Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muscas01

1 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, vagyis 17 évig dolgozott a csatornánál, munkaviszonya…..
Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát!  sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre.  sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat…..
muscas01 2014.11.12 22:16:39
@Mók_Ica: az esőt ágyanként eltérően adagoló, tábor fölé kihúzott tetőre vetített kisfilmen:)
muscas01 2014.11.12 22:20:27
@Skyline79: Delhusa Djonra is lehet még?
Gyurcsány Ferenc napjainkban a politikai élet egyik legmegosztóbb szereplője. Lehet szeretni, lehet utálni, de ritka az az ember, aki közömbös a személye iránt. Mi most ezen a blogon mégis közömbösek leszünk, és - a tematikánkhoz illeszkedve - aktuálpolitikától mentesen…..
muscas01 2014.10.03 23:08:28
@jpmjpm: Pontosan miben fogalmatlan?
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
muscas01 2014.09.02 00:39:57
@ne vada: Ez baj, de így van. És így is marad. Lenge nők, kiprovokált "erőszakolók". Csakhogy: hány lenge nő "lengéskedik" minden péntek és szombat este? Majd a magyar nők 2/3-a. Erről beszélj, ne arról, hogy 1-et megerőszakoltak 200 ezer közül. Mert ez a probléma. És tényleg sajnálatos az ügy.
muscas01 2014.09.02 00:57:12
@xclusiv: Ne kamázzál már bazmeg. Ha nincs is konkrét jogerős bírói ítélet arról, hogy ott X konkrétan megerőszakolta Y-t, akkor se kéne ezt a témát a gólyatáboros bulikkal összemosni..."

Te miről beszélsz? Miért probléma az, ha adatott egy hír, és megkeressük a hátterét? Ez újságírói kötelesség. Amikor az oroszok bemennek Ukrajnába, akkor szóba kerül a NATO, és "isten ments" az ellentétes haderők ismerete is. Elemzés, bakker. A világ minden pontján, ha történik egy erőszak, megjelennek elemző cikkek. Vagy az lenne a jó, ha csak ennyit mondunk: "Megerőszakoltak egy lányt Fonyódligeten". Pont. Ha így lenne, te sem kommentelhetnél...
muscas01 2014.09.02 01:17:22
Minden zenész életében eljön az az idő, amikor úgy érzi meg kell újulni, és belevágni valami másba. Ez történt a méltán népszerű Rocktenors esetében is - aki nem tudná kikől van szó, ők énekeltek valamelyik X-Faktorban Tesco gazdaságos hard rockot. A nagy stílusváltást ma…..
muscas01 2014.05.21 01:29:54
Ha reggel kómásan, nyűgösen kelek fel, azonnal tudom, hogy csak be kell kapcsolni a reggeli Mokkát és Kárász Róbert hozzá nem értése garantáltan kiránt az ébredés utáni traumából, hogy aztán az idegbetegségtől felstenkerelve loholjak be reggel a melóba. Ő nekem a reggeli…..
muscas01 2014.05.13 23:43:17
@dorian gray: "Veres "könyvelési trükkök százaival" Jánosnak van képe, azt felhánytorgatni, hogy ki hogy kozmetikázza a statisztikát?:)" Van. ezt teszi minden kormány, mindig...
"Ettől függetlenül persze nem értek egyet a Fidesz ilyen sikerpropagandájával, mert van igazság Veres szavaiban, de azért tőle akkor is elég visszás ez" - ugye, ezt teszi minden kormány, mindig...
muscas01 2014.05.14 00:13:07
@Darth_Vader: Azért Kálmán Olgi messze joban felkészült riporter...
Van kurázsi ezekben a norvégokban. Ilyen könnyed mozdulattal nem vágta még senki szájon Lézer Dzsonnit visszakézből: aszongya minden kifizetést felfüggesztünk, csak azt nem amit kérni méltóztattál. Oszt'jónapot.  Lehet nagy tanakodás most a Kossuth tér mellett felállított,…..
A Dal hivatalos oldalán kedden éjfélkor lezárult online szavazást a Muzikfabrik This Is My Life című dalának akusztikus változata 2670 like-kal nyerte, megelőzve Pál Dénest, aki a Brave New Worlddel 2309 like-ot kapott. Vastag Tamás Állj meg világ! című dalának akusztikus…..
Az mti rendszere néha igen viccesen osztja szét a híreket: az egyes témakörökbe a fenti kép tanúsága szerint szavakra szűrve kerülnek be a hírek, és ha valaminek a címében benne van az, hogy "kórus", akkor az csak kultúra, művészet vagy szórakozás lehet. Még az a hír is,…..
Kállay-Saunders András és a Fool Moon ment tovább a zsűri, Pál Dénes és a Honeybeast pedig a közönség szavazatai alapján A Dal második középdöntőjében. Kállay 40 pontot kapott a produkciótól félájulttá váló zsűritől, akik még az elképesztően feledhető Fool Moont…..
Emlékeztek arra a videóra, amelyiket egy go-pro quad helikopterrel készítettek a Blaha Lujza téri naplementéről? Akkor azt kívántuk bárcsak lenne ilyen a város több pontjáról is. Hát most lett! Mivel helikopterrel, repülővel röpködni nem annyira lehet Budapest felett kis…..
muscas01 2013.11.21 02:18:56
@Teaszomjas Farkas: "Addig meg az autósokkal kellene foglalkozni, akik naponta okoznak valamilyen balesetet az utakon, a többtonnás vasaikkal. " - Tudod, így működik egy város. Vannak autósok. Akik óvodába, bölcsibe, iskolába viszik a gyerekeiket. Persze óriási hibát követtek el azzal, hogy pl. kiköltöztek az agglomerációba, de lassan belátják majd. Addig is, a legjobb megoldás, ha buszsávokat és bicikliutakat nyitunk. Neked pl. ez jó. Te bringás vagy. Ha majd egyszer gyereked születik, akit nem tudsz bringával elvinni, majd másként gondolod.
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Lehet-e öngólt újabb öngóllal korrigálni? Első ránézésre nem, de lehet, hogy az unortodox foci ezt is lehetővé teszi, ha a szabályokat megfelelően sokáig módosítgatjuk. Miután a várt tranzakciósilleték-bevétel a lakosság vártnál racionálisabb magatartása miatt nem jött…..
muscas01 2013.10.29 23:30:29
@Kara kán: Kinek? Egyelőre senkinek. Mi a véleményed a cikkről? Az abban leírt állításokról? Izgalommal várom.
Amikor a politikai taktika (remélhetőleg nem stratégia) abból indul ki, hogy a választók képlékenyek, mint a gyurma. A kormány október 23-ája nyilván arról fog szólni, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni, szükség van a szabadságharcunkra a baloldali EU bürokraták és magyar…..
Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik…..
muscas01 2013.10.23 00:51:17
@Dienes Erzsébet: Ki mondta, hogy ne legyen Mária-szobor Magyarországon? Jelenleg is van, kb. 2000 db (ezt csak úgy becsültem). A kérdése az volt a posztírónak, hogy illik-e ide? Nem a vár szellemiségéhez és történelmi jelentőségéhez. Nem Magyarországhoz, nem a magyarok múltjához. Nem IStvánhoz, nem a Vatikánhoz, stb. Hanem a kőtömbhöz amin, és amekkora méretben majd állni fog. És ahogy kinéz a jelenlegi tervek szerint. Ezt a poszt írója még hangsúlyozza is a végén, hogy ő erre kíváncsi. Ez így ugye megvan?
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
muscas01 2013.10.21 00:48:47
@áasdklfjáasn: Igen, észreveszem. A hangtechnikáról fogalmam sincs. Jó fülem van, ez genetikai örökség. Nyolcad hang hamisságot is meghallok, igen. És nem tudom, hány centi egy port "húzóképessége". Egyet tudok: valakit visszhangoztatnak és kiegyenlítenek az X faktorban, valakit kevésbé (azt nem állítom, hogy mindenkit egyaránt, mivel hallható, hogy mindenki szanaszét van technikázva, de mindenki másképp). Csak annyit állítok, hogy az x faktor versenyzői más-más technikát kapnak. Ezt cáfold, kérlek. Teszem hozzá, így azért hallgatható lett a műsor legalább.
Az előző hétvégén volt egy közepesen idegesítő tüntetés, amin az Együtt-PM egyik alapító tagja, a Szolidaritás mozgalom felállított egy hungarocellszobrot Orbán Viktorról, amit aztán ledöntöttek. A döntés után nekiestek a szobornak, és mindenféle őrült dolgot csináltak…..
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..