Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolldog

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1915. A washingtoni szenátus földalatti vasútja..
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
Miután Simicska Lajos végig öööö szánkózta a médiát, számtalan okosabbnál okosabb elmélet született, hogy most akkor ki fog orbitálisat szívni, és ki lesz az, aki lenyomja a másikat. Hát nekem halvány fingom sincs arról, hogy ki fog itt győzni, sőt azt sem tudom, hogy mit…..
Mi meg azt hittük, hogy Matolcsynál nincs dilettánsabb jegybankár a földön. Jó érzés, hogy van, de egyszerűen értetlenül állunk a történések előtt. Amit Thomas Jordan vezetésével a svájciak csináltak, az már most bekerülhet a Guniness rekordok könyvébe a tök feleslegesen…..
rolldog 2015.01.18 19:31:55
@toportyánzsóti: amit te irsz, azt a sok ketbites fideszes mormolja reggeltol estig: spekulans, fuj, spekulans, fuj! De azon elgondolkozni, hogy ha a sok spekulans valoban a jegybank ellen spekulalt volna, akkor most kogazdagok lennenek, nem pedig foldonfutok az mar tul megerolteto, sot fajdalmas lenne! De nem baj, csak hajtogassuk amit a part megkivan: SPEKULANS, FUJ, SPEKULANS, FUJ!

Jahh, es nez korul egy picit, mindenhol ezt a baromsagot irjak (portfolio.hu, 444.hu stb)
rolldog 2015.01.18 19:36:22
@ProsTata: de lett volna annyi frank, hiszen csak a PRINT gombot kellett volna megnyomni. Az lehet, hogy a kulfoldon frankban eladosodottakat leszarja (egyebkent helyesen), de ezzel inkabb a sajat lakossagat szivatja, ugyanis egy csunya deflacios, recessios spiral is kialakulhat belole.
rolldog 2015.01.18 22:01:55
@fogyasztói magastartás: azert mert bedobod a gorogoket a Black-Sholesbol meg nem leszel okosabb. Valoban kurvara nem erdekel az eurohoz kotes csuszo euronal valo kotes koltsegerol, mert semmi koze az egeszhez.

Egyebkent meg mi kulonbozteti meg a jo tradert a sleptol? Az ALAZAT! A nyerovel arcoskodokat meg a kaszas elobb-utobb ugyis utoleri. En szoltam.
Tegnap kilőtt a frank, úgy szárnyalt felfelé az árfolyam, mintha Széles Gábor kikapcsolta volna alóla a gravitációt. Egymás után jöttek a hatáselemzések, én meg az egyiken felhúztam magam úgy istenesen. Aszongya az indexes újságíró, hogy az elszállt frank hatást leginkább az…..
Modorosblog Az önkéntes munka 2015.01.04 09:56:07
Napjaink egyik kórosan terjedő, félreértett hülyesége a cégek által átgondolatlanul támogatott önkéntesség, jótékonykodás. Volunteering! Amerikában már, ha nem látnak a rezüméden fél-egyéves önkénteskedést, akkor egy senki vagy. Ha a céged nem vesz részt aktívan…..
rolldog 2015.01.04 19:15:25
@Hujber Tünde: Nem feltetlenul, ugyanis a cegek nagy resze nyilvan nem munkaidoben szervez onkentes munkat (hulye lenne), hanem hetvegen. Az meg mar tenyleg csak rad tartozik, hogy a hetvegedet farokvakarassal vagy jatszoter epitessel (megha szarul is) toltod.

Egyebkent nem gondolnam, hogy egy SQL-nindzsa vagy egy merlegkonyves konyvelo annyira debil lenne, hogy ne tudjon ugyanolyan minosegben keritest festeni vagy fat ultetni, mint egy kozmunkas vagy a helyi Meszaros Bt. altal alkalmazott, eu tamogatasos-felet ellopos fo- es alvallalkozoi.
Nem tudom eldönteni, hogy a minden szintet alul múló dilettantizmus áll az útdíjas botrány hátterében, vagy egyszerűen tényleg ennyire le akarja húzni a kormány a népet. Úgy néz ki, a fiúk a teherautók számára már kötelező használatarányos rendszert akarják kiterjeszteni a…..
Ha azt gondoljuk, hogy a cenzúra valami új keletű találmány, csalódnunk kell. Amióta nyomtatott irodalom, vagy sajtó létezik, jelen volt a cenzúra is. Ezeket az első világháborús amerikai fotókat hol a katonaság, hol a kormány cenzúrázta. Lássuk melyiket, miért. Lezuhant amerikai repülőgép és…..
rolldog 2014.04.23 15:02:50
@Cs: szerintem meg pont a katonai cenzura az egyetlen, aminek ertelme lehet, minden mas cenzura ertelmetlen es kifejezetten karos.
rolldog 2014.12.31 16:55:42
@kultúrpesszimista: egyetlen szoval nem irtam, hogy a haboru jo, sajnalom, hogy sulyos szovegertelmezi problemaid vannak. Ettol meg teny, hogy haboruk voltak, vannak es lesznek. Emberi naitivasod miatt pedig szegyelhetnek magad. Nem kicsit, nagyon.

@Cs: igazad van, haboru idejen jozan paraszti eszrol beszelni nagyon nehez. Akkor mindent ala kell rendelni annak, hogy barmi aron megvedjuk a harcolo katonak eletet es a kozvelemeny tamogatasa se vesszen el, mert anelkul ugyancsak a katonak elete kerul veszelybe. Konnyebb megitelni tobb evtized tavlatabol a fotelbol, hogy mi szamit jozan paraszti esznek, mint ott es akkor.
   Egy Dan Mayer nevű blogger találta meg ezt a cikket a New York Times-ban. Igazi gyöngyszem, csodálatos élmény lehetett rábukkanni.    LOS ANGELES — “The Interview” generated roughly $15 million in online sales and rentals during its first four days of availability, Sony…..
Az akkor még brit fennhatóság alatt állt Hong-Kongról láthatunk ma színes képeket. A fotók készítője sajnos ismeretlen...
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
         86 éves korában meghalt Alexander Grothendieck a huszadik század egyik legnagyobb matematikusa, az algebrai geometria újraértelmezője.         Az elmúlt negyedszázadban szinte illegalitásban élt, pár barátja tudta csak, hogy egészen pontosan hol lakik. A hetvenes…..
rolldog 2014.11.14 19:54:21
@balmoral: Az ilyen megnemertett zseniknek mindig szornyu elete van. Halas vagyok a sosrnak, hogy atlagos vagyok es az elet apro oromeit is kepes vagyok elvezni. Bar az is igaz, hogy unalmasabb es szegenyebb lenne az eletunk az ilyen zsenik nelkul.
ANTIKULTI Edzőterem - nők. 2014.08.09 21:32:12
Nem célom, hogy bárkit megbántsak, senkinek nem akarok a lelkébe taposni, a publikáció oka, értelme, kizárólag a szórakoztatás/bosszantás a közönség beállítottságától függően. Nem szeretném bekategorizálni az embereket, és az öncélú fikázás sem az asztalom, az írásom…..
rolldog 2014.08.09 22:42:54
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!: igen, beteg ez a vilag. A csajok inkabb fullhallgatot dugnak a fulukbe es uveges tekintettel, szemellenzovel bambulnak maguk ele, mint a lovak, csakhogy meg veletlenul se probalkozzon be naluk senki. Tarsaselet? Egy-ket macska otthonra es mar ki is van pipalva.
Mindig is tudtam, hogy London egyes részein igen a zord a lakáshelyzet, de azért ez a hír elég erős. Kentish Town azért mégsem a főváros szíve, sem elhelyezkedése, sem menősége miatt, de az ingatlanos szerint még itt is kapásból 50-60 érdeklődőt vonzott egy olyan garzon, amely…..
rolldog 2014.07.22 04:43:15
@vuvuzela importőr: Egy igazi palotaban laksz ember! En a szuleimmel meg a hugommal laktunk 33 negyzetmeteren!
Mikor valaki Amerikába érkezik rácsodálkozik, hogy minden olyan nagy. Nagy házak, kertek, autók, tévék, mosógépek, sőt emberek.  Az amerikaiakra jellemző a grandománia, mindenből nagyobbat akarna. Nem elég, hogy nagyobb, legyen újabb, jobb és gyorsabb. A mai felgyorsult világban…..
rolldog 2014.07.19 18:31:55
@Tápolt Ápolt: Sokan hatalmas, 7-8 szobas hazakban laknak 2 gyerekkel es az egesz hazbol hasznalnak 3 helyiseget, A tobbi helyiseget egyszeruen be sem rendezik. Erthetetlen, bar szerintem a gazdagsag barhol kepes ilyen merhetetlen pazarlasra es butasagra. A gazdagok egyebkent erre azt mondjak, hogy ok csak egy bizonyos kornyeken akarnak lakni, ahol ez illik a kepbe, mivel mindenkinek ilyen van, nem lakhatnak egy ketszobas hazba ket 10 szobas palota kozott.

Amerika termeszeti kincsekben gazdag, a foldgazbol a legtobb ott van a vilagon, olajbol is mar exportal.
rolldog 2014.07.19 23:38:48
@vanvelemenyem: azert annyira nem erdekel a dolog, hogy tulsagosan belemelyedjek, attol meg szerintem lehet velemenyem. Anelkul, hogy epitesz meg geologus meg kitudja milyen ezer mas teruletnek a szaktekintelye lennek, inkabb arra probaltam celozni, hogy amikor autokazok es meglatom, hogy egy millio dollaros hazat falecekbol csavarozgatnak ossze, meg mindig elmormolok egy `wattafuck`-ot :)
rolldog 2014.07.19 23:42:39
@Pannon Puma: ime:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_home_ownership_rate

egyebkent van abban valami, amit mondasz, ez is hozzajarulhat a nagyobb mobilitasukhoz. Erdekes, hogy a nemetek meg az amcsiknal is mobilabbak.
Gondolom, tele lesznek a holnapi lapok a brazil szamba versus polka és egyéb hülyeségekkel, mert az öt nullás félidő mégiscsak említésre méltó. A meccset nézve, úgy négy nullánál az jutott eszembe, hogy a hirtelen jött zúzás és a játék közti egyértelmű minőségbeli…..
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..
rolldog 2014.06.28 04:58:25
@Blogger Géza: idezet egy kepzeletbeli amerikaitol miert nem elne Magyarorszagon 7 pontban:

1. Kelet-Europai berszinvonal Nyugat-Europai arakkal? Whattafakk! Auto, mint luxuscikk? Benzin 90%-a ado es kurva draga a berekhez kepest? Ezek megbolondultak! Vagy gyalogolnak? :)

2. Ciganygettok, ciganybunozes.

3. Sulyos f@szkalapok (Gyurcsany-Orban) gatlastalanul kizsigerelik a nepet es ezek nemcsak hagyjak es bekajalnak mindent meg asszisztalnak is hozza...lol

4. Merre is van a tengerpart? De valami normalis hegyek legalabb vannak, ugye? Egy pottom kis tavacskara van mindenki beindulva...hahaha

5. ha normalis egeszsegugyi ellatast akarok, akkor ugyanugy fizetni kell, mert az allami szart sem er. Hurra!

6. ha nem a Nemzeti Oligarchakepzon diplomaztal, akkor eleted vegeig a f@sz rossz oldalan fogsz allni/terdelni, tehetsegtol, tudastol, ambiciotol fuggetlenul

7. ennyi alkoholista es ongyilkos nincs a vilagban, mint naluk, depresszios kis nemzet lehet
rolldog 2014.06.28 13:42:15
@barkaba: A 8-ik pontot lefelejtettem:

8. Tul sok senkihazi, ontelt, pokhendi baromarc akik kb. a vilag kozepenek hiszik magukat. Mindenki hulye, tudatlan, muveletlen termeszetesen oket leszamitva. Tematol fuggetlenul, minden masodik mondatuk tartalmazza a `bolsik` szot. Nekik a pornep leterdel es gyurut csokol, a munkaadok konyorognek hogy az ilyen geniuszok nekik dolgozzanak, az orszagok meg egymast szopjak le, hogy nalunk elhessen egy ilyen minimum Gutenberg vagy Galileo kaliberu ember, ugye?
Először még csak röhög az ember. Amikor egy idióta feltűnik a színen, könnyű legyinteni. Amikor jön a következő, még mindig kár komolyan venni. De amikor sorban jönnek a beképzelt defektes senkik és a sunyi hazug pojácák, csak bekattan a kérdés: meddig süllyedhetünk még? Ha…..
rolldog 2014.06.24 13:08:44
@imres: csak egy semmittevo gondolhatja, hogy csak a semmittevok hagyjak el az orszagot. Ez most sokkent erhet, de nem csak ciganyok es munkakerulok mennek kulfoldre. Marpedig ha igy van (igen, igy), akkor jo rafogsz am baszni baratom. Te leszel az a csori, akit a kulfoldi magyarok a hazautalasaikbol fognak eltartanak, te meg majd flipperezel egesz nap a sarki kocsmaban majd jodolgod vegeztevel hazatolod a biciklit...
A reklámadó kétségtelenül a legvisszataszítóbb produktuma a Fidesz-kormánynak – eddig, mert lássuk be, számtalanszor hittük már, hogy ennél rosszabb, pitiánerebb és arrogánsabb lépés már nem lesz. Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány…..
rolldog 2014.06.05 13:09:43
@wallenberg8809: hajra baratom, beloled meg allamtitkar is lehet!
Egy igazi playboy nem egyszerűen csak elmegy vásárolni, hanem felvonul. Egy rendes shoppingoláshoz szükséges két Rolls-Royce, egy Lamborghini és egy Range Rover. Aki bemutatja: Petra Ecclestone férje. Hát körülbelül így néz ki az, amikor egy milliárdos vásárolni indul.…..
A választás előtti gatyarepesztő átadási hajrá egyik kimagasló eredménye volt, hogy nem csak a négyes metrót kapták az arcukba a fővárosiak, hanem a Bubi névre keresztelt bringarendszert is. Őszintén szólva alig vártuk, hogy kipróbáljuk az egyik közösségi drótszamarat, de…..
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
rolldog 2014.04.16 06:12:12
@BKV reszelő: gusztustalan nyugattol semmit nem at venni! Mi mindent jobban tudunk!