta és hun gyökereinkhez, és megtanítsuk a Nemzetet kesztyűbe dudálni!”

Tudósítónk megkérdezte, mennyire elégedettet a Párt az előző parlamenti ciklusban kidolgozott terveinek megvalósításával. A helyi rezidens elmondta, hogy tiszta eszmeiségű nemzetfelemelő javaslataikat ellenségeik folyamatosan gáncsolják. A turulmadár alakú, inka csomóírással ellátott buszjegyek bevezetését például az utolsó pillanatban állították le azzal az átlátszó indokkal, hogy a hucul lovak farkából sodrott zsinórok, a kipuk, nem felelnek meg az Európai Unió lószőrszabványának. Teljes sikernek értékelte azonban a Bakonyi Spermabank – a Bakonyi Betyárok és Lókötők fajfenntartásának nemzeti intézménye - felállítására vonatkozó kezdeményezésüket, miután legutóbb bírósági ítélet mondta ki, hogy belefér a gyülekezési jogba, ha a párt hívei, egyenruhának látszó tárgyakba öltözve, alakzatban menetelve a nyílt utcán adnak le szaporítóanyagot a bank számára, a tiszta vérvonalat az utókor számára megőrzendő.

„A nagyvárosokban az ifjúság már teljesen mellettünk áll. Vidéken még vannak problémáink, sok helyen bizalmatlanok az emberek, üldöznek minket, ezért vagyunk kénytelenek a párttaggyűléseinket is áltudományos és álkultúrális programok leple alatt megtartani, ezzel megtakarítván a helyiségbérleti díjakat is. De híveink és szimpatizánsaink biztosak lehetnek abban, hogy ahol jelszavunkat látják, ott minket találnak. A gazság Yodává tosz!” - fejezte be nyilatkozatát a Párt népszerű jelszavával a rezidens.

A közvélemény-kutatások a következő választásra a Párt újabb előretörését jelzik. Egyes hírek szerint az arculata is változatosabb lesz: a hívei által eddig szinte kizárólagosan használt fekete szín mellett más szín viselését is lehetővé teszik, csak még nem találták meg a RAL-színskálán a megfelelő barna árnyalatot.

Hírportálunkat Pancho Felcsutov, az Oroszország Holnap hírügynökség munkatársa tudósítja, de itt van még a K.Naán is. Mindig az események fősodrában!
ZIRCINFO A növekedés alapja 2014.03.14 13:16:05
A teljes cikket elolvashatod ITT   forrás: veol.hu  ..
lilaköd 2014.03.16 11:16:08
A Megbonthatatlan Orosz-Magyar Barátság (előzőleg Szent Üdülő utcai Harsona Keresztény-Konzervatív) Hírportál jelenti:

Az országgyűlési választási kampány célegyenesébe fordulva sajtótájékoztatót tartott Zircen a Miénk az Ország, Magunknak Építjük! Párt (MOMÉ!P) szóvivője. Mivel az újságírók a Párt sajtótájékoztatóin hagyományosan nem tehetnek fel kérdést, vagy ha igen, akkor azt a szóvivő nem érti, ezért Hírportálunk kivonatot készített a tájékoztatóról.

A szóvivő elmondta, hogy a közvélemény-kutatások és a megbízható besúgórendszer biztos többséget jeleznek a Párt számára. Ez azt mutatja, hogy az emberek többsége megértette a Párt szellemiségét, elismeri az elmúlt öt év eredményeit, ezért nincs szükség választás programra vagy kampányra. – Mi magunk vagyunk a választás! – emelte ki. – Ellenfeleink azzal vádolnak minket, hogy huszonöt évvel ezelőtt mi küldtük ki a szovjet hadsereget. Ez alávaló hazugság és az 1989. júniusi pártelnök beszéd durva félremagyarázása. Mi éppen azt szorgalmaztuk, hogy maradjanak itt, sőt jöjjenek még többen, mert csak így biztosított az ország folyamatos fejlődése és bekapcsolódása a nemzetközi vérkeringésbe. Sajnos, az áljobboldali és balliberális kormányok miatt elveszett az életükből 25 év, de most végre eljött ismét a felemelkedés lehetősége!

– Minden alapot nélkülöz és ezért rémhírterjesztésnek tekintjük, hogy a vörösök még csak a spájzban lennének! – hangsúlyozta a szóvivő. – A Vörösök eddig is köztünk voltak, itt is maradnak, és egyre magasabb állásba kerülnek a bizalmunkból. A megnyert választások után is ők gondoskodnak arról, hogy a dolgozni akaró közmunkások, a családi gazdálkodók és a velük szövetséges nemzeti tőkések szoros együttműködésben lankadatlanul munkálkodjanak Hazánk és újabb stadionok építésén, emlékművek emelésén!

- A Miénk az Ország, Magunknak Építjük! Párt a véleménynyilvánítás szabadságában és a vélemények széles körű megismertetésében érdekelt, mert ez demokrácia alapja! - mondta a szóvivő. Ez azonban nem mehet szembe a többség véleményével, és mert a Párt a többséget képviseli, a Kormány pedig a Pártot, így a Kormány véleményével sem. Vannak olyan marginális csoportok, amelyek a saját szélsőséges, ún. szabadságeszményeikkel zavart okoznak a társadalom józan gondolkodású részének fejében. Ezek sajnos még több tízezren, esetleg százezren lehetnek még az országban, és sokuknak sajnálatos módon még állása, megélhetése is van. A MOMÉ!P a választások után radikálisan meg fogja oldani ezt a problémát: azokat az elégedetlenkedőket, akiket az Európai Unió hanyatló nyugati országainak munkaerőpiaca nem tud felszívni, orosz barátaink segítségével helyeznek el. Közismert, hogy a múlt század harmincas-negyvenes-ötvenes években Szibériában számos munkatábor épült, amelyek nagy része ma kihasználatlan. Ezeket fogják átalakítani át orosz hitelekből szociális lakóparkokká, és ide költöztetik a munkahelyük elvesztése miatt átmenetileg nehéz helyzetbe került, a Párt irányvonalával egyet nem értő, állampolgárnak nem nevezhető magyarországi lakosokat. Ezeknek a szibériai szociális lakóparkoknak a hálózata az ÓHAR nevet kapta, ami a hazánkban nagyon sikeres ócsai mintaprojektre utal (Ócsa Harasó!)

A választások várható eredményére utalva jelezte, hogy a MOMÉ!P-nak tulajdonképpen nincs ellenfele. Egyedül az Egy Legigazabb Magyar Párt (ELMP) erőtlen kísérletét említette, amely szerinte erkölcstelen és tisztességtelen eszközökkel próbál tőlük szavazókat elcsábítani: nemzetibbszocialistábbnak állítja be magát, mint amilyen a MOMÉ!P.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a tulajdonképpen formálisnak tekinthető választáson (amelynek eredményét már előzetesen a választási rendszer aprólékos és fáradságos, a magyar emberek – mint amilyenek a MOMÉ!P tagjai és szimpatizánsai – érdekeit szolgáló átalakításával, az országos, területi és helyi választási bizottságok nemzeti érzelmű tagjainak gondos kiválogatásával alapoztak meg) elért újabb győzelem történelmi fordulópontot is jelent az egész világ legegységesebb magyarsága számára. Ezt a változást a MOMÉ!P – a párt gránitba vésett stratégiájának megtartása mellett – az elnevezésében is ki akarja fejezni: a választási győzelmet követő első kongresszusán nevét a Miénk az Ország, Nekünk Építitek! Párt-ra (MONÉ!P) változtatja.

Hírportálunkat Pancho Felcsutov, az Oroszország Ma állami hírügynökség munkatársa tudósítja, de itt van még a K.Naán is. Mindig az események fősodrában!
Beküldte: Galambos István Képviselői asszisztensKommunikációért felelős megyei alelnök Megyei sajtófőnökJobbik Városlőd ..
lilaköd 2014.01.22 15:03:06
A Szent Üdülő utcai Harsona Keresztény-Konzervatív Hírportál jelenti:
„Veszélyben a Bakonyi Betyárság!” - ezt a vezérgondolatot olvashatják Veszprém megye 4. számú választókerületének lakosai a nemrég postaládájukba dobott választási szórólapon, amely az Egy Legigazabb Magyar Párt (ELMP) képviselőjelöltjét népszerűsíti. „A nemzetvesztő Gyurcsány-Bajnai kormányok gyalázatos politikája szinte a kihalás szélére sodorta ezt az ősmagyar foglalkozást, amelynek képviselői évszázadokon keresztül állták a történelem viharait a megszálló idegen nációk ellen.” - nyilatkozta Hírportálunknak a képviselőjelölt.
A Párt kommunikációs fősámánja elmondta, hogy minden választókerületben a NÉP helyi problémáira fokusszálnak, a támogatóik és követőik által felvetett hiányosságokból problématérképet készítettek.
„Az április 6-ikai választás csak egy formális megerősítése lesz annak a jogos járandóságunknak, hogy végre ne idegenszívűek, hanem MAGYAROK álljanak az ország élén. A jelenlegi áljobboldali rezsim hazug rezsicsökkentési szemfényvesztése, és a velük egy tőről fakadó neuro-liberálbolsevista ellenzék ugynevezett feltétel nélküli alapjövedelem-hazugságdélibábja csak a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásuk elleplezésére szolgál. A vérvalóságra koncentráló Egy Legigazabb Magyar Párt kormányra kerülése utáni első dolga ezzel szemben az lesz, hogy minden választókerületben spermabankot hozzon létre az ősmagyar génállomány megőrzésére a Nemzet Felemelkedésének zálogaként. A projekt előkészítése megkezdődött, pártelnökünk előrehaladott tárgyalásokat folyat a finanszírozásról a baráti Oroszország Sperbankjával.” - hangsúlyozta a fősámán.
Hírportálunk tudósítójának kérdésére, hogy mégis van-e konkrét programja, a képviselőjelölt azt válaszolta, hogy ugyan a Bakonyban túlnyomórészt a sváb és szláv gyökerek dominálnak, de azért fellelhető helyenként az inkák vérvonala is. A génállomány frissítésére most a Párt tiszántúli körzeteinek legkiválóbb személyiségei személyesen hoznak és adnak le a tervezett Bakonyi Spermabankba bizonyított eredetű szaporítóanyagot. Ezzel lehetővé válik Sobri Jóska, Milfajt Ferkó és társai XXI. századi utódainak – néhány jelentéktelen bioetikai kérdés tisztázása utáni – újrateremtése és a Bakonyi Betyárok megóvása a kihalástól. Tervbe van véve az is, hogy ezzel párhuzamosan a Bakonyi Lókötők feltámasztásával is megpróbálkoznak.
A képviselőjelölt a következő hetekben választókerületének minden településére ellátogat, ahol a lakossági fórumokat – a várható jelentős érdeklődésre tekintettel – a népesebb rajongótábor befogadására alkalmas sportpályákon tartják. Az előzetes kapcsolatfelvétel során a települések vezetői és fontosabb közéleti személyiségei már most jelezték önkéntes részvételüket. Az eseményekről a Visszhang Tévé és a kúruc.táj internetes honlap élőben közvetít.
Hírportálunkon itt van már a K. Naán, aki minderről híven tudósítja Olvasóit!
A teljes cikket elolvashatod ITT forrás: veol.hu ..
lilaköd 2013.11.28 18:59:38
A Szent Üdülő utcai Harsona Keresztény-Konzervatív Hírportál jelenti:
Az Egy Legigazabb Magyar Párt (ELMP) elnöke az adományozható legmagasabb elismerést, a Szarvasi Ezüst Tarsolylemez kitüntetés Katicabogár A Hat Pici Nyilaskereszttel fokozatát adományozta a Párt Zirci Szervezetének a Magyarságteljesítmény területén szerzett kimagasló érdemeiért. (Ennél már csak a hét végén alapított Marián Kotleba díj nagyobb).
Az átadási ünnepségen elhangzott: ezt az elismerést azzal érdemelték ki, hogy kezdeményezték, a zirci helyi buszjáraton a jövőben turulmadár formájú vonaljegyeket és bérleteket árulhassanak, amelyeken inka csomóírással legyenek feltüntetve az ár, az érvényesség, bérlet esetében a tulajdonos személyi adatai. Az ötlet a lakosság körében jelentős pozitív visszhangra talált, a városalapító inkák Kossuth utcai leszármazottai például több tekercs bálakötöző madzagot használtak el támogató aláírások gyűjtésére. A javaslattal az illetékes hatóságok is egyetértettek.
„Kizárólag az egy, igaz és oszthatatlan Magyar kultúrkincs és hagyományok megőrzéséhez való hozzájárulás vezet minket” - mondta tudósítónknak Tapozsdel Szilveszter, a Párt helyi rezidense. „Elkötelezett szakértők sora áll mögöttünk, akik bármiről és bárkiről képesek bebizonyítani, hogy Magyar-e vagy idegenszívű, illetve bizalomvesztés esetén annak ellenkezőjét is. Így kutatták ki többéves munkával, hogy Reguly Antal nem találkozhatott az északi sarkköri Obdorszk környékén a Magyarok rokonaival, mert a rénszarvas és a ló között nincs genetikai rokonság, pedig tudvalevőleg a Magyar ősidők óta Lovas Nemzet, ott meg csak rénszarvas van. Hun őseink egyszerűen hátra fordultak, áthúztak Szibérián, áteveztek a Csendes-óceánon, az akkori Dél-Amerika nyugati partvidékén megalapították az Inka Birodalmat. Kalandos utakon visszatértek Európába, ahol átverekedték magukat háborúkkal, viszályokkal terhes, már akkor is romokban heverő Nyugaton, míg megtalálták a béke szigetét a Kárpát-medencében, ahol természetesen egyetlen őslakost sem irtottak ki vagy űztek el, mert a Magyart az embertársai iránt érzett Krisztusi szeretet és megbocsájtás vezérli. Az inkai időkre a testünkben hordozott Gének, a Csomóírás és a Kerecsensólyom emlékeztet ma minket, ennek állít emléket ez a kezdeményezés. Szakértőink további Magyarság- és kultúrkincs-mentő ötleteken is dolgoznak. Ezeket a Párt és a Nemzeti Civil Sarokstrázsa Fórum közös internetes honlapján, a kúruc.táj-on folyamatosan olvashatják.”
A kitüntetés szokatlan elnevezését a Pártelnök kommunikációs különítményének menedzsere világította meg: „Sajnálatos, hogy a bunkó újságíró úr nem tudja: Szarvason van a Kárpát-medence közepe, amely így egyúttal a Világ közepe is. Ez utóbbi tény elismertetésén diplomatáink a világ minden részén egyelőre még nagy erőkkel dolgoznak. A Katicabogár a Hat Pici Nyilaskereszttel pedig egy jelképes szimbóleum, amivel Pártunk Tagságát mozgósítjuk egy (egyelőre még) ugyancsak a Magyar kultúrkincs részét képező kommunista költő közismert versének soraival: „A hetedik te magad légy!”
Hírportálunkon itt van már a K. Naán, aki minderről híven tudósítja Olvasóit!
Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet a zirc.blog.hu oldalon megjelent, Koós Gábor „tollából” jegyzett írásra. Koós Gábor tagja volt annak a különítménynek, mely provokáló táblákkal és beszólásokkal kívánta megzavarni a Jobbik Magyarországért Mozgalom április 3-án,…..
lilaköd 2013.10.05 19:49:06
A Szent Üdülő utcai Harsona Keresztény-Konzervatív Hírportál jelenti:
„Fontos nekünk a Magyar Vidék romlatlan bázisára támaszkodó szellemi hátországunk” - mondta az Egy Legigazabb Magyar Párt (ELeMaPá) elnöke szeptember végén Székesfehérvárott, könyvének dedikálásával egybekötött lakossági fórumán és sajtótájékoztatóján, amelyet az „Etelköz” általános iskolában tartottak. „Naponta lehetünk fül-és szemtanúi, amikor tagjaink a faék egyszerűségével vetekedő mondanivalójukkal, a csörgedező hegyi patak tisztaságát megszégyenítő logikus érveléssel, a gyönyörű Magyar Nyelv teljes kincsestárát felsorakoztató, briliáns retorikával zúzzák porrá a Pártunkat ért méltatlan támadásokat.”
A pártelnök kiemelte, hogy az erkölcsileg korrumpálódott bal- és jobboldali politikai elit eddigi káderkiválasztási gyakorlatát mélységesen elítéli. Az ELeMaPá csak olyan vezetőket választ, akik daliás termetükkel, aszketikus arcvonásaikkal, a Magyar Jövőbe tekintő határozott, acélos turultekintettel, Árpád apánk mongoloid süvegje alól aláhulló dús hajkoronával szimbolizálják a teljes Nemzeti Megújulás elvi lényegét.
A pártelnök elmondta még, hogy büszke Pannónia hazafijainak teljesítményére, különösen Pápa ősi városára, amely sok Igaz Magyart adott a világnak, mint ahogy Petőfit is, vagy a jelenkorban az ország második legmagasabb közjogi méltóságát, akiről sajnos, taktikai okokból átmenetileg le kellett mondani a Pártnak annak érdekében, hogy a jelenlegi jogtalan hatalom felbomlását elősegítse. Ugyanakkor kudarcnak ítélte a másik jelentős pápai konspirációs kezdeményezést, mert az egyébként kiváló tehetségű, korábban ugyancsak magas közjogi méltóság a neurobolsevik baloldal eszmei fogságába esett. Ha a Párt végre elnyeri az Ország Felelős Kormányzásának őt megillető jogát (ami legkésőbb 2014. áprilisában esedékes), ez utóbbi problémát a sopronkőhidai átnevelő intézet közreműködésével oldják meg.
Beszédének végén a Párt közismert „A gazság Yodává tosz!” jelszavával búcsúzott a lakossági fórum résztvevőitől, akik ülőhelyeikről felemelkedve ütemes „Sálom, sálom!”-skandálással és vastapssal búcsúztatták.
Az emelkedett hangulatú fórum spontán csúcspontjaként a tagság és hallgatóság meglincselt négy, az iskola bejárata előtt ácsorgó, hajléktalannak kinéző személyt. Később kiderült, hogy csak kissé kopott ruházatú kisnyugdíjasok voltak, akik úgy tudták, azon a napon az iskolában jótékonysági ételosztás lesz. Az iskolacsendőrség később elnézést kért a fórum szervezőitől, hogy nem tudta megakadályozni, hogy az agresszív nyugdíjasok megzavarják a fórum békés hangulatát. Indoklásuk szerint el voltak foglalva egy súlyos kábítószeres ügy felgöngyölítésével, amelynek során Kolompár Belzebub második osztályos tanulótól kellett testi kényszer alkalmazásával elkobozni a később Odol szájvízként azonosított kábítószert, amelyet az elvetemült diák erkölcstan órára hozott magával „A testi higiénia szerepe az egyistenhit kialakulásában” téma keretében. Az iskolacsendőrség a hatályos jogszabályokban előírt szolgáltatási díjat folyósítja a Pártnak, mivel az a nyugdíjasok ártalmatlanításával állami közrendvédelmi feladatot vállalt át.
Hírportálunkon itt van már a K. Naán, aki minderről híven tudósítja Olvasóit!
lilaköd 2013.10.15 20:08:09
Zirci Betyár 2013.10.13. 17:28:47
:-DDDDDDDDD
www.youtube.com/watch?v=12JHylOkgsg
Vegyed be a gyógyszeredet, vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet!
Kedves Zirciek és Kedves Mindenki!Ezúton szeretnénk elköszönni: augusztusban felmentésemet kértem főigazgatói beosztásomból, így 2013. szeptember 01-étől Kórházunkat új főigazgató, dr. Vermes Tamás főorvos úr vezeti.Távozásom oka szakmai: külföldön, Norvégiában kaptam…..
lilaköd 2013.09.10 20:07:30
A Szent Üdülő utcai Harsona Keresztény-Konzervatív Hírportál* jelenti:
A magyar egészségügy teljes megmentése gyakorlatilag lezárult, már csak néhány simítás, és kész a mű! - jelentette ki a szakterületért felelős vezető kormányzati tisztviselő.
Szerkesztőségünk bizalmas forrásból megtudta, hogy az ózdihoz hasonlóan az ország többi vidéki kórházában is fokozatosan megszüntetik az aktív ellátást, és a tevékenységeket első lépésben a megyei kórházakhoz csoportosítják át. Ilymódon az emberi és technikai erőforrások költséghatékony koncentrációját érik el.
Az így felszabaduló orvosi és szakápolói személyzet jövőjét ún. „Nemzeti Kivándorlás-támogatási Alap” létrehozásával kívánják biztosítani. Ez az alap pénzbeli támogatást nyújt a külföldre távozó egészségügyi szakemberek nyelvismeretének fejlesztéséhez, valamint a külföldi letelepedés és beilleszkedés megkönnyítéséhez. A jól képzett magyar szakemberek külföldi munkavállalása egyúttal Magyarország nemzetközi hírnevét is öregbíti, amennyiben hozzájárul a köztudottan romjaikban vergődő Nyugat-európai egészségügyi rendszerek talpra állításához. A külföldre távozni nem akarók számára számos átképzési lehetőséget ajánlanak fel, pl. csatlakozhatnak a közmunkások látványosan növekvő, büszke táborához. Az egészségügyi kormányzat által immár három éve ígért béremelés pedig akkor lép életbe, amikor az utolsó orvos és szakképzett egészségügyi dolgozó is elhagyta Magyarországot.
A kormányzati szakember elmondta még, hogy a korszerűsítés utolsó lépéseként a kórházakban már csak minimális személyzet marad, sem orvosra, sem ápolóra nem lesz szükség. A technikai személyzet által előkészített orvosi eszközöket ugyanis a betegek maguk fogják saját magukon használni, a mellékelendő részletes használati utasítás szerint. Ez teljes összhangban van a temetkezés rendszerének szociális szellemű kormányzati megújításával, amely szerint ettől a héttől az elhunytaknak a jövőben előzetesen meg kell ásniuk saját sírjukat.
A magyar egészségügy megmentése következtében várhatóan megugró temetői sírhely-igény kielégítésére a települések az év végéig igényelhetnek pályázati úton uniós támogatást.
Itt van már a K. Naán, aki híven tudósítja Olvasóit!
*Szerkesztőségünk, felismerve a Magyar Társadalom egészséges mentális fejlődését, elérkezettnek látta az időt, hogy a kibontakozás éve alatt még lelkesítő, ámde mára meghaladottá vált Nemzeti Zirci Hurrá név után Hírportálunk az elérkezett Tündérmese-korszakhoz igazodó új nevet vegyen fel. Mint közismert, a nemzetvesztő Gyurcsány-Bajnai kormány által jogtipró módon a kumunista Ságvári nevére keresztelt zirci utca csak a nemzetmentő Orbán kormány alatt nyerhette vissza ősi nevét. A középkori ázsiai történelemben jelentős szerepet játszó, az azerbajdzsáni természetes hévízforrások hasznosításában élen járó, és ezért szentté avatott Üdülő – akinek jövőbe látó útmutatásai alapján jött létre a világszerte híres magyar velnessz-kultúra - tovább erősíti kötődésünket történelmi gyökereinkhez és genetikus testvérnépeinkhez. A névadóra augusztus 15-én, a késő éjszakai órákban került sor, amikor is az azt megelőző téravatásról kis kerülővel hazafelé tartó előkelőségek autóikból az alapkövet és ünnepi beszédeik nyomtatott szövegeit hajigálták ki, és az ablakon keresztül szentelt vizet locsoltak. Továbbá Kormányzati Cél, hogy minél több óvodás részesüljön Keresztény Nevelésben!
A Veszprémi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felhívása   Keressen védelmet nyújtó épületet, semmiképpen ne maradjon kint sokáig a szabadban. Ha mégis elkerülhetetlen, figyeljen a megfelelő folyadékfogyasztásra és időnként keressen árnyékot. A nagy meleg fokozza az…..
ZIRCINFO Rendszerhiba! 2013.07.26 16:44:00
Általában szeretem megérteni a dolgokat, az a típus vagyok, aki elolvassa a használati utasítást és még komolyan is veszi az abban leírtakat. Ezért egy kis segítségre lenne szükségem, mert olyan valamivel kerültem szembe, aminek nem értem a működését!   Hála Istennek nem…..
lilaköd 2013.07.29 14:58:43
A Rendszer Beteg-e? üzeni:
Hol él az Úr? Ez nem a rendszer hibája, hanem a rendszer LÉNYEGE.
Tízmilliókért kiépített sorszámhúzók, amelyek semmit sem számítanak a kezelés sorrendjénél.
Időpontra visszarendelt beteg, aki vagy már későn jön, mert ledarálták az előtte lévőket, vagy végeérhetetlenül kell várakozni, de senki nem közli, hogy bocs, megcsúsztunk.
Kedélyesen kvaterkázó személyzet a várakozók füle hallatára, csupa maszek ügy.
Egyszerre behívott több beteg, egyiknek éppen a prosztatáját turkálják az egyik függöny mögött, a másiknak a leletét diktálja az orvos az asszisztensnek, a harmadik még levetkezve vár a sorára: ez az igazi közösségi megosztás! Csupa izgalmas intimitás!
Igazságtalan lenne, ha csak az egészségügyön vernénk el a port. Ugyanez a bankokban (nemrég egyedüli ügyfélként, számot húzva várt A Rendszer Beteg-e? a legnagyobb bank fiókjában több mint tíz percet, amíg a három ügyintéző és a biztonsági őr kibeszélték a napi aktualitásokat), a kormány(vak)ablakoknál, a hivatalokban, a szolgáltatók ügyfélszolgálatain.
Hiába, senkinek nincs kedve igazán dolgozni, ha nincs meg a napi huszonöt fészbukk-komment. Ez teljesen érthető, nekik is szükségünk van apró örömökre a mindennapi hajtásban.
Az Úr tehát ne nyüzsögjön, mert legközelebb a battonyai szakrendelőbe kap beutalót a nemesmedvesi (mert más közelebbi nem veszi át)háziorvostól.
Új élet kezdődhet az önkormányzatok számára   „Sohasem szabad megfeledkeznünk arról, hogy felelősséggel tartozunk a hazánkért és benne minden egyes településért…” – dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott ismerteti az önkormányzati adósságrendezési…..
lilaköd 2013.07.02 16:44:30
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportál jelenti:
A május 8-án megtartott rezsicsökkentési ródsó után a pártoktól teljesen független legfőbb megyei kormánytisztviselő mostani zirci látogatásakor állítólag ismét személyesen hozta el a Zirci Járásba Jean Girault 1963-ban Louis de Funés főszereplésével készült, a tévékben ma is nagy sikerrel ismételt filmjének, "A nagy átverés"-nek a nemzeti szellemben forgatott, optimista végkicsengésű második részét.
A június 27-én a zirci tanácsházán tartott zártkörű vetítésen Hírportálunk tudósítója sem vehetett részt. Kiszivárgott hírek szerint a filmnek állítólag azok a képsorai aratták a legnagyobb tetszést, amelyeken a nyáj némán, de szemükben csillogó hálával nyalja a pásztor kezét és az elejbe szórt sót, miközben a kéz fáradhatatlanul nyírja a bundájukat, heréli a kosokat, dobálja kondérba a megnyúzott bárányokat, és tereli őket egyre soványabb, kiszáradt medrű patakokkal szabdalt legelőkre.
Magát megnevezni nem kívánó szemtanú szerint könnyekre fakasztotta a közönséget a tragikus finálé, amelyben a beetetés után sótól megszomjazott szegény teremtmények közül csak az kapott néhány korty friss vizet, amely elég hangosan és pontosan tudott utánbégetni a főpásztornak; a többiek tetemei ott hevertek szanaszét a naptikkasztotta legelőn, ahol kiszállt az erő a lábaikból, de ez a pásztor szerint nem baj, mert azok nem voltak elég nemzetiek, így csak a nyáj válik egyre homogénabbá, ami feltétele a genetikailag tiszta gondolkodású állomány továbböröklődésének.
A film harmadik és negyedik részének bemutatása a hírek szerint a nyári és az őszi rezsicsökkentés időpontjára van ütemezve. Ezeknek a mondanivalója várhatóan még a második résznél is optimistább kicsengésű lesz.
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportált Beh Fosh Tam (27, közszolgálati tudósító) tudósította a Zirci Járásból, új segítőjével, K. Naán újságíró-bojtárral (59), akinek nemrég sikerült elmenekülnie a babiloni fogságból. Kalandos és veszélyes úton, zöldhatárokon keresztül érkezett a Kárpát-medencébe, ahol második – immár végleges – hazáját és hitét megtalálni reméli. Hírportálunk tehát nagy örömmel tudatja, hogy Magyarországon itt van végre a K.Naán!
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma rajz-, fotó- és családi kreatív pályázatot hirdet az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap alkalmából. Az alkotásoknak a „Tiszta levegő – Mozdulj érte!”…..
lilaköd 2013.06.11 20:19:47
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportál (Mindig Friss, mint a Rákóczi-téri pékség!) ezúton értesíti Tisztelt Olvasóit, hogy korlátozott erőforrásai miatt egyre kevésbé képes követni a hétköznapok valóságait, így jövőbeli működése kérdésessé vált. Kérjük azokat a jóindulatú Pszichedelikus Olvasókat, akik még értik, mi zajlik itt, működjenek közre a Nemzet Zirci Spórájának felvilágosítása és ezáltal megmaradása érdekében!
Miután tudósítónk elolvasta a Zircinfo-n a Zönkormányzat Sajtóreferensének egy héttel ezelőtti tudósítását arról, hogy Zirc is lehet Zöldövezet (
zirc.blog.hu/2013/06/03/zirc_is_lehet_zoldovezet ), és szokása szerint elment akciós mannát venni a Pennybe, hát csudálkozva látta, hogy a korábbi Rákóczi-tér zöldterületéből teljesen eltűnt a Penny-Reguly Múzeum előtti zöldsáv, az iskola előtti zöldsáv, helyét akkurát térburkolatos autóparkolók vették át. Ugyanez szemben is, vagyis a korábbi Rákóczi-tér zöldterületéből egy autónyi szélességű sáv transzformálódott immár kiépített parkolóba. A Rákóczi-tér padjainak törzsközönségétől pedig azt hallja, hogy a városi kamionparkolót az iskola előtti zsákutcában alakítják ki, és tervezik, hogy az elhibázott uniós pályázat eredményeként a vasútállomáshoz épített buszpályaudvart is visszaköltöztetik a városközpontba. (Ez utóbbit Hírportálunk Szerkesztősége is támogatja, mert így számos, a Rákóczi-téren, a Köztársaság és a Széchenyi utcában, a Penny- és a Tesco-parkolóban a parkolási szabályok megsértésével várakozó buszok és kamionok sofőrjeinek egészségét sikerülne megvédeni attól a stressztől, hogy vajon a városi közterület-felügyelet megbünteti-e őket, vagy sem).
Tudósítónk meg akarta kérdezni, de nem merte, hogy ez azért most így mégis mi akar lenni? Mi értelme van a Rákóczi-tér zöldterületeinek rovására növelni az autós parkolóhelyek számát, ha már egyszer a Penny-parkoló képes kiszolgálni a teljes ingázó és bevásárló forgalom parkolóigényét, nem beszélve arról, hogy egyébként a környéken bárhol ingyen meg lehet állni? Különösen úgy, hogy a Városvezetés Sajtóreferense meg most szívmelengető felhívást tett közzé az Autómentes Napról? Hol? Hol nem? Volt?
A padi törzsközönség szerint is egyre zöldebb lesz a Városközpont, hiszen állítólag zöldre festik majd az összes új autóparkoló térburkolatát!
(De ugyanígy fogynak a Kossuth utca menti zöldterületek is, legújabban a Bagolyvár előtt, nyilván ez is a zöldövezet és az autómentesség jegyében!)
Megfejtések a következő önkormányzati választásokon kéretnek leadni! A nyertesek között az egykori rendszerváltó kormánypárt MDF mai állapotokra aktualizált jelszavával - „AbNormális Magyarország!” - feliratozott, XXL-méretű pólókat sorsolunk ki!
Azt azonban Olvasóink is megnyugvással vették tudomásul, hogy a zircinél Előrelátóbb Döntéshozó aligha létezik a Nemzeti Kárpát Medencében: a 2013. június elejei aktuális árvízhelyzetet mintegy előre látva (zirc.blog.hu/2013/06/05/arvizi_segitoknek) árvízvédelmi gát épül a Rákóczi-téren, amely a Cuha-patak egymillió éves gyakoriságú árvízszintjének figyelembe vételével is megnyugtató biztonságot nyújt a város legértékesebb történelmi örökségének, a Zirci Országzászlónak (és gránitszilárdságú alapját jelentő társadalmi szervezetének). A zirci katasztrófavédelmi hivatalos felelős személy állítólag kijelentette, hogy bár a több évtizedes nemzetközi tapasztalatai és tudományos munkássága eddigi eredményeként az 1985-ös berhidaihoz hasonló földrengés valószínűsége Zircen valamivel több, mint nulla, azt azonban biztosan állíthatja, hogy a Duna jelenlegi árvízszintje nem veszélyezteti a háromhegyi kifolyós kút vízminőségének nitráttartalmát, ezért a Nemzet Fennmaradását veszélyeztető vészhelyzetben összefogó helyi lakosok kapcsoljanak át a magyar egyesre (M1, tudják, aminek a logója a Napisten, Héliosz jele, az „IO”), és szurkoljanak az öltönyös-csizmás, Mátyás-királyi inkognitóban megjelenő Országvezetőknek a gátakon végzett emberfeletti kampánylátogatásaikhoz, akik a jobb kezükkel áldást, a ballal igazságot osztanak, a középsővel pedig a Magyarság magját hintik. Továbbá, adjanak elsőbbséget az útkereszteződésekben a 2013-as árvízvédelmi óriásmatricákkal (állítólag made by Kösz-Gép Reklám Kft) ellátott gépjárműveknek, mert lehet, hogy éppen az ő javaik védelmében szegik meg a közlekedési szabályokat!
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportált Beh Fosh Tam (27, közszolgálati tudósító) tudósította a Zirci Járásból, de ezt a nitrátot és az árvízi óriásmatricákat nem igazán érti.
   Zirc, 2013. június 2., vasárnap (MTI) - Politikai indíttatásúnak nevezete újságírói kérdésre Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár a pedagógus és civil szervezetek vasárnapi tüntetését egy sajtótájékoztatón Zircen vasárnap…..
lilaköd 2013.06.03 15:51:53
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportál jelenti:
A januári államosítással már eddig is jelentős változások következtek be az iskolák életében, és továbbiak is várhatók. „Az év végi ballagások eddigi hagyománya a parttalan liberális egyenlősdi egyik kirívó iskolapéldája volt, mivel lehetőséget adott arra, hogy a tanár és a diák az iskola falai között a szigorúan vett tantárgyi követelményeken túlmenő témákról is szót válthasson egymással, amivel jelentősen gyengült a tanár tekintélye, és a diák is azt gondolhatta, hogy egyenrangú félként beszélhet eddigi tanárával.” - nyilatkozta Hírportálunknak egy illetékes.
A 2012/13-as tanév végi ballagáskor a diákok már nem adhatnak esti szerenádot tanáraiknak. Ehelyett az iskola pedagógusai, élükön az igazgatóval járják körbe a Nemzeti Kúnó Központ (NKK) tankerületi igazgatóinak és felügyelőinek a lakásait, ahol nemzeti dalokkal és szavalatokkal fejezhetik ki tiszteletüket és nagyrabecsülésüket. A repertoár szabadon választható, fejlettebb ének-zene oktatással rendelkező iskolák tantestülete kánonban is énekelhet, hangszerekkel is kísérheti az előadását, de az NKK főigazgatójának nemrég kiadott utasítása szerint a záró szám minden esetben kötelezően József Attila örökbecsű költeménye, amelyet Bródy János zenéjével Koncz Zsuzsa előadásában ismerünk:
„Csicskád leszek, nem nevelek,
Előbb-utóbb én sem kellek,
Láá lálálláá lálálláá lálá...”
A tankerületek szigorúan igazgatási-adminisztratív szervezetek, és munkájukat a jogszabályok előírásai szerint kell végezniük, de egyedi esetben, amikor egy-egy tantestület kiemelkedően megható szerenádot ad, jutalmul lenyírhatják a tankerületi felügyelők kertjében a füvet, kivihetik a kutyáikat sétálni, sőt a cipőiket is kitisztíthatják.
Az illetékes szerint ez a változás is segít tudatosítani a pedagógusokban, hogy tulajdonképpen hol a helyük, fejleszti tekintélytiszteletüket, ami aztán átsugárzik az iskolán belüli viszonyokra is, és huszonhárom év rombolás után tiszta viszonyokat eredményez a tanár-diák kapcsolatban.
Az észak-koreai közoktatási miniszter a napokban tanulmányútra érkezik hazánkba, hogy a közoktatásért felelős államtitkár kíséretében a helyszínen tanulmányozza a mintegy százötvenezer alkalmazottat, az összes, köznevelésben dolgozót foglalkoztató Nemzeti Kúnó Központ látványos és kitűnő eredményeit az iskolák paramilitáris szervezetté alakítása terén, amellyel egyúttal biztosítani lehet a Nemzeti Honvédség gondolkodni nem képes, ám fegyelmezett, a napi tornaórákon edzett, hit- és erkölcstanban jártas utánpótlását. A miniszter kíséretében van Beh Szari P., Hírportálunk korábbi tudósítója is, akire Szerkesztőségünk így már büszke is lehet.
A jeles külföldi vendég útjának előkészítése érdekében a napokban városunkban járt a közoktatásért felelős államtitkár és az őt kísérő Terrorelhárítási Központ (TEK), amelynek kommandósai – a miniszterelnöki látogatást követően – rövid időn belül már másodszor vizsgálták át az iskola F épületét, nehogy az alsó tagozatosok merényletet kíséreljenek meg a kiemelkedő közjogi személyiségek ellen.
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportált Beh Fosh Tam (27, közszolgálati tudósító) tudósította a Zirci Járásból.
ZIRCINFO Ünnepélyes átadás 2013.05.13 08:40:33
A Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontjának ünnepélyes átadása és az apátság felújított homlokzatának megáldása 2013. május 15-én /szerdán/ lesz 16:00-tól. A látogatóközpontot Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke adja át, a homlokzatot Dékány Árpád Sixtus…..
lilaköd 2013.05.14 20:44:18
GYORSHÍR! A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportál gyorshírben jelenti:
A Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontjának ünnepélyes átadására és az apátság felújított homlokzatának május 15-ei megáldására meghívott testvérországi vezető politikus, Kim Intve Tugya Rat, a Magyar Vendéglátó részéről bekövetkezett többedszeri időpontmódosítás miatt a látogatását lemondta. Így tehát az átadásra meghívott hívők és fizetett tapsolók kénytelenek beérni a külföldi vendég Hazai Vendéglátójával.
Illetékes helyen cáfolták, hogy a Prominensek látogatására az Apátsági Épülethez külön kiépített, gyöngykavicsos útvonal a vészhelyzet esetére menekülő útként szolgálna. Ez egyszerűen arra szolgál, nehogy a Kedves Vendégek bármilyen módon is keveredhessenek az Ünnepség Résztvevőivel.
Hírportálunk egyúttal határozottan visszautasítja azokat a vádakat, melyek szerint a Zirci Képviselő-Testület, azzal, hogy a Kedves Vezető látogatására a Nemzeti Ünnepekre szokásos zászlódíszbe borította a várost, kivételezett volna. Az Önkormányzat Kommunikációért Felelős Osztályvezetője szerint, ha Ő lett volna 1990-ben is a Felelős, ugyanilyen zászlódíszbe öltöztette volna a várost, amikor Szűrös Mátyás Ideiglenes Köztársasági Elnök járt Zircen, csak akkor ő még nem volt döntési helyzetben, pedig ma Szűrös Elvtárs Jó Elvtárs.
Azokat a blogbejegyzéseket melyek szerint a jelenlegi Zirci Képviselő-testület a rendszerváltozás óta legsz@rabb, leg(erre nincs karakter)ibb, legszolgalelkűbb, leginfantibilisebb, a Testület nem érti és ezért ab ovo nem is akarja kommentálni (de ezt sem érti igazán).
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportált Beh Fosh Tam (27, közszolgálati tudósító) tudósította a Zirci Járásból, aki már szőkére festtette a haját, és tudomása szerint a sorabn a 127. helyen szerepel a Selmeci Gabriella utódját kereső független parlamenti bizottság listáján.
– A lakossági fórumot keressük – kérünk segítséget szerda késő délután a szinte már teljesen kihalt zirci városházán a hivatal folyosóit takarító asszonytól. A teljes cikket elolvashatod ITT forrás: nol.hu..
lilaköd 2013.05.10 20:35:59
@svarcci:
1. mert a szomszéd vármegyékben megélt kudarcok miatt új ötleteket várt a pártközpont.
2. az elegáns öltönyös úriember vért izzadt, amíg összetoborozta azt a szerencsétlen négy "polgárt", húsz perccel a kezdés után.
3. a rendezvényt megmentő hivatalos résztvevőknek mindig fontos és érdekes kérdéseik vannak, ilyet bárki bármikor ki tud szarni.
4. az egész egy erőltetett, semmi, pártállástól és kormányoktól függetlenül teljesen haszontalan, adófizetői pénzpocsékoló, politikai haszonszerző, izzadságszagú akció volt.

Ne alázd meg magadat.
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége Lakossági Fórumot szervez Veszprém megye 10 járási székhelyén, melyet a rezsicsökkentéssel kapcsolatos fokozott érdeklődés és a fogyasztói megkeresések számának folyamatos emlekedése indokol. A…..
lilaköd 2013.05.08 12:48:22
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportál jelenti:
Illetékes helyen cáfolták, hogy az állami fogyasztóvédők rezsicsökkentésről szóló májusi megyei körutazása (magyarul roadshowja) politikai szándékú lenne. A politikamentességet az is egyértelműen garantálja, hogy a pártoktól teljesen független legfőbb megyei kormánytisztviselő személyesen tájékoztat a rezsicsökkentésről.
A lakossági fórum résztvevőinek felhívják a figyelmét, hogy a bejáratnál elhelyezett, a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtő íveket kizárólag önkéntesen írják alá, és ha az ajtónál álló közvéleménykutatók megkérdezik, aláírták-e már, mondják meg az igazat: „igen, alá”. Aki többször is aláírta már, annak nagyobb az esélye a még magasabb rezsicsökkentésre, egyúttal az értékesebb ajándékokra a jövő évi választások előtt.
A roadshow (ródsó) kísérő programjaként állítólag kulturális programot is szerveznek a fogyasztóvédők: utazó filmszínház járja a településeket, amelyekben Jean Girault 1963-ban készült, a tévékben ma is nagy sikerrel ismételt filmjét, "A nagy átverés"-t játsszák, Louis de Funés főszereplésével. Belépődíj: egy aláírás a rezsicsökkentési aláírásgyűjtő íven.
A fővárosból származó, meg nem erősített hírek szerint elkészült viszont annak a hálaadó határozatnak országosan egységes tervezete, amelyet az önkormányzati képviselők a legközelebbi ülésükön szavaznak meg, és amelyben megköszönik Pártunknak és Kormányunknak a Nemzeti Rezsicsökkentést, egyúttal önzetlenül felajánlva, hogy bárhol, bármikor hajlandók átvenni bárki arra alkalmatlanná vált, a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből kitagadásra ítélt személy dohányboltját, földjét és egyéb jószágát.
A Nemzeti Zirci Hurrá Független és Igazságos Hírportált Beh Fosh Tam (27, közszolgálati tudósító) tudósította a Zirci Járásból.