Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gykr

19 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Yo géjz!  Most már énis visszatérek szaja és karringsz barátunk után. Noha sokat kalandoztam a sorozatok (végigdaráltam vagy 3 különbözőt) és játékok világában (le sem merem írni, hogy hány óra tiszta játékidő:D), mostanában, mégis egy való…..
Sörjárőr Lónyai Söröző Pub 2008.07.05 11:48:00
Név:Lónyai Söröző PubCím:BudapestIX. ker., Lónyai utca 36.Nyitvatartás:H-P: 12-02Sz: 12-24V: zárvaCsapolt:csak üvegesekAdambrau 155 Ft, inkább kihagytamArany Ászok 275 FtHelyiség, kat.:Ez egy söröző, ahol nincs csapolt sör... Mi van?! Na mindegy, itt amúgy is a galéria a lényeg.…..
Még több makrofotó a bejegyzésben > > >..
 Ez a bejegyzést tele lesz tűzdelve dzsatab videókkal, hiszen csak akkor látjátok a nemgéjséget igazán, ha halljátok (omg milyen mondat ez).   Zeneszerető bajtársaim, gondolkodjunk el kicsit életünk zenei folyamában hány női énekessel fellépő formációra mondtuk már…..
 Egyik barátom mutatott egy képet és annak alapján jutott eszembe ez a téma.Tehát az alaphelyzet: lakatlan szigeten, eltévedve stb két férfinek megkell tartania/osztania a testmelegét. Na ilyenkor mi a teendő? Mindennél fontosabb a túlélésünk? Mennyi az az idő, vagy mekkora az…..
 Mivel én nem cigizem, kitörő örömmel fogadom mindig a passzív dohányzásomat csökkentő határozatokat. Pár nyugat-európai országban már megjelent a címben szereplő szankció (pl Nagy-Britannia, Spanyolország) amit annyira várok hogy elérjen végre hozzánk is. Bocs…..
Az óév utolsó egy hete az internetzen másról sem szól, mint az adott év tapasztalatainak összegyűjtéséről, listák állításáról, összefoglalásáról, ami nemcsak meghökkentően unalmas, de ráadásul eléggé géj is. Egyrészt csak olyan dolgok kerülnek fel ilyenkor egy blogra,…..
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
Az ünnepek alatt sok cuki karácsonyi fotót kaptunk, de - eléggé el nem ítélhető módon - mi, szerkesztők is a hasunkat tömtük dolgozás helyett, így most pótoljuk a mulasztást. Lássuk, hogyan töltötték az ünnepeket a négylábú családtagok!"Üdv, Cukiság!Az első két…..
Testimese Átlátszó szoknya 2010.12.23 09:50:00
Ez a legújabb őrület Japánban!Átlátszó szoknya? Nem, nem.            ..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Na ismét olyan dologról írok ami sokmindenki ízlésébe beleszólhat. Bocsi, nemdirekt csinálom, de amit géjnek tartok, muszáj leírnom. Tehát, ismeritek az alaphelyzetet. Van egy srác aki tud gitározni, van egy lány akit megszeretett. Ez mind szép és jó. Ezután a fiú ír egy…..
Tudom hogy népharag most el fog emészteni engem szörnyű bíbor lángokban, de akkor is ki kell mondani sajnos, agglomerációban lakni géj.Az agglomeráció a nagyvárosok térbeli „előrenyomulása”, maga a város, és az azt körülölelő, vele összefüggő (de…..
Gykr 2010.12.26 00:43:54
@Taktikai Atompingvin: pesterzsbet nem agglomeráció pingvin, mert bp közigazgatási határán belül van .d
Gykr 2010.12.26 00:45:04
@Gykr: mostlátom hogy géjségvolt kijavítanom téged, délpest ftw! :D
A webböngészők, (browser) azok a programok, melyekkel az interneten található tartalmakat  megnézhetjük és az internet nyújtotta szolgáltatásokat használhatjuk. Mondhatjuk azt is ők az internet sztárjai, egyiket szeretjük, másikat utaljuk és mindenkinek megvan a kedvence. A New…..
 Na gyerekek ma csak egy kis aranyos postot szeretnék megosztani, egy olyan dologról amit ma kipróbáltam és egyszerre éreztem GÉJNEK és NEMGÉJNEK.Ma konkrétan mézeskalácsokat díszítgettem sokszínű cukormáz kinyomókkal. Na ezért mondom hogy géjnek tűnhet eza tevékenység,…..
  Na hogy összezavartam mindenkit hogy az utolsó post nemgéj?? Mi? Egy mastermind vagyok.Szóval hogy ne csak magamat fényezzem, rátérek a cikk tényleges tartalmára. Sok visszajelzést kaptam ismerőseimtől hogy nem mindig tesznek rosszat velünk kedvenc fordítóink, tehát ezt…..
Gykr 2010.12.17 19:14:44
@352: remek észrevételek, ezek tényleg elképesztő géjek
 Minisorozatunk második mérföldkövéhez érkeztünk. Gondolom nagy részetek jár moziba, vagy ha nem is, nagyjából ismerős a megjelenő filmekben. Mivel énis figyelemmel követem a film megjelenéseket, volt lehetőségem megfigyelni egy géj tendenciát. A romantikus…..
Szerintem itt nagyon belenyúltam. Ezt a problémát mindenki ismeri. Nemis akarok annyira belemenni, mert akkor EGYMILLIÓ sort kellene írnom. Nnnna vágjunk is bele. Ugye király hogy van magyar szinkron mert aki nemtud angolul igy megismerheti a külföldi filmeket, és nekünk angolul…..
 Beszélgettem Szajával meg Kidugittal a minap és beugrott az utóbbi évtizedeket végigkísérő géjség, ami Magyarország népbetegségei közül az egyik legviccesebb.Emlékeztek a 90'es évek hajnalán Isaurára és Esmeraldára? Valószínűleg ti is végigkísértétek kiskorotokban…..
Valszeg mindannyiunknak vannak ien barátai, akiket nem bizonytalanít el a sorozatos visszautasítás. Teljesen mind1 hányan rázzák le, folyamatosan próbálkozik.Ez előbb utóbb egy full cycle kibontakozását eredményezi.Nemtudom hogy mennyire jövedelmező módszer, én személy szerint…..
 Ismeritek a jelenséget gondolom, kigyúrt/félig kigyúrt/nem kigyúrt barátunk ott feszít az arcodba a létező-nemlétető izmaival. A hatás kedvéért még egy napszemüveggel vagy menő paintes kiírással is megspékeli. A duckface elmaradhatatlan. Nemtom ti hogyvagytok vele…..
 Nemhiszem hogy sokat kellene ezen magyarázni, a Rick rolling előtt is király voltmár. Az a magabiztosság ahogy tekeri a kezeit és viseli a tüdőnadrágot a napszemüveggel és a ballonkabáttal, páratlan. Hozzátenném még hogy ien vöröshajjal és kölyökképpel, ien mély…..
 Vágjátok azt a sálmegkötési módot amikor nem körültekerik az emberek a nyakuk körül a sáljukat, hanem abban az elképesztően furcsa módszerrel, ami szerintem semmit nem melegít, igy áthurkolják hogy lelóg a fele elől mint vmi nyakkendő. Multkor utaztam a 2es villamoson és…..