Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DzsonAlkarki

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid leszek és tömör. Orbán Viktor hivatalos Facbook oldala mindenkié. Legalábbis eddig azt hittem. Vezérünk egyik Facebook kezelője kirakott egy albumot a következő címmel: „Reggel 5-kor abbahagytuk, hogy fél 10-kor folytathassuk”. Én törvénytisztelő, adófizető, a…..
DzsonAlkarki 2011.12.14 23:59:15
@Brendel Mátyás: Értem mire gondolsz. De szerintem Orbán Viktornak, és a hozzá hasonló közéleti személyiségeknek nem szabadna kitiltani egy bírálóját. Egy olyan közösség oldalról, ahol azért van fönt, hogy egy hétköznapi polgár és felhasználó láthassa mit csinál a miniszterelnöke. Szerintem kötelessége meghallgatnia és elfogadnia. Az tök mind1, hogy negatív vagy pozitív a vélemény. A tartalma számít.
Ma kifejezetten jó kedvvel keltem. Ilyenkor szokták kérdezni haverjaim, hogy: Laci szerelmes vagy? Nem, nem vagyok szerelmes:) Csak jó a kedv. Ez lehet betudható annak, hogy tegnap este összejött egy nosztalgikus csütörtök esti buli, mikor 10 szép szál legény vén róka lenéz egy…..
DzsonAlkarki 2011.12.09 15:36:31
  Kossuth Lajos joggal nevezte el Széchenyi Istvánt „a legnagyobb magyarnak.” A Lánchíd megépítése, a Magyar Tudós Társaság megalapítása, a dunai hajózás és a vasút fejlesztése, és még számtalan felbecsülhetetlen reformkori fejlesztés, mind az ő munkáját és…..
Piroslap Ezt akartuk... elértük! 2011.04.22 14:57:00
2011. április Magyarország. Ez lenne a tavaly meghirdetett „rendszerváltás”? Ugyan kérem. Valami nagyon megromlott ebben az országban. Míg egyes emberek dolgoznak, esznek, isznak, terveznek, ÉLNI PRÓBÁLNAK, addig mások MENEKÜLNEK és RETTEGNEK. Sajnálom, hogy szeretett…..
Cikkemben arra kívánok rávilágítani, hogy az évek során kifejlődött huliganizmus, hogyan hódított teret a világ egyes részein, és e mögött milyen gondolkodásmód összpontosul. Írásomban rövid említést fogok tenni, mind a magyar mind a külföldi futballpályákon történt…..
DzsonAlkarki 2011.02.28 22:54:45
@Kult: nem tudom, mivel nincsen gyerekem. nem feltétlen kell neked olyanok közé vinni, ahol balhésok vannak. a többség elítéli, mert miattuk nem mehet x meccsre, mert bezárják a stadiont. csak az a baj, hogy félnek az emberek szólni, ahogy mondtad is az előbb.
Piroslap A fiatalság estéje 2011.02.23 00:32:00
 Az első igazán értékelhető és ténylegesen hasznos ifjúsági kerekasztal beszélgetésnek voltam résztvevője a mai napon. Az est résztvevői javarészt 18 és 24 év közöttiek voltak, tele önbizalommal, ambíciókkal és a baloldali értékek iránti mélységes…..