Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az_igazi_Trebitsch

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint A Bajnai-rejtély 2011.06.01 13:40:00
Tegnap, ahogy a híreket néztem Bajnai Gordon szerepléséről az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága albizottságának ülésén, újra felmerült bennem az a kérdés, amelyet már délelőtt feltettek nekem egy századvéges fórumon: mire készül Bajnai? Mi az ő…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.06.01 23:41:03
@troll ellenpólus: Hú, wazze, rosszkor jött ez a fránya gyógyszeráremelés, és nem tudtad kiváltani az adagodat... De szerintem fel fogják írni közgyógyra :)
Hetente legalább két olyan levél landol a postaládámban, amelyben valamelyik olvasónk kérdezi, meg merje-e venni az e-bayen látott öreg autót, ha be akarja hozni veteránként. Hogy előtúrja-e a nagyapja garázsából a húsz éve leadott rendszámú Wartburgot, hogy oldtimerként újra…..
A Népszavát és a stop.hu-t cenzúrázzák, a Népszabadságot megelőzte egy megyei lap, a Fühü és talán a galamus.hu is megszűnik. A baloldali sajtót nem a jobboldal győzte le, saját közönsége fordult el tőle. (Fotó: Wiki) A magyar baloldali sajtó hanyatlása egy újabb…..
Az elmúlt időszak legsikeresebb kereskedelmi tévés produkciója a Való Világ című valóságshow volt. A nézettségi csúcsot hozó reality ugyanakkor Alekosz győzelme után, visszamenőleges hatállyal mégis ráfizetéses lehet: a beérkezett nézői panaszok és a proaktív…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.05.21 15:56:14
@Goompah: Azért legyünk képben, mindenki aki nézte, tudta, hogy mit várhat a műsortól, mi van/lesz az adásban. Olyan ez, mint elcsodálkozni a pornócsatornán... Nézte X millió. Akinek nem tetszett, az elkapcsolt.

Kb. 600 ember nem ismeri a távirányító működését, ezért inkább levelet írt. Úgy tűnik ennyi szavazója van a KDNP-nek. Ők indították a kampányt a VV ellen.

Ha valakinek ez az értelmi színvonala, tőlem nézheti a VV-t, engem idegesít.
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
Bedobtak hát a tóba egy kézigránátot, és büszkék voltak a sikerre. Persze több halat is megöltek, mint kellett volna, az élővilág is kipusztult, de “nyicsevó”: csak kifogták a halat! (Fotó: Schmidt Andrea/delmagyar.hu) Módosítaná a Fidesz a hatályos alkotmányt, hogy…..
Az IKEA Sci-fi stílusú összeszerelési útmutatói!       ..
Az_igazi_Trebitsch 2011.05.15 22:40:17
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.05.05 08:53:50
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.04.28 23:42:29
@vinczej: Mert MAGYAROK vagyunk, és ha valaki azt mondja, használd a fejed, akkor azt verjük a falba! Erről szólt a XX. század (végül elvesztettünk két háborút és a fél országot), és senki nem tanul ebből... A büszkeség fontosabb, mint a józan ész...
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
A tajwani Gigabyte már ott van a Windows 7 Home Premium oprendszert futtató Intel Atom alapú gépeivel a tabletpiacon, de az idei termékekkel már valami nekünk is érdekeset terveznek megmutatni. Az egyik új tablet 7" és 10.1"-es méretben lesz elérhető, ahol a kisebbik Android…..
Michael Knight Pinokkiókormány 2011.03.29 14:05:00
Nem is értem, hogy Orbán Viktor most miért nem kiabál. Hogy miért nem sulykolja rekedt hangon, hogy micsoda aljas trükközés folyik Brüsszelben, meg hogy meghamisítják az adatokat és félrevezetik az Európai Uniót... Ja, mert hogy ezt most nem a Gyurcsány csinálja, hanem a…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.03.31 15:17:12
@Eddie: Az igazság az, hogy nem borítják. Nem foglalkoznak vele. Rájöttek, hogy felesleges. Volt vízhangja a márciusi beszédnek? Nagyon durván belerúgott a Németekbe. Mi történik? Kihagyják néhány fontosabb megbeszélésből, programból.
Orbánt elkönyvelték, mint egy komolytalan paprikajancsit, és így is kezelik. Az igazi gond akkor lesz, ha netán valamiért segítségre lesz szükségünk....
Kumin szerint Vármegye mégis?! 2011.03.29 16:37:00
Amikor a nyilvánosságra került alkotmánytervezetben megláttam a „vármegye” fogalom megjelenését, az első gondolatom az volt, hogy valakinek direkt hagyták, hadd teljesüljön egy régi vágya. A nyilvánvalóan felesleges támadási felületeket megnyitó, a magyar mérsékelt…..
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.03.19 12:58:59
@WinterMute:
Lehet, hogy egy kicsit megrészegültél kormányunk diadalittas kijelentéseitől? :))))

Gyucsány és Oszkó két külön kormányban voltak... Mindegy...

De a 2009-es hiány valahol 3,9-4,4% között volt...
És ezt OV mondta, forrás: www.hirextra.hu/2010/10/01/orban-nem-stimmel-a-2009-es-koltsegvetesi-hiany/

Persze lehet hozni egy visszamenőleges törvényt, hogy nem annyi :)

Jelenleg úgy néz ki, nemhogy lefaragni nem sikerült a hiányt, csak növelni... Ismét elveszett egy év. És bizony 2/3 esetén ez töketlenség. Tetszik, nem tetszik, ez van!
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.02.09 00:16:39
@Tajbor77: Olvasgatom az hozzászólásaidat, és azt látom, hogy mindenféle fenntartás nélkül HISZEL Orbánban. Nem gondolkozol, hanem hiszel. Bármit mond, bármit tesz, az csak jó lehet. Szerintem a politika kicsit más. Nem ennyire fekete-fehér. Csak képzeld el, hogy mástól is elfogadnád-e mindezt... Szerintem nem.

Ez az "évértékelő" pont arról szólt, mint az eddigi beszédek. Megfoghatatlan, számonkérhetetlen. Mindenki úgy érti, ahogy akarja. Azt hallod ki belőle, amit szeretnél. Ennek is van hagyománya. De kérdés, hogy jobb lesz-e ettől.
A hangzatos szólamoktól nem fognak az emberek jobban élni. Nézz meg néhány dokumentumfilmet a két világháború közötti időszakól, hogyan éljenezték és követték vakon a vezéreket. Tényleg erre van szükség Magyarországon?

A 2/3 pedig nem Orbán érdeme, hanem a szociké. Ha a szavazóik nem maradnak otthon, hanem elmennek szavazni, akkor "csak" 55-60%-os Fidesz győzelem lett volna. Ez nem 2/3-os felhatalmazás volt, hanem egy nagy pofon a 8 évért.
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Az_igazi_Trebitsch 2011.01.12 22:36:09
Az_igazi_Trebitsch 2011.01.12 22:36:58