Regisztráció Blogot indítok
Adatok
épeszű

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány “teleszüli” focipályákkal és akadémiákkal egész Kárpát-medencét, mert az mennyire jó nekünk. Itthon minden rendben van, nincs dolgozói szegénység, nem amputálnak lábakat, csak mert úgy kényelmesebb, tehát szárnyal az egészségügy, a lakhatás mindenki számára megoldott. Van miből…..
Természetesen megemlékezett a Fidesz és hűbéresein kívüli közéleti világ is 1956-ról. Várható volt, hogy így alakul, hiszen már az október 6-i megemlékezésnél sem ünnepeltek az állampárt képviselőivel. Hosszabb okfejtés helyett álljon itt ellenzéki pártok idei megemlékezésén Csőzik László által…..
"Nem volt hatékony a lakás-takarékpénztári megtakarítások támogatása"- címmel jött ki az MTI friss híre. Ez eddig rendben is lenne, ha az első mondatból nem derülne ki, hogy mindez a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2011-es tanulmánya szerint van így. Igen, 2018. októberében egy 2011-es tanulmányt…..
épeszű 2018.10.18 16:29:06
@Ballib vagyok mert rettegek: sajnos, igazad van. Ahányszor meghallom az áldott illibek szájából a: mi megvédjük kezdetű mondatot, azonnal az irattárcám után nyúlok, megvizsgálandó, nem-e védte máris el valamelyik nemstróman haver ...
Szinte észrevétlenül bevezetésre került egy szigorítás a látássérült gyerekeknél, az emelt összegű családi pótlék megítélésében. Akinek a látása erősebb 10 százaléknál, az innen kezdve nem kaphatja meg. Mit tettek ez ügyben az érdekvédelminek nevezett szervezetek?..
 Mivel Erőss doktor hálistennek elég tökös volt, hogy nyílt színen vonjon kérdőre előző posztom egy provokatív része miatt, rákészültem válaszként egy jókora ledorongolásra, amihez segítségül hívtam a Béke sose volt című opuszt. Biztos voltam benne, hogy annyi hazugsággal és nemtelen váddal fogok…..
A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…..
• A demokráciát tagadó államoktól meg kell válni az EU-ban - tette le a garast az Európai Néppárt frakcióvezetője; • A keleti tagok várhatóan szétszedik Macron Európa-vízióját, de ettől az elnök még a kétsebességes Európa mellett van; • A veszett fejsze nyele: Kovács Zoltán a kormány igazáról…..
A magyar kormány elvesztette a kvótapert az Európai Unióval szemben. A vereséggel minden bizonnyal számoltak, sőt nem lenne meglepő az sem, hogy kifejezetten betervezték előre. A Fidesznek úgy kellett ez, mint egy falat kenyér. A migránsvonat épp lassulóban van, a hisztériakeltés ugyan elérte…..
Bayer Zsolt szerinte "hűvős és mértéktartó módon" fogalmazva "marhának", "argentin libsinek" és "migránsnak" titulálta a Szentatyát. Majd azt is kihangsúlyozta, hogy „ne képzelje azt, hogy amit ő (Ferenc pápa) mond, az isteni kinyilatkoztatás, egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen…..
Ne játssza senki sem a mimózát, mert az unión belül helye van az őszinte szónak - közölte a német kancellár A többsebességes Európa lehetősége miatt repedezik a cseppet sem gránit szilárdságú visegrádi tömb A kormányhű sajtó még a parndorfi perben sem mondhatja, hogy 71 halott áldozat volt..
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
épeszű 2017.06.22 20:21:14
@MaxVal BircaMan HJCD: Kérdezd meg a cseheket vagy a szlovákokat: Orbánt vagy Merkelt választanák-e, ha erre kerül a sor. Alighanem, a németek barátságát sokkal többre értékelik mint a Putyincsicska TescoNapoleonét. Aki, "mérsékelten" van nyakig benne Putyin ánuszában.
Bár február elején már odaadtuk Orbán Viktornak a Pinokkio-díjat a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúja után, ennek ellenére nem hittük volna, hogy évértékelő beszédével többszörösen sikerül túlszárnyalnia múlt havi teljesítményét. Beszéde alapján úgy…..
JóVáros Blog A Döntő Ütközet 2014.03.03 15:56:35
Ez a választás Március 15-én délután fog eldőlni. A Fortélyos Félelem Országában a sokszázezernyi bizonytalan elmegy az urnákhoz április 6-án, ha azt látja: sokan vagyunk, nincs mitől félni. Egyszerű ez. Ha sokan leszünk, nyerünk, ha meg kevesen, akkor vesztünk. Hát álljunk…..
épeszű 2014.03.03 19:33:22
Egyre gátlástalanabb a kormányzati sikerpropaganda. Salgótarjánban egy építés előtt álló projekt látványterveit reklámozzák narancssárga plakátokon. Budapesten pedig az évek óta csúszó, félkész projektet hazudják sikernek. Az "Együtt fejlődünk" oldal ugyanis a következő…..
épeszű 2014.02.12 14:13:31
@Tiborpapa: így igaz. Mutatóba, néhány hányadék komcsi:
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Martonyi János - MSZMP-tag
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ-titkár
Matolcsy György - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter - MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP-tag
Deutsch Tamás - KISZ-titkár
Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre - MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár

.... tovább is van, mondjam még?
épeszű 2014.02.12 16:07:49
@Wagem: sajnállak bunkókám. Stílusod alapján, anyád a disznóólba rakhatott ellés után.
A HírTV beszámolója a Lehet Más a Politika kampánynyitó rendezvényéről kiváló alapanyag lehet minden médiaszakos hallgatónak, a kommunikációról írott tankönyvekbe érdemes lehet külön fejezetet szentelni neki. Esettanulmány a legjavából, hogyan csináljunk egy hétköznapi…..
épeszű 2014.02.09 15:08:39
@Magyarország jobban teljesít: egyetértünk, ennek a főtt répa szellemi színvonalán tengődő vazallushadseregnek a megvezetéséhez minimális erőfeszítés kell. A napokban hallottam egy jó hasonlatot: Miért vezénylik a Birkamenetet egy lap-topról? Mert a sok félbit-es simán belefér egy 1 MB RAM-ba... :)))!
"Az Index kérdésére Gyürk András, a Fidesz kampányfőnöke elmondta, a párt most azért használja a szlogent és a hozzákapcsolódó fellendülést jelképező dizájnelemeket, mert engedélyt kapott rá. Gyürk szerint megkérték a Miniszterelnökséget, hogy ingyen adja át használatra…..
Ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértése alól felmenetet a tavaly március 7-én a Fidesz székházánál demonstráló állampolgárokat. Korábban a rendőrség pedig már megszüntette a nyomozást garázdaság miatt. Tehát jelenleg…..
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
Érdekes helyzet állt elő ellenzéki oldalon az október 23-i rendezvénnyel. A Mesterházy-Bajnai formáció válaszúthoz érkezett.El kell dönteniük, hogy ketten együtt (meg persze a hozzájuk csatlakozott szervezetek) elegendő erőt jelentenek-e az orbáni hatalom demokratikus úton,…..
épeszű 2013.10.24 11:21:07
@gabuscica: a gyökerek meg a földben maradnak. Nézz ki a sötétből és észreveszed. A tömeg 85%-a skandálta és kérte az összefogást.
A hollandokkal vívott gólokban gazdag találkozó után – úgy tűnik –megint vannak elégedetlenkedők, szkeptikusok, csalódottak. Számukra gyűjtöttünk össze néhány magvas gondolatot hazánk miniszterelnökétől.    „A kolbászkészítés is olyan csapatmunka, mint…..
Kormányunk mindent megtesz a népességünk növekedéséért - ha a kisbabáknak itthon mégsincs kedvük megszületni, hát a külföldön megszületőket is beszámolja ezentúl, legalábbis erről szól a statisztikai törvény módosítási javaslata.  "Az utóbbi években…..
épeszű 2013.05.07 11:55:00
@kovi1970: ott a pont, nagyon jól megfogtatad a kérdést. Még egyet nem értek: aki pl. Németországban születik, ott lesz anyakönyvezve. Hogy lesz ebből, magyar adófizető állampolgár szaporulat? Jó próbálkozás, hogy ha a Kuszaszem féle "adócsökkentés" nem jött be mind afrodiziákum, akkor izguljon be a leendő kismama a plakettől meg az ajtódísztől. Ennyi retardált marha/m2, még hol van ebben a világban?
Fidesz-KDNP a hajdú-bihari Berettyóújfaluban óriásplakáton is közhírré tétette, hogy a kormány döntése alapján Berettyóújfalu adósságának 70%-át átvállalja a magyar állam, azaz majdnem 2,8 milliárd forintot, amit a köznek kellett volna megfizetnie. És megköszönik ... Mi…..