Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FACE24

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
James Nguyen szerethető borzalma, a Birdemic (bővebb információ itt) hazájában egy év alatt elképesztő kultuszra tett szert, ami valahol érthető, hiszen talán a 9-es terv a világűrből óta nem volt ennyire brutálisan rossz, mégis őrülten vicces és felejthetetlen alkotás a…..
FACE24 2011.02.21 15:07:27
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
Egy frankó kis amerikai akciófilm. Kispadosnak számít olyan gigantikus klasszikusokhoz képest, mint az Ál/arc, a Féktelenül vagy a Szikla, de egy megnézést abszolút megérdemel...
Rég volt már Gyöngyszem-bemutató, és már a Csillagközi invázó 3. részénél megemlítettem, hogy bemutatom az elsőt is, mely ugyan eléggé megoszló véleményekkel bír, de számomra egyértelmű kellemes csalódás. Kár, hogy nem tudtak hasonló minőségű…..
Baaad Movies Baaad Movies - Postal 2011.01.05 18:05:00
Most már hivatalosan is visszatértem a decemberi szünetből, az idei első videónk pedig igazi hiánypótló darab, hiszen Uwe Boll borzadálya, a Postal már jó régóta kívánkozott a Baaad Movies-listára. A végére pedig egy felhívás az Anime Manga Palota nyereményjátékáról! Aki kedveli az animéket,…..
Csak sikerült Karácsonyra is összehozni egy videót! A halottak légióját már ajánlottátok páran, és az igazat megvallva cseppet sem csodálkozom rajta. Még ha helyenként úgy is tűnik, hogy az alkotók próbálkoztak, összegészében csak kínlódó nyögvenyelés az egész. Jó szórakozást!..
Az év valószínűleg utolsó mozijaként sikerült megtekintenünk egy könnyed, szórakoztató akció - vígjátékot. ..
FACE24 2010.12.25 14:56:16
@Sorter: engem se nagyon csak hawerom húzott h menjünk már el, egész kellemeset csalódtam mert nagyon sötét a hangulata, jó nem egy Út, de az elsö rész aranyos kis gyerekfilmes feelingje már nyomokba sincs meg benne =) de sztem az is jó ötlet hogy két részletben csinálják meg mert a regény azért elég cselekménygazdag. na meg ugye a pénz ;)
A vágatlan jeleneteket mindig is nagyra becsültem, éppen ezért nem is volt könnyű összeállítani a tíz kedvencemet, de végül azért csak sikerült. (A 2. helyezettről a videó elkészülte után kábé öt perccel tudtam meg, hogy tartalmaz néhány "rejtett" vágást, de…..
Mivel a "mélyen tisztelt" youtube ezt a videót sem volt hajlandó felengedni, kénytelenek voltunk ismét igénybe venni az Indavideó szolgáltatásait. Az Idegen és a Vadász harcáról csak annyit, hogy az évad egyik nagy mélypontja, mely csak azért nem tartozik a teljesen nézhetetlen kategóriába, mert…..
Baaad Movies Karácsonyi szünet 2010.12.14 09:56:47
Nem túl nagy jókedvvel, viszont annál hangosabb fellélegzéssel jelentem be, hogy idén már ne számítsatok tőlem videóra.Gondolom, mind észrevettétek, hogy mostanában nem nagyon készítettem semmit, a Speed Racer videója is egy hétig tartott, és annak már jó ideje. Több oka is…..
Sikerült górcső alá vennünk a Fűrész széria legújabb - és remélhetőleg utolsó - részét. Jó szórakozást! /p>..
FACE24 2010.12.12 17:11:32
@Beneg^: szerintem egy kicsit uncsi volt de a vége tényl ütött, Sorter sztem tegyetek egy próbát a HP7-el mert ez az eddigi legjobb, a sötét hangulata nagyon odabasz ;)
Baaad Movies Elhunyt Leslie Nielsen 2010.11.29 10:29:25
Minden idők egyik legnagyobb komikusa, az örök Drebin felügyelő, Leslie Nielsen tegnap tüdőgyulladásban elhunyt Floridában. 84 éves volt.Igazi filmlegenda távozott közülünk, aki ugyan néha belenyúlt a rosszba (Szuperhero Movie, 2001: Space Travestry), de mindig megbocsátottuk,…..
Mivel ez a két élménybeszámoló szinte egymás után készült el, úgy gondoltuk, egy bejegyzésben rakjuk fel őket. Videófronton a következő a helyzet: Blacksheep: Holnap jön egy Gyöngyszem, és nem sokra rá egy Baaad Movies bemutató is. Sorter: A jövő hét közepe felé tervezek egy…..
FACE24 2010.11.28 16:44:38
Lecsekkoltuk Nimrod Antal hollywood-i áttörését, mely műfaján belül igazi mestermű. ..
FACE24 2010.11.25 19:55:32
@BlackSheep89: mi a véleményetek a Kontrollról ha már Antall Nimródnál tartunk ?
FACE24 2010.11.28 13:28:37
@atis840: hát 100 millioból csinálták de sztem sok ment el a metro részeinek a "kibérlésére" (jó az a duma amit az a bkv-s tag az elején lenyom de amilyen szarrágók az ilyenek jo sokat elkértek ezért)
de megérte megcsinálni mert csak az usában a költségek dupláját hozta vissza a bevétel és ez az egyik legjobb magyar film az tuti ;)
Ezúttal is egy Asylum féle csemege került bemutatásra. Az évad hátralévő részében még sok hasonlót várhattok. A youtube megint bevonta az unalmast, ezért ismét Indára kellett feltölteni. Előre is elnézést az "irányzékul" hibáért. Jó szórakozást a videóhoz! ..
FACE24 2010.11.26 15:14:01
@Sorter: van egy másik ugyanilyen asylum szarság is!!! a mega piranha. Gyakorlatilag ugyanez csak piranha van benne és nem cápa meg polip xD www.youtube.com/watch?v=pFhSogGnu4I&feature=related
Nos, íme a második része a [Rec] 2 bemutatójának. Sajnos nagyon spórolnom kellett ezúton is az idővel, így jónéhány dolog (az intrót is beleértve) nem került bele. Apróságokról van csak szó, amiket meg akartam említeni, így emiatt nem csinálok új részt, inkább a videó alatt…..
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..