Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcblog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
tcblog 2011.11.21 17:47:32
@Atesz1987/1: Hol olvastad, hogy "kutyáktól lepusztított"? És miért kéne mindenkinek kultautózni? Mi a baj a Swifttel? És mi van, ha az adott ember inkább motorozik?
BMW 635i túrakocsi Agyam hibaüzenetek dobál, a memóriám sivítva keresi az adatokat, ahogy pörög bennem a biovinyó, hogy felidézze, amit látott. Kemény volt, pedig nem is a múzeumban, az űrhajóra hasonlító szentélyben voltam, csak egy kis oldalági, félhivatalos tárlaton. …..
tcblog 2011.07.21 15:29:42
@mennyi?husz!: Nem új, régi, egy sosem gyártott terv, a TG-ben Atkinson el is meséli a sztorit.
  Szlovákia a motorosok szempontjából leginkább a túrázás miatt érdekes. A gútai Babetta gyár bezárt, nagy nemzetközi versenyek még nincsenek a frissen megépült Slovakiaringen, a Kofolát meg kevés magyar szereti – a rózsehegyi (Ružomberok) 2. Nemzetközi…..
tcblog 2011.02.18 09:16:41
@A.K.2011: nick sanders filjeit lattam torrenten
Korábbi írásunkban a manapság annyira népszerű közvetlen befecskendezéses dízelmotorok szoftveres tuningjáról írtunk. Aki belekezd a tuningolásba, ritkán áll meg ennyinél, és nem is jó, ha itt hagyja abba. Elmondjuk miért, a koromszűrő maszkot tegye fel az olvasó. Vélemények…..