Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papoppe

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
papoppe 2012.02.17 22:52:25
@1kutya: nálam 285, de ez is nagyon kevés, én láttam már olyat, ami a 400-at nyaldosta, bár azóta lehet elporladt ;)
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
papoppe 2012.01.03 02:28:37
@dukeekud: Ne hazudozz már ekkorákat, és ne próbáld megmásítani a történelmet. 2006-ban 100-ból 99 megérdemelte amit kapott, a maradék 1 meg számolhatott vele. Autókat gyújtogattak, vascsövekkel, kilós kövekkel dobálták a rendőröket, a székháznál majdnem meglincselték szerencsétleneket. Ehhez képest még visszafogottnak tekinthető a válasz. Tapasztaltam a dolgot..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
papoppe 2011.11.06 15:14:54
@Amanda Vega: az egyik táncos lány hátrafut a megafonért, és odaadja neki, ez jól látszik. Hogy utána ki viszi ki, az már nem, de nyilván valami hasonló "bonyolúlt" trükkel megoldották.
Paranoid Android Gyurcsány vall! 2011.10.05 13:25:00
  Efrajim Kishon (Kishont Ferenc) emlékére     Az interneten megtekinthető az a hamis videó, amelyen az látható, hogy Gyurcsány Ferenc nem vall, illetve erkölcsi fölényének reflektorával az ügyészek szemébe villant. Ez utóbbi rész természetesen megfelel az…..
Subba TURBOMETAL!!! 2011.06.29 14:45:00
  TURBOMETAL..
Savrola nevű olvasónk egy hosszabb levelet küldött, amiben leírja, hogy megbüntették a kiegészítő jegy hiánya miatt, amikor kivételesen a Nyugatitól utazott haza és a bérlete mellé nem vett Újpestig kiegészítő jegyet. Ez eddig oké is, majd ezentúl savrola is megveszi amit meg…..
Johnny Herbert, a német volt csapattársa szerint a klasszis tudása már nem elég a fiatalok ellen. "Tény, hogy már nem ő a legjobb pilóta. Semmit nem veszített a képességeiből, csak az új generáció jobb nála. A győzelemhez szükséges tudásszint nőtt, ő már nem üti meg a…..
 Itt vagyunk Kamuton, figyeljük az előkészületeket, és el vagyunk képedve. Álmunkban sem gondoltuk volna, milyen gondos tervezéssel, összpontosítással, szinte emberfeletti erőfeszítéssel készül a falu a parkavatóra. Ott vannak rögtön a játszótéri hinták, amelyek a park…..
papoppe 2011.05.11 01:04:32
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
papoppe 2011.04.18 04:33:59
@vegabluuz: szerintem az utóbbi 20 év legjobb miniszterelnöke volt, de a jobb oldalon csak libajnai. Meg szóbaállt gyurcsánnyal, bizonyára ördögtől való :P
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
papoppe 2011.04.16 16:53:47
@freehckr: nem szeretek személyeskedni, de te vagy nagyon ostoba vagy, vagy fizetnek hogy a hülyeségeiddel trollkodj. 2006-ban az öszödi beszéd miatt balhéztak, ami kb annyi volt, hogy a miniszterelnök lebaszta az embereit hogy eddig egy normális reformot nem csináltak. Nem azért volt mert az emberek olyan hűde szarul éltek. Csináltak aztán egy béna kis reformot, de a 300ft vizitdíjból népszavazás lett, most meg milliókat vett ki a fidesz közvetve a dolgozó emberek zsebéből. Mert a magánnyugdíj örökölhető volt kisapám a gyerekeknek is. Most meg hupsz elismert, többségében tisztességes, művelt emberek alól húzzák ki a szőnyeget, mert eddig kapott mondjuk 500 ezret fizetés + nyugdíj, januártól meg kap 150-et. Még ez is elfogadható lenne ha fokozatosan csinálják, 3-4 év alatt. De alaptörvénybe? Nem más ez mint piti bosszú, mert máshogy nem tudják a bírákat baszogatni, márpedig olyan nincs hogy valamibe ne szólhassanak bele. Lassan nem is lesz.. Se Isten, se ember nem áll az utukba, ha valamit kitalálnak. Az a baj, hogy közben érdemben eredményeket nem tudnak felmutatni. Dühből nem lehet egy országot kormányozni, ez pár év múlva majd kiderül.
papoppe 2011.04.18 04:29:10
@Akitlosz: és azt mivel magyarázod hogy te és lenin a fidelitas irodából bérkommenteltek, próbáljátok visszapakolni a kakit a bilibe, míg a másik oldalon meg mindenféle, de láthatóan nem bérkommentelők vannak. Persze mindent meg lehet indokolni, de akinek csöpp esze van, az meglátja a valódi szándékot a sorok között. Az utcára sem az mszp-től mennek az emberek, hanem maguktól, és jé akik a demokráciát féltik nem randalíroznak.
Mint az már régóta tudható, idén érkezik az elmúlt évek alatt mára megkerülhetetlen popikonná váló Lady Gaga második nagylemeze, ennek felvezetéseként pedig a mai napon megjelent az énekesnő legújabb, Born This Way című száma (a lapozás után meghallgatható). A május 23-án…..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
papoppe 2011.01.05 19:59:17
@Csabiq: a magánnyugdíjpénzek jelentős részét magyarországon fektették be, pl állampapírba
papoppe 2011.01.05 17:05:26
@Thunderbird: pénz beszél. inkább brüsszel mondja meg a tutit, mint peking. bár fene tudja..
papoppe 2011.01.05 17:13:50
@Thunderbird: akkor atomot nekik még időben :) de viccet félretéve, lehet ők csinálják jól..
  Szép hagyományt idézett fel az a csütörtök esti spontán civil kezdeményezés, amely a Facebookon pont huszonnégy óra alatt szerveződve nagyjából két-háromszáz embert tudott rávenni arra, hogy a Kossuth téren tüntessen a kormány gazdaságpolitikája ellen. Komoly politikai…..
papoppe 2010.11.26 02:10:12
@hippopotamus: csakis a tiédre, hogy táncoljak a sírodon, pöcsfej
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..