Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamuUP

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda + Lajhárország 2011.03.09 07:38:00
Szar hely ez a Jemen. Az itteni csávók minden nap berágnak khatból, egy helyi kokszból majd egész délután lemennek lajhárba. A nőket elzavarják, hogy vegyék át a segélyt,  de megmukkanniuk se szabad. Nyakig hijabba burkolózva sunnyognak. Beszélni csak Heszosszal tudok, vele meg…..
Szerda + Jemen felé 2011.03.02 07:15:00
Heszoszra várok Taszáron. Katonai géppel megyünk Jemenbe, a Máltai Szeretetszolgálat segélyét osztani a nélkülöző tüntetőknek. Az atya hívott, hogy mi van Heszosszal, és amikor kiderült, hogy gőzöm sincs, meglehetősen ideges lett.-Tegnap adtam neki pénzt vonatra meg buszra és a…..
Szerda + Arab forradalmak 2011.02.23 07:23:00
Meglátogattam a papot, aki aggódó arccal nézte a tévéhíradót.- Forrong az arab világ. Előbb Tunézia, majd Egyipptom (így mondta, nyújtott p-vel) most meg Líbia. Szerinted mi lesz ennek a vége, fiam?- Passz. Lehet, hogy demokratizálódnak, mint mi itt Kelet-Európában…..
Szerda + Rémálom 2011.02.16 07:07:00
- Atyám, elég vadat álmodtam. Nem is tudom, elmeséljem?- Nem nagyon értek az álmokhoz fiam, de ha szeretnéd, rajta.- Börtönben voltam.- Miért?- Az nem derült ki.- Magáncellában?- Nem, ilyen gyűjtőben. Legalábbis úgy gondolom. Még nem voltam börtönben, csak filmeken láttam…..
Szerda + Előfarsang 2011.02.09 07:28:00
1.A drogrehabosok nyílt előfarsangját, ha fergetegesen sikeresnek nem is mondanám, de mindenesetre sokáig emlékezetes marad.Heszosz testvér a változatosság kedvéért Megváltó Úrjézusnak öltözött. Mint kiderült, ezzel a halászlét is elúsztatta. Mert miután felállítottam a…..
Szerda + Méhlepény gazdagon 2011.02.02 07:59:00
1.-Atyám, mi a véleménye a méhlepényevésről?- Még nem gondolkodtam rajta. De miért kérded?- Meghívtak egy ilyen menüs tejfakasztó bulira.- Ej, fiam, hát nincs jobb dolgotok?- Ne is mondja atyám. Szerintem is jó dolgukban már azt se tudják a firkászaim, hogy mit is csináljanak, de…..
Ma Hartay Csaba költő, újságíró blogján haknizok. Klikk ide! De! A teljes sztori itt:RAMBÓ NÉNI1.„Három rabló sem bírt a matrónávalCsoportos rablás gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert. A gyanúsítottak egy idős asszonyt a lakásában fosztottak ki; az illetőket a…..
A Paramount bejelentette, hogy a The Dictator vígjáték 2012 május 11-én kerül az amerikai mozikba és azt is közzétették, hogy a filmet biztosan Larry Charles,  a Borat és a Brüno rendezője fogja készíteni, már alá is írták a szerződést. A főszereplő Sacha Baron Cohen…..
Szerda + Szkander 2011.01.19 07:49:00
1.- Fiam, lenne egy kis szombat délelőtti jótékonysági program. Számíthatok rád? - érdeklődött a pap a hétvégi időbeosztásomról.- Aztán miben?- Szkanderezni kéne.- Viccel atyám? Nem vagyok én Fekete Laci!- A részvétel a fontos, fiam. A többiek is amatőrök, akár dobogós is…..
„Még sokat kell menni. Kifelé.” Demonstráció lesz ma este a sajtószabadságért a Kossuth téren. A fővárosin. A debreceni Kossuth téren nem lesz, mert itt nincs rá igény. Ebből az alkalomból idézem ide Kósa Lajos 2005. januári vezércikkét. Kósa már akkor is igen…..
Hiába, hát hiába vártam két hónapot a méltó csapásra, Klapka Györgyöt valaki visszatartotta attól, hogy az általa alapított irodalmi lapba vezércikket írjon. Pedig sokkal izgalmasabban kezdődhetett volna ez a lapkritika. Nemrég tört bele a bicskája a szintén nyugatos…..
Szerda + Bombahír 2011.01.12 07:54:00
1.Egy tálca krémessel a kezemben és egy palack Tokajival  a hónom alatt látogattam meg a papot, de sehol se találtam. Pedig még a gyóntatófülkébe is bekukkantottam. Megcsörgettem a mobilját. Miután kicsöngött, a hangposta kapcsolt be: - Hagyjon üzenetet. Ámen.- Atyám, merre…..
1.Egy Barkassal, két pappal, meg egy rakás drogrehabossal ausztriai snowboard-túrára indulni már önmagában extrémsport. Kis kitérővel Lentiben felvettük Zoltán atyát, a gördeszkázás Assisi Szent Ferencét.Schengen nagy előnye, hogy be tudtunk lépni Ausztriába a sebváltóhibás…..
 1.- Mi lelt fiam, alig állsz a lábadon?- Berúgtam az éjjel atyám.- Ajaj fiam, kellett ez neked? Rossz dolog az ital!- Nem is az itallal van a baj, hanem a Másnappal.- Látom, azért szellemeskedéssel még így is próbálkozol. És kivel italoztál? Csak nem magad!? Az tán még…..
Szerda + Szegénygondozás 2010.12.22 08:41:00
1.- Nem tudnál segíteni? Hajléktalanoknak osztok karácsonyi segélyt. Úgy volt, hogy Heszosz velem jön, de az utolsó pillanatban lemondta. Valami búvártanfolyama kezdődik. – kért meg a pap egy, a Szeretet Ünnepe előtt nehezen visszautasítható szívességre.- Rendben.- Jó, csak…..
Szerda + Bukowski 2010.12.15 08:42:00
Előző (a részek nem összefüggőek)1.- Ápoltál már négyvégtagbénát? Nem számítottam erre a kérdésre. Meglepetésemben majdnem leejtettem a két tálca krémest és a palack Tokajit. Megdupláztam a krémes állományt, hátha az atya megnyeri Hagyó Miklós gyóntatását is.- Nem egy…..
Előző (a részek nem összefüggőek)1.A paphoz egy tálca krémessel, meg egy palack Tokajival állítottam be, megköszönni a segítségét. És felajánlottam a drogrehabosai részére az Indexnél leselejtezett, de még egész jól működő számítógépeket, meg ingyenes…..
Szerda + A troll is ember 2010.12.01 08:28:00
1.Naivan azt hittem, hogy régesrég megtanultam a trollokat kezelni. Ezeket az interneten ámokfutó, trágár és erőszakos, névtelen kommentelőket. Csakhogy egyre sunyibbak, és döbbenet, ahogy gátlástalanul személyeskednek. Már az is kiverte nálam a biztosítékot, amikor másoknak…..