Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kígyó.ubulka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
1931, május 24, Monza, Olaszország Már tíz hosszú órája tart a verseny. A futam, melyre mindössze 14 autó nevezett, és melyek közül mindössze kilenc vívja még mai ésszel tán fel sem fogható harcát a poros aszfalton. A hirtelen erőre kapó, késő tavaszi nap elől ernyők alá…..
kígyó.ubulka 2010.12.24 07:44:45
@Csikós Zsolt:
MILYE VAN!!!!
kígyó.ubulka 2010.12.24 07:43:49
@Csikós Zsolt:
én meg már azt hittem hogy valamennyi közös meló van ebben a cikkben veled kooperálva. Meg is néztem 2X is, hogy biztos jól látom-e hogy a vályi írta a cikket mert valahonnan máshonnan volt a stílus ismerős.
De akkor csak volt egy jó napja ommnak.
@dr. no:
az ender sose fog rájönni hogy mi az a kevés ami még maradásra bírja itt az olvasókat. pont
A minap összefutottam Felhővel a városban. Szegény nagyon szarul néz ki. Mesélte, hogy a szegedi eset után kénytelen volt pár hónapra eltűnni, ezért úgy gondolta kimegy a haverja után Spanyolba szekuritizni. Azt beszélték meg, hogy Malagán találkoznak, ahol Antonio dolgozik.…..
kígyó.ubulka 2010.12.10 14:12:48
FASZKIVAN! blog Dájcslánd 2010.09.16 18:34:00
Mi jut eszetekbe, ha azt mondom Németország? Ez?Ez? Vagy ez? Engedjétek meg, hogy bemutassam én milyennek látom.Egy nagy német multinál dolgozom és abban a hatalmas kintüntetésben részesültem, hogy ellátogathattam két hétre a németországi székházunkba. Hetekkel az…..
  Friss sajtóközleményt kaptunk, még szinte forró. Autós Critical Mass?! Jó vicc. Eltekintve attól, hogy már a név sem túl eredeti, nem ártana, ha valaki végre betöltené azt a szerepet, amire a Magyar Autóklub orvosilag alkalmatlan. A sajtóközlemény nyelvezete nem…..