Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1kívülálló

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobb csajok egy helyen Macy 2013.10.18 13:00:02
..
Új mentőcsomagot állítottak össze a deviza-adósok számára   „Még a vonatkozó jogszabályok alapelveinek sem felelnek meg.” – állította Róna Péter a devizahitelek jogi megítélésével kapcsolatban. A világhírű közgazdász most ennél is továbbment, állítása…..
Zseniális ötlet nonprofit alapokra helyezni a nekünk nem tetszően drága szolgáltatásokat, egészen addig ameddig nem mi élünk a nonprofit szektorban.Újabb ütközési pontot választott magának a kormány, mikor bejelentette, hogy nonprofit alapokra kívánja helyezni Magyarországon a…..
Kezdettől fogva nem értettem, miért van szüksége Orbán Viktornak, aki azért mégiscsak valaki, Schmitt Pálra, aki nyilvánvalóan senki. A kormányváltás heteiben még arról fantáziáltam, hogy Orbán megtartja elnöki székében Sólyom Lászlót, úgy képzeltem, hogy a nagy…..
A hétfői román állampapír aukción 2010 áprilisa óta a legalacsonyabb hozammal adtak túl a  kincstárjegyeken, négyszeres túljegyzés mellett.A befektetőknek tetszik amit Romániában látnak.  A zavargások nem tekinthetők kifejezetten a társadalmi stabilitás, és az…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
1kívülálló 2011.09.10 09:57:33
csak es kizarolag sajat magukon segitenek:

index.hu/belfold/2011/08/06/eladosodtak_a_parlamenti_kepviselok/

szepen felveszik koltsegteriteskent, es visszatoljak a hiteluket. Az orszag pedig fejreall, jo kis muri lesz :)
Ha romlanak a gazdasági mutatók, a köznyugalom érdekében korlátozni lehetne a gyülekezési szabadságot. Abszurd? Éppen olyan logikus, mint az AB jogkörét az államadósság mértékhez kötni! (Fotó: MTI) Amilyen komoly vitát váltott ki tavaly ősszel az Alkotmánybíróság…..
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
1kívülálló 2011.04.04 10:19:34
@világevő:

Augusztot meg Csaba utcát toltam évtizeddel ezelött sokat, okésak voltak. Aztán jött egy délolasz út, ahol kiderült, hogy a fagylalt hazája nem Olaszország, hanem Szicília (a pizzájé meg Nápoly), és azóta is valahol a számban van annak a fayglaltnak az íze, amit Taorminában ettem. Ha arra jártok, próbáljátok ki :)
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Jó dolgunkban civilizációs hanyatlást vizionálunk, vezetőink diktátorokkal fényképezkednek és csodálják a Kelet látszólagos erejét, miközben az egész világ olyan szeretne lenni, mint a mi hanyatló Nyugatunk. (Fotó: AFP/via Index) Sokan emlékszünk még arra, hogy tavaly a…..
Már látom a menetrendet: lesz majd egy akciócsoport, amelynek célja megvizsgálni, hogy kinek és miért drágult a távhő, mert a kormány elkötelezte magát, hogy nem drágulhat és hogy senki sem járhat rosszabbul. Éppen úgy, mint az egykulcsos személyi jövedelemadó esetében...Miről…..
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
Mint tegnap már egy kommentben jeleztem, talán ideje lenne feleleveníteni a  parlamentben a dualizmus időszakában még érvényben lévő beszédolvasási tilalmat: a miniszterelnök szövegei ugyanis sokkal érdekesebbek, tanulságosabbak és önazonosabbak, ha nem a beszédírók által…..
A hazai és nemzetközi sajtó kitüntetett figyelme közepette tartotta meg parlamenti beszédét tegnap Orbán Viktor. Az országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitó ülésén elhangzott húszperces napirend előtti felszólalástól végre konkrétumokat vártunk. Nem kaptunk. Illetve, valami…..
Télen a Himalája végtelen bércei közt nem ritka, hogy mínusz harminc fokig süllyed a hőmérő higanyszála. Sőt, vannak olyan helyek, ahol már higanyszál sincsen. Érthető, hogy az utazó csak speciális felszerelések segítségével bírkózhat meg az extrém körülményekkel és…..
Michael Knight Márait nem adom! 2011.02.12 21:04:00
Olvasom, hogy emléklapot kapnak ezután a polgári házasságot kötő párok az anyakönyvezetőtől, és az emléklapon - amely kifejezi, hogy a nemzet közössége számára fontos érték a házasságkötés - többek között Márai Sándortól vannak idézetek.No, akkor most álljunk meg egy…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Orbán Viktor tegnapi évértékelő beszéde igazolta azon várakozásokat, hogy a miniszterelnök a Fidesz, illetve a kormány táborát kívánja orientálni; s csalódniuk kellett azoknak, akik a konkrétumokra voltak kíváncsiak. A Tiszta Beszéd mai posztjában azon pontokat vette sorba,…..
Ha a terv tényleg nem más, mint aminek a kereteiről az Index írt, akkor egyszerűbb lett volna Oszkó Pétert átemelni a kormányba, és megspórolhattunk volna nyolc hónapot magunknak. (Fotó: Guy Martin/WSJ) Amennyiben hinni lehet az Indexen kiszivárgott információknak, mára…..
Michael Knight Szégyen 2011.02.02 14:28:00
A legfrissebb hírek szerint a 18 magánnyugdíjpénztárnál nyilvántartott egyéni számlákon az összvagyon a 2009-es 2379 milliárd forintról tavaly 3036 milliárdra emelkedett – ez összesen 25,6 százalékos vagyonnövekedést jelent. Tehát tavaly a kasszák vagyona a tagok…..
1kívülálló 2011.02.02 16:59:45
Csak hogy el ne felejthesse senki, mit is jelent ez a siker:

www.median.hu/object.d8ec7c03-3d2b-4fe7-9b34-ea268504b05b.ivy

A lényeg:
"A lakosság nagyobb része továbbra sem ért egyet a nyugdíjrendszer átalakításával, ám a magán-nyugdíjpénztári tagok jelentős többsége várhatóan áttér az állami nyugdíjrendszerbe – derül ki a Medián január közepén végzett országos reprezentatív felméréséből.
A nyugdíjrendszert átalakító törvény elfogadásáról a megkérdezettek döntő többsége (93 százalék) hallott, az intézkedéssel azonban csak a válaszadók 37 százaléka ért egyet. "

Ez itten az óriási siker. Az egyik legérdekesebb kérdés az, hogy mennyi idö kell majd a népnek, hogy a nagy örömködés átforduljon haragba, azaz mikor jön el a kijózanodás pillanata. Szerintem ezért nem csökken ugyanis a Fidesz támogatottsága, mert nehezen emésztik az emberek, hogy mekkora fost választottak maguknak ilyen kegyetlen nagy lendülettel és többséggel a fülkeforradalom keretében. Jósoljatok :)
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..