Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goodjohnwin

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután 2012-ben megválasztották a belgiumi Gent alpolgármesterének, és ő lett a város közlekedésének és közterületeinek felelőse, Filip Watteeuw gyökeres átalakításokról döntött. A nehézségekről és a bámulatra méltó eredményekről az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség éves…..
Lépten-nyomon jól ismert arcokba botlunk a filmben...
goodjohnwin 2019.05.01 17:29:00
Betilthatják a kézfogást a brit irodákban, ugyanis egy felmérés szerint az emberek háromnegyede nem kedveli a fizikai kontaktust a munkahelyeken...
goodjohnwin 2019.04.30 22:01:53
@Bergyilkos Bohoc: Kollégákkal nem vágyok intimitásra, illetve ha igen, abból HR-ügy lenne.

@the real fogash: Tisztelek én mindenkit, de 3 lépés távolságból. Enni nem ennék kollégáknál, mert munkatársakról van szó, nem barátokról vagy rokonokról. Mindent a maga helyén kell kezelni. Kollégáknak pont elég a szóbeli köszönés, a fogdosás kicsit túlzás.

Van a kézfogdosásnak egy avítt, félreértelmezett macsó hangulata, mert "férfiak között" volt rendszeres szokás - ha valami, akkor efölött járt el végképp az idő, és valószínűleg a tiltakozóknak ezt a tornaöltöző-hangulatot nehéz elengedni.
Károsíthatja az asztmások, a szénanáthások, más allergiás megbetegedésekre hajlamosak egészségét a beltéri ruhaszárítás. A szobában száradó ruhák ugyanis akár harminc százalékkal is megemelhetik a páratartalmat, ami súlyos következményekkel járhat. A párás környezet kedvez a poratkák és a…..
A címben feltett kérdés általában hajókról, vagy általánosabban vízi járművekről vízbe került emberekkel kapcsolatban merül fel. Ebben a posztban pedig kifejezetten az üdülőhajózással kapcsolatban előfordult esetekről lesz szó. (Az „Ember a vízben!” német megfelelője: Mann über Bord (férfi) // Frau…..
A napokban szerepeltem az M2 Petőfi TV-n, ugyanis azokról a divatbakikról kérdeztek a műsorban, amelyekbe ebben a nagy melegben a leggyakrabban belefutunk ;) Ciki villantások sora került szóba az adásban, amit itt tudsz egészében visszanézni:   De mivel ezekre nem lehet elégszer felhívni a…..
Olvashatunk NatGeo cikkeket, nézhetünk ismeretterjesztő filmeket, sosem kapunk olyan képet egy országról, mint személyes tapasztalataink által. Különösen igaz ez az olyan távoli és eltérő kultúrával rendelkező országokra, mint Tajvan.Ha nem jutok el a Campus Mundi támogatásával ebbe a gyönyörű…..
Csalt akkor mindenki, a vendéglátósok, a boltosok, sőt még a gyárak is. Vizezés, újrahasznosítás és trükkös mérések a Kádár-korszakból.  ..
goodjohnwin 2018.08.05 10:03:57
@bendeguz33: már hogy lenne gátlástalanabb az átverés, amikor lényegesen hatékonyabb a hatósági ellenőrző háttér (nagyrészt az EU-nak köszönhetően) és fogyasztóként egy sor eszközöd van arra, hogy átláss a trükkökön: a súlyok, összetevők, tápanyagértékek ott vannak a csomagoláson, a boltokban muszáj feltüntetni egységárat és maga a versenypiaci helyzet is a fogyasztót segíti az internetes nyilvánossággal karöltve.

Csak olvasni és számolni kell tudni.
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
A vallási fanatizmusról történelmi kontextusban a katolikus egyház, napjainkra gondolva pedig az iszlám jut elsőként eszembe. Pedig minden vallásnak megvannak a fanatikusai. A judaizmus sem kivétel, habár ez elől - rosszul értelmezett filoszemitizmusból – jobbára homokba dugtam a fejem. Deborah…..
Tömeg: Sok nagyvárosban jártunk már, de ezt a mennyiségű embert, turistát nyáron még egy helyen sem tapasztaltuk. London, Párizs, Róma meg sem közelíti ilyen téren Barcelonát. Ahol a Rambla-n egy métert nem tudsz menni anélkül, hogy beleütköznél valakibe. Pedig én általában bírom a tömeget, mert…..
goodjohnwin 2018.08.03 11:11:31
@naty77: "áprilisban, ami nem egy csúcs időpont Amszterdamban"
Április konkrétan a turisztikai csúcspont Amszterdamban a királynő születésnapi ünnepsége miatt.
Forrás: www.dezeen.com Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk a New York-i Metropolitan Múzeum (Met) Divat Intézete érdekes témát választott a 2018 májusától októberig tartó kiállításának: a katolikus egyházat. A Met az a különleges hely, ahol az ilyen típusú kreativitás helyet kap és nem félnek…..
goodjohnwin 2018.05.12 10:58:34
A posztnak már az alapgondolata is szomorú, vagyis az, hogy az alkotóművészetet szerzői jogokkal kell/lehet gúzsba kötni.

Az pedig a még szomorúbb, hogy vannak olyan bigottak (és műveletlenek), mint
@Kishableany: aki azt nem ismeri fel, hogy mi a tisztelet és a tiszteletlenség és a művészi önkifejezés közötti kapcsolat, mindezt a világ leginkább kommercializált vallásával kapcsolatban.
November közepén szokatlan lépésre szánta el magát az RTL Klub. Egyik napról a másikra megváltoztatta már hetekkel korábban kiadott tévéműsorát, és a csak jövő év tavaszára bejelentett vadonatúj vetélkedőjéből képernyőre tűzött egy premier előtti, bemutató adást. Az új TV2-s műsor logója..
OffTopX TOP 5 Budapest WTF 2017.11.10 01:04:56
Nincs egy éve, hogy felköltöztem Budapestre, ami kisebb kihívásnak bizonyult, mint amire számítottam. Nem haltam éhen, megtanultam mosni, megtanultam közlekedni (leszámítva azt, hogy az első 6 hónapban valahogy feszt a Margitszigeten kötöttem ki), nem kötöttek belém éjszaka (még. de ez csak idő…..
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Egy ideje már kerestem hátizsákot, de nem akartam elkölteni rá 10-15.000 forintot, mint amennyibe a nagy márkák jobb darabjai kerülnek. Mivel a Xiaomi termékei hagyományosan jó minőségűek, az árazásuk viszont sokkal kedvezőbb a konkurenciánál, ezért mindenképpen ki akartam próbálni egyet. Ennek a…..
A The Ranch volt az első, élő közönség előtt felvett sitcomjuk, ha jól emlékszem, és ugyan írni nem írtam róla, de kellett volna mert nagyon jó lett, sőt, az év egyik legjobb vígjátéka, aláröhögés ide vagy oda. Érthető, hogy a Netflix mindenféle zsánerben kipróbálja magát, a Ranch ennek megfelelően…..
Három sorozat visszatérését is bejelentette a Viasat6: jön a Vikingek, a Grimm és a Brooklyn 99, ekkor: Brooklyn 99 – Nemszázas körzet – November 24-től minden csütörtökön 23.05-kor duplarészekkelGrimm – November 29-től minden kedden 22.00-kor duplarészekkel.Vikingek –…..