Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrinho

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Adrinho 2009.10.06 18:50:25
@Blogger Géza: áááá... a vesém van akkora h elég a tel társaságnak, ezeknek a lehúzos akárkiknek meg 2 lemomdott bkv-s igazgatónak... De kössz az aggódást:)
Pont a minap jelent meg egy bombasztikus "leleplezés" a Storyonline-on arról, hogy Csiszár Jenő nem mással, mint Fabio Cannavaróval fog főzős műsort forgatni, merthogy valaki lekapta őket együtt Olaszországban. A hír persze fals, de a dologból annyi tényleg igaz, hogy…..
Talmácsi Gábor imádja a táskákat. Egyik kedvenc darabja egy Louis Vuitton,amivel nagyon sokszor lehet őt látni újságokban, tévében.A G5 magazin egy régebbi számának adott interjújában (ahol nagyon sokat beszél a divattal való kapcsolatáról) így nyilatkozik a táskamániájával…..
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Adrinho 2009.06.21 19:42:21
Az óra, mely elegánsan kezeli az óraátállítást, vagyis nem kell a mutatókkal babrálni, egyszerűen eldöntöd az órát. Szerintem azonban van egy másik felhasználási mód: ha késésben vagyunk, elfordítjuk az órát és máris nyerünk egy órát. ;)Via OhGizmo!..
Adrinho 2009.04.17 16:36:40
Illetve nem verték meg őket. Pontosabban egyet megvertek, a másik meg - mondjuk úgy -  kiprovokálta az inzultust. Az Index is beszámolt róla, hogy a múlt hét vége nem volt sikeresnek tekinthető az ellenőrök számára, egy nőt fellöktek, egy másikat meg leütött egy…..
Adrinho 2009.01.21 15:38:46
Az a legérdekesebb ahogy az ellenörök kezelik az embereket, engem mindig megtalálnak...

Én meg sem állok nekik ha nem Köszönéssel kezd...

Ha ez nem jön össze elsétálok mellette, ekkor persze eröszakoskodni kezdd,

ienkior megkérdem mi a
f@szt akar, mert ha nem volt képes az alapvetö emberi normákra akkor tölem éhen is halhat...

Pár hangosan váltott szó és a többi is odanyűlik, mire jól kiosztom öket elöveszem a bérletem és kiröhögöm öket...

2-3 embernél a szokott útvonalamon sikerült javulást elérnemD:D:D
Adrinho 2009.01.21 16:23:13
@Azhát:

UGGGGYAN MÁÁR...

1, messsssszzee nem ellenöriznek mindenkit,
2, Hol jönnek az emberek "sűrű tömegben"? :D
3, nem életrajzot várok, de ha már valaki elém áll és akar valamit... KÖSZÖNJÖN a napszaknak megfelelöen...
Vajon min ügyködik ez a két szimpatikus dolgozó? Megfejtés hamarosan.....
Mert ugye a hétvége az olyan hogy eljön...ilyenkor nagy részünk elmegy bele veti magát az éjszakai fertöbe. Máris jön a kérdés, merre induljunk?? A válasz általában egyenes és egyértelmü, Hajógyári üdülö központ aka Szilikon völgy. Mert ugye hova indul az ember mondjuk…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Adrinho 2008.03.12 15:47:39
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Adrinho 2007.11.30 13:47:40