Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloodlust

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvtársak!Egy kedves társaság, a Bloodlust, akik képregénykiadásban utaznak, megtalált és a segítségemet kérte. Mármost a képregényről nekem még a Pif, az Asterix és a Talpraesett Tom füzetek ugranak be, mondhatni a XXI. század teljesen elhaladt mellettem ezen a fronton.Nem akar…..
Bloodlust 2010.11.28 11:35:47
@egy nik a sok közül:
Kedves egy nik a sok közül,
A Bloodlust a képregényünk címe. Azért használjuk ezt a nevet mindenhol, mert magánkiadás vagyunk és sajna nincs "kiadói nevünk".
A Bloodlust alapjait mintegy 6 éve tettük le, és mivel részben egy vámpíros sztoriról van szó és a főszereplője is egy vámpír, ezért helyénvalónak láttuk eme név megválasztását.
A cím alapján megértem a kommented, és csak arra szeretnék kilyukadni, hogy a név választása nem feltétlenül a minősítésed alá tartozik. végül is nem egy Örkény novellát akartunk kihozni.
Természetesen harc orientált, és a vér sem hiányzik belőle, de egy sokkal mélyebb, bonyolultabb történetbe csöppenhet az, aki elkezdi követni a sztori alakulását.
Ajánlom figyelmedbe azt a rövid leírást, ami a honlapunkon található:
www.bloodlust.hu/bl/page.php?8
További jó olvasást!
András
A szerencsés történelmi fejlődés úgy hozta, hogy teljesen legálisan hozzájuthattam abszolút kurrens kötetek elektronikus változataihoz. Legálisan, de nem normálisan, ugyanis gyakorlatilag esélyem sem volt ellentételezni, kifizetni ezeket az anyagokat. A kiadók, akiktől megkaptam…..