Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olyan8

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
A magyar férfiválogatott 3:0-ra kikapott Franciaországtól az Európa-bajnoki selejtezősorozat Rigában zajló tornájának szombati második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll.— Végig jól küzdöttünk, és bár az eredmény első ránézésre nem ezt mutatja, szoros meccs…..
Dabronc csapata benevezett a női NB II felnőtt- és juniorbajnokságába, valamint a fiú OGYB-be. Badacsonyi Győző edző tanítványai augusztus 21-én kezdik a felkészülést.― Több felkészülési mérkőzést tervezünk, lehetőleg erős ellenfelekkel. Már felvettük a kapcsolatot a…..
A nyári pihenő után hétfőn munkába állt a Fino-Kaposvár férficsapata. A bajnok és Magyar Kupa-győztes somogyi együttes hazai környezetben készül a Közép-európai Liga szeptember végén rajtoló alapszakaszára.Az együttesből két válogatott center távozott: Szabó Alpár a…..
A hunvolley.blog értesülései szerint napokon belül kinevezik a magyar férfiválogatott új szövetségi kapitányává Németh Lajost, a TF tanszékvezető mestertanárát, a szövetség szakmai kollégiumának vezetőjét. Információink alapján korábban biztosnak tűnt, hogy ismét Demeter…..
Egy év kihagyás után a következő szezonban ismét a bajnokság első osztályában szerepelhet az NRK-Nyíregyháza női csapata, miután a feljutást érő második helyen végzett a Dömsödön rendezett osztályozótornán. A szombaton és vasárnap rendezett négycsapatos tornát a Budai…..
Az elmúlt hétvégén, Szegeden rendezték meg a honi röplabdázás egyik legnagyobb utánpótlásversenyét, a Sport XXI. Szeged Kupa mini és gyermek leány tornát. A közel negyvenéves múltra visszatekintő versenyen az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiemelkedően sok csapat gyűlt…..
Csütörtökön este érkezett a hír, hogy Kovács Máriával, a székesfehérvári MÁV Előre SC NB II-es női csapatának edzőjével közölték: nincs tovább, a szakosztály megszűnik! A csapat fiatal lányokkal vágott neki a bajnokságnak, miután a tavaly az Extraligában jeleskedő…..
olyan8 2012.03.01 22:40:11
:(
Röplabda blog Charlie angyalai 2012.01.16 07:03:00
Hogy a Palota RSC röplabdázói angyalok, azt már régóta tudjuk, de új edzőjükről, Nyári Sándorról csak most derült ki, hogy ő Charlie, hiszen a Veszprémi Egyetemi SC ellen 3:2-re megnyert meccsen nem ülhetett le a kispadra, ezért többször telefonon keresztül volt kénytelen…..
Röplabda blog Sándor Palota 2012.01.11 21:01:00
A Palota RSC a hunvolley.blog-on jelenti be, hogy Nyári Sándor lett a kiesés elkerüléséért küzdő női felnőtt csapatának új vezetőedzője! Az eddigi edző, Balogh Beatrix marad a csapat mellett, játszani fog, és segíti az új tréner munkáját! ― Nagyon szépen köszönöm Balogh…..
Az előttünk álló hétvégén a női NB I alapszakasz is folytatódik, méghozzá a 16. fordulóval. Az újév több csapat számára új reményeket is tartogat! A Békéscsaba például igyekszik megtartani listavezető pozícióját, míg a BSE nyilván szeretné visszaszerezni az elsőséget.…..
Hazai pályán a játék képe alapján megérdemelten, a mérkőzésen végig vezetve nyert a Szolnoki Főiskola RK-SI a játékoskeretében meggyengült BITT KNRC-Kaposvári Egyetem ellen a női NB I alapszakaszának második fordulójában. A hét első felében vakbélgyulladás miatt…..
olyan8 2011.10.05 11:26:58
@gfefe: "befogják bizonyítani, hogy szolnokon van és lesz utánpótlás"
Úgy legyen! Ámen!
Én mindenkinek szorítok, aki valamit is tesz a honi röplabda utánpótlásért, legyen az fanatikus és/vagy hozzáértő, mert abból csak röplabda jöhet ki jól.
Mivel az NB II-es klubok számára az utánpótlás terén nem kötelező minden korosztályban csapatot indítani, ezért csak az Országos Serdülő Bajnokságba nevezett a Kalocsai SE. Mindezek ellenére az eggyel fiatalabb gyermekcsapat versenyeztetése is fontos, velük különböző…..
olyan8 2011.10.04 22:25:32
@sifa92: Jól van, ennek nagyon örülök.
A Békéscsabai RSE igazolta a papírformát, és magabiztosan nyert 3:0-ra a Palota RSC otthonában a női NB I alapszakaszának második fordulójában. A fővárosiak a harmadik szettben megvillantották valódi tudásukat! Határozott, ellentmondást nem tűrő játékkal kezdtek a vendégek.…..
Gyászos véget ér a nyíregyházi női röplabdasport. Legalábbis a kirakatcsapatok számára. Kedden lejár a nevezési határidő, és az már biztos: a Főiskola SE nem indul az NB I-ben, sőt valószínűleg alacsonyabb szinten sem. Az egyesület képtelen befizetni a bajnoki szerepléshez…..
olyan8 2011.07.26 23:28:37
A hunvolley.blog megbízható forrásból származó információi szerint véget ért Ludvig Zsolt és az MRSZ kapcsolata. A közelmúltban ő volt a szakmai igazgat, és az utánpótlás-programok koordinátora, de elvállalta a TEVA-Gödöllői RC vezetőedzői posztját, és ugye a két feladat…..
Röplabda blog Búcsú Bozsótól 2011.07.04 19:23:43
„Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet fűz össze.” (Szent Bernát)Ülök az íróasztalnál, és bámulom a monitort. Aztán becsukom a szemem...Képzeletben már ősz van, kezdődik…..
olyan8 2011.07.06 11:12:04
A férfi NB I kilencedik helyén végzett HPQ-Szeged a hónap végéig marad edzésben. A foglalkozásokat továbbra is Mészáros Péter vezetőedző irányítja, de júliustól bizonytalan a folytatás.Nem úgy sikerült a HPQ-Szeged idénye, ahogy egy évvel korábban eltervezték a vezetők, az…..
olyan8 2011.06.18 18:14:19
@Bátor Ulán: Hát igen. Részben igazat kell, hogy adjak neked. Van olyan csapat akinek nem elég évi 5 millió, vagy akár ennél sokkal több se, de elhiheted, hogy van csapat akik ennek a feléből kihoznak egy szezont. És ez a két dolog nem feltétlenül üti egymást, csak egyszerűen mások a körülmények. Vannak olyan vidéki városok, ahol pl. a létesítmény használatáért nem kell egyáltalán fizetni bérletet (igaz más csapatokkal kell megosztozni a csarnokon, ami nem mindig könnyű, de elmegy), a földrajzi elhelyezkedés is meg tudja nehezíteni a csapatok dolgát, merthogy az utazás az egyik leghúzósabb kérdés (100 Ft/km az tényleg nagyon baráti ár, a 150 Ft/km is már olcsónak számít vidéken és ez persze számla nélkül), a Molten labdákat remélem egy pár évig nem fogják változtatni, így az csak egyszeri költség volt. Az utánpótlás meg olyan dolog, hogy le lehet menni minimalistába és csak a kötelezőt csinálni, akkor viszont esélyed sincs fejlődni, de fennmaradni se biztos, viszont ha vidéken vagy akkor muszáj csinálnod, mert esélyed sincs átigazolni messzebbről játékost, merthogy minek menne egy kisvárosba egy játékos.
A fővárosiak helyzete némileg könnyebb, kevesebb utazás, az utánpótlás versenyeztetése is egyszerűbb és abban a jópár pesti csapat között (női vonalon) az átigazolások is megoldhatók, viszont a teremhasználat tényleg drágább ott, cserébe a nagy számok törvénye miatt egy kisvárosi 3-4 komoly céggel szemben a fővárosban nagyobb az esély szponzor cég megtalálására (igaz többen is harcolnak érte).
Szóval van ahol elég lehet a fele is az 5 milliónak, de az is igaz, hogy így (lásd előző kommentemet) nem lehet sokáig fennmaradni.
A 12. strandröplabda diákolimpia országos döntőjét Nyíregyházán, Sóstó Parkfürdőben rendezik június 17-21-én. Az utóbbi években jelentősen növekedő létszám miatt a zavartalan lebonyolításhoz elengedhetetlen a hat pálya, amelyek az idei versenyen is várják a…..