Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicu313

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás megszólalni sem tudott első megdöbbenésében. Megnyitotta újra a csapot, de megint nem jött semmi, csak a vákuum halk pöfékelésének a hangjával kellett megelégednie. A telefonja után kapott egyből, majd a bejövő üzenetekre csúsztatva ujját elégedetten konstatálta:…..
vicu313 2010.11.27 22:58:17
@mucsesz:
„Rendben van, hogy fajok pusztulnak ki…, hiszen most sem sétálgatsz együtt mamutokkal vagy dinoszauruszokkal.” Persze, csakhogy a dínók nem azért haltak ki, mert a fenekük alól az ember kivágta az esőerdőt.
„A víz probléma sem minket fog érinteni, ezt is tudjuk.” Hogyhogy nem minket? És mi az hogy fog? Ezt kérlek magyarázd el nekem.
„Hamarabb fogunk belehalni abba, amiket manapság kapunk "ételként", mint éhhalálban.”
Drágaságom, ha valamit eldönthetsz, akkor az az, hogy mit veszel be a szádba, rágsz meg és nyelsz le.
„Véleményem szerint nálunk nem az emberekkel van a baj…”
Igazad van, nem az emberek rakják ki az erdő szélére a szemetüket, nem az emberek hajítják el egy laza mozdulattal az utcán a cigijüket, nem az emberek azok, akik képtelenek megérteni, hogy szálljanak ki abból a rohadt autóból, és használják a tömegközlekedést, stb.
Igenis a legtöbb ember fejével, hovatovább lelkével komoly gondok vannak! És való igaz, hogy nem fog a fejekben egyik pillanatról a másikra megváltozni minden, de attól még igenis meg kell próbálni változtatni!
Hát, igen, a nagyvállalatokkal baj van, ezt nem vitatom, de ezt a problémát sem lehetetlenség megoldani.

A nyertes pályázatról meg csak annyit: az emberek különbözőek, különböző az ízlésük. A zsűrinek emez, neked meg amaz. Nekik most jobban bejött ez az irodalmi stílus, szép kerek mondatokkal, a végén egy kis műveltség-fitogtatással. Ezen most már utólag kár mérgelődni.
Na, szóval megismétlem: tessék továbblépni és dolgozni a Föld egészségesebbé tételén!
(és előre is bocsi, ha még mindig nem sikerült megértenem a problémádat:-)
Vica
vicu313 2010.12.01 19:42:42
@Cruel reality:

hali! Ezt most nekem címezted vagy csak félrekattintottál? Na, mindegy.

Más:
Aki még esetleg nem hallott róla: december 3-án, pénteken a Gödör Klubban a cancúni klímatárgyalást modellező program, "tárgyalás" lesz. Szerintem érdemes elmenni. (ingyenes!)
Neten utánanézhettek. (Remélem nem baj, hogy ezt ideírtam...)vicu