Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puzsu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
Szigetes nagykoncertje után mentők vitték el Ákost, az orvosok nyilatkozatai szerint még felépülhet. „Rémülten figyeltük a Nagyszínpad mellől, egyértelmű volt, hogy nagy a baj” - mesélte a történteket az MTI-nek Szabó Emese ügyeletes mentőtiszt, aki közelről látta az…..
Mindenek előtt leszögezném, hogy nem örülök a nem tandíjnak hívott tandíj bevezetésének a felsőoktatásban. Egyáltalán nem tetszenek azok a folyamatok, amelyek a magyar felsőoktatásban reform néven zajlanak. Nyelvvizsga nélkül azonban senki ne kaphasson diplomát. Hat…..
puzsu 2012.07.25 23:04:08
@Kuviklacz: A nyelvtudás az egyén érdeke és nem az államé!
A nyelvvizsgákkal mobilizált ifjúság meg éppen most osztogatja a kijózanító pofonokat a tömeges emigrálással...:D
puzsu 2012.07.25 23:12:07
@klarky: Az biztos, hogy ha a magyaság és az ország érdekeit tartanák szem előtt a döntéshozók, akkor nem a köz pénzéből tanulhatnának a fiatalok nyelveket és nem lenne feltétele a diplomáknak sem!
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
Vizsgálódik a NAV (fideszes APEH), mivel a Hit Gyülekezete a személyi adók 30%-át gyűjtötte össze, annak ellenére, hogy csak 1%-ot lehetett felajánlani. „Nincs ebben semmi különös, hiszen a hit csodákra képes. Mi hittünk benne és megtörtént.” – nyilatkozta…..