Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beenthere

22 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inda gépház Indamail mobilon! 2012.02.24 11:52:00
Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod…..
Alapvető spirituális tapasztalat, hogy a világon minden mindennel összefügg – ez teszi rejtelmessé, ugyanakkor kalandossá és meglepetésekkel telivé az életet. Mondok egy példát: sose gondoltam volna, hogy egy halott ember, John DeLorean és én össze vagyunk kötve ebben a finom, de…..
Ausztraliában voltam A konyha! 2011.04.30 17:47:57
 Itt egy bejegyzés amit még régebben írtam nem sokkal a Mardi Gras után, de nem postoltam, szóval most pótlom ezt a hiányosságot. Annyit hozzáfűznék hogy a homoerotikus poénok maradtak és néha egymás fenkét markolásszák poénból, szerencsére engem nem molesztálnak, de azt…..
Na közben eszembe jutott hogy erről kéne irnom mielőtt teljesen elfelejtem ezt is..Szóval múlt hét pénteken szabadnapom volt és akartam valamit csinálni, de mimivel csütörtökön megint elcsábítottak inni, nehezen ment a kelés. Jóci azt mondta mikor kérdeztem hova menjek ami…..
Ausztraliában voltam ausztralok 2011.04.06 07:30:14
Tegnap érdekes dolog történt velem miközben vártam a buszra a megállóban. Két drác odajött, már láttam őket korábban mikor elmentem mellettük, és tudtam hogy nem százasok. A két lány akik velük voltak megálltak távolabb a két srác meg odajött hozzám és kérdeztek valamit…..
Az olasz Vogue a burzsujkisasszonyok egyik kedvenc lapja – leszámítva persze azokat, akik hétvégén is csak a Közgazdasági szemlével mászkálnak a hónuk alatt -, éppen ezért nagyon érdekes, hogy mit gondol az újság Budapestről. Akik a cikk miatt jönnek ugyanis ide, azok…..
Beenthere 2011.03.12 15:49:50
@MOPO3OB: Nem az a kérdés hogy libsi vagy jobbikos vagy, a Nemzeti egy stílustalan katyvasz, van akinek tetszik van akinek nem, nekem speciel nagyon nem, de azért az erős hogy az olaj milliárdokból épített csodákhoz hasonlítod.
Egyszerűen nem képvisel értéket, nincs benne semmi a nevén kivül amire büszke lennék, önthették volna a betont ilyen erővel a Dunába is.
Ausztraliában voltam BlueBottle 2011.02.10 15:39:00
  Ahogy a címből is látszik, ma volt szerencsém elszenvedni életem első medúzacsípését...., de ne rohanjunk ennyire előre. Ma és tegnap volt nekem lenni két day off, ami annyit tesz hogy nem kellett dolgozni. Tegnap nem történt emlisre méltó ha csak az nem hogy elmentem…..
Ausztraliában voltam A NYÚL ÉVE 2011.02.07 14:03:00
 Sziasztok! Azt sem tudom mikor írtam utoljára, de abban biztos vagyok hogy most már itt az ideje hogy postoljak újra. A libanoni étterem nagyon jó hely volt, annyira jó hogy már túlságosan is, szóval leléptem… :D Nem volt egyszerű, mert pont amikor már intéztem a…..
Ausztraliában voltam Gyors post 2011.01.21 02:16:51
 Most a héten történt egy s más, gyorsan megosztom veletek.A suli jól megy, de néha nem csak tanulni jó, valamelyik orán megint szóba került a melóm, és mondtam hogy mennyit keresek, és óra után odajött az egyik olasz srác hogy ő ugyan ezt a munkát csinálja csak 4,5…..
Már régen nem posztoltam, azért gondoltam irok valamit, de különösebb esemény nem volt, ezért a furcsa cím.A sikerült a melóhelyen heti 4 napra redukálni a beosztásomat, szoval marad 3 nap a H-K-Sz amikor tudok melot keresni, vagy beachre menni vagy ilyesmi, igy azért már tárhető…..
 Ma volt a rajta a déli fölteke legnagyobb yacht versenyének és sikerült lemaradnom a rajtjáról, pedig már két napja arról ábrándozok, hogy milyen lesz a sok vitorlás az Operaházzal meg a Harbour Bridge-el, meg néztem az oldalát is versenynek volt visszaszámláló...nem…..
 Először is Boldog Új Évet akartam kívánni mindenkinek otthon. Tudom hogy már rágóta nem posztoltam, de (most jön a kifogás) korlátozva volt a netünk, mert túl léptük a megengedett 1000GB ot.Kedd óta mosogatok egy Libanoni étteremben, és nagyon szar, de kapok érte pénzt,…..
A ChaCha oldal készített egy képet, amely megmutatja, hogy melyik hollywoodi híresség harapott fűbe a legtöbbször pályafutása során. Robert De Niro eleddig 15 alkalommal halt meg, többek között A rettegés fokában (Cape Fear) és a Jackie Brown-ban. Bruce Willis 11-szer nem élte meg…..
Ausztraliában voltam Karácsony 2010.12.25 02:32:27
 A karácsony meglepően jól telt. Már tegnap átszállíttam a cuccaim meg magamat is az új helyre a kínai nővel, de aztán egy negyed ora után úgy dönöttem hogy én nem itt akarok karácsonyozni és felhvtam a lakótársaimat Beverly Hillsben hogy jó lenne, ha vissza mehenék…..
Ausztraliában voltam KisKína 2010.12.25 02:17:03
Tegnap már elkezdtem de ma végleg beköltöztem kiskínába. Nagy családi ház, 7 háló két konyha két fürdő (najó az egyik csak egy zuhanyzó). Van saját szobám és olcsóbb mint az előző kéró és a net is sokkal gyorsabb. Ezért gonoltam hogy gyorsan postolok is egy rövidet.A…..
Ausztraliában voltam Papaya 2010.12.20 07:41:00
 Tegnap vettem egy red papayát a boltban, és lehet hogy nagyon egészséges de nekem annyira nem jött be, lehet majd probálkozok vele máskor is mert nem biztos hogy az aldiban kell gyümölcsöt venni :DMinden esetre érettnek tűnt, lédus is volt de az ize valahogy olyan éretlen…..
 Most volt csütörtökön a karácsonyi buli, és azon kívül hogy ingyen volt a sör 1 órán keresztül és, hogy ez nem volt elég és egy kisebb vagyont elittam, csak egy érdekes dolog történt. Miután elegem lett a csoportársaimból, elég fárasztó volt már az olasz srác…..
 Na sziasztok történt egy pár dolog megint amit mindenképpen el kell mondanom. Csütörtökön reggel elfogyott a kenyerem reggel és nem tudtam elég szendvicset csinálni, de ezen kvól teljesen átlagosan indult, de annál érdekesebben ért véget.Azért gondoltam hogy fog…..
Ausztraliában voltam Események 2010.12.14 06:12:00
Tudom hogy nem telt még el egy hét, de történt egy pár dolog amiről érdemes említést tenni.Találkoztam a Melussal, a Dénes volt osztálytársával a Külkerről, aki nagyon kedves volt jól elbeszélgettünk régi és új dolgokról egyaránt. És képzeljétek el, hogy ott…..
  Na de inkább most csak a mai napról fogok írni mert igen érdekesen alakult a mai nap. Mivel ma nincsen iskolám és sajnálattal kell tudatnom hogy a bushland helyreálltás sajnos nem jött össze. (Eduardo a volunteer contact csak annyit válaszolt hogy köszöni a…..
 Sziasztok! Most, hogy már majdnem elmúlt a szombat is már több mint egy hete vagyok Sydneyben. Az elmúlt héten történtek jó dolgok és rosszabbak egyaránt. Az időjárásból már konkrétan elegem van, amióta megjöttem leginkább csak felhős az és esik, vagy nem de a felhők…..
Ausztraliában voltam Képek! 2010.12.01 06:53:37
Ide feltöltöttem néhény képet az első napról Sydneyben.http://picasaweb.google.com/t.borsfay/Sydney?feat=directlinkÜdv..
HAHAÁ! Back again!Szóval, az osztályom tök király, alig vannak benne sárgák, csak néhány japán :D És hogyan? Nem tudom de valahogy sikerült felküzdenem  magam  INTERMEDIATE szintre!! A sárgák többsége az alattam lévő csoportba került. A két német csaj közül az egyik…..
Most ért véget az első tanitási napom. Realizálódott a csoportom. Regel sikerült egyből elkésnem de nem volt nagy para. Csak a bemutatkozást késtem le :DA csoportban 8an vagyunk, ebből csak 3 an vagyunk fiúk szóval ennek nagyon örülök. És a legdurvább hogy 1 koreai lány van…..