Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murok

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
murok 2021.03.19 09:34:33
@murok: Ja bocs, most latom, hogy a 24.hu is hivatkozza az origot.
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
murok 2020.12.01 15:55:42
@YMCA: Aszongya "házibuli". :)
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
murok 2020.10.05 10:46:47
@Hasdrubal Barcas: 1, Te beteg vagy, szakember segitsegere szorulsz.

2, A blog.hu az ennyire nyilvanvalo spamet hogy nem kepes automatikusan kivedeni?
         Vidnyánszky Attila a Bayer-Huth-Szakács-féle agresszív tehetségtelen senkiháziak nyelvét beszéli. Minden hatalom az övé, lassan a teljes magyar színházi életet ellenőrzi, de közben papagájként ismételgeti azt, hogy vissza kell venni a zsidóktól a Színművészeti Egyetemet. A…..
murok 2020.09.09 08:15:08
@Mickey Pearce: Istenkem... Husz eve olvastam ilyeneket homofob gyokerektol, akkor is rettenetesen atlatszo volt.
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
murok 2020.09.04 22:44:50
@Muad\\\'Dib: Ez igy igaz, csak akkor lehet ujra bevezetni a sorozast, mert egy nehez dandar koncentralt tuzereje igencsak harmatos. Ugyanolyan szepsegtapasz, mint a fazon altal leszolt gripenek; amik kapcsan maszopozik egy jot, pedig azt is a Viktor intezte. (A cikkiro hogy, hogy nem az elmult tiz evert is felmentest ad, ahol a Vezenylo Tabornok Ur tovabb fokozta a hadero lezulleszteset.)

Nem ertek a hadaszathoz, de gyanitom, hogy az az egy szem dandar mondjuk egy masfel oras akadalyt jelent, de ha a tamado fel humoranal van, akkor megkeruli (mekkora teruletet tud lefedni egy dandar, 20 km szelesseg, 5 km melyseg?), es a kapitulacio utan visszamegy a hadianyagert.

Amugy korbeneztem a wikipedian, az ukranoknak ezres, a romanoknak, szerbeknek szazas nagysagrendben vannak harckocsijaik es loveszpancelosaik, a tobbiekkel nagyjabol egy szinten vagyunk, nehany tucat harckocsi, nehany szaz pancelos. Tehat az emlegetett Jan Slota most sem tudna mit csinalni, a romanok viszont ugy jonnenek at a regio legmodernebb fegyveres eroin, mint kes a vajon.

Szoval nekem az az erzesem, hogy ez itt ugy haderofejlesztes, ahogy a stadionepites nepegeszsegugyi beruhazas.
               Mint a neonyilas magyar kormánymédiából megtudtuk, a "normális Magyarország"-nak nem része ez a zászló, és azok az emberek sem részei, akiket ez a zászló reprezentál. Ez a "normális Magyarország most éppen egy diktátornak tapsol, és megalázza a melegeket. Ennek a "normális…..
murok 2020.08.18 17:55:35
www.facebook.com/V4Agency/posts/2890486731183253

Nem egeszen offtopik, a "hir" melle rakott illusztraciot tessek megnezni. :) (Amugy redditrol loptak, termeszetesen forrasmegjeloles nelkul.)
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
murok 2019.09.29 08:11:21
@szatmárynéirénke: Talan nezz utana, hogy mi az a hiperbola.
murok 2020.07.27 17:26:58
os.mti.hu/hirek/154664/a_honfoglalas_2000_egyesulet_kozlemenye

"aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre"
        Az a hipotézisem, hogy Bodolai László valójában meg akarta menteni az Indexet Orbánéktól. Ő nem Orbánék embere, hanem beszorult Orbán kutyái és a szerkesztőség közé. Azokból az információmorzsákból, amit össze tudtam szedegetni, és ami hihetetlenül távol van bármiféle teljes tudástól, nem…..
murok 2020.07.26 17:33:24
@OoOoOo: En vegigolvastam, mert mazochista vagyok. Az index nem volt a Magyar Kultura es Sajtoszabadsag Utolso es Legjobb Remenye, de a pofa 18k karakterben irja le, hogy megdoglott a szomszed tehene, hehehe... Tudom, hogy utodott, de azert ez meg igy is nemkicsit kabbeafaszom.
      Ide tessék beírni az okosságot, ki nyer ma, ki nem nyer, miért nem nyer, miért kellett volna inkább, de nem úgy. ..
murok 2019.10.13 20:46:17
@wooddog: A 444.hu azt irja a cimlapon, hogy Karacsony, 48.5%, Tarlos 46%, Puzser 4.5%. (A valasztas.hu-val vetekedo modon akadozik...)
murok 2019.10.13 21:34:22
@wooddog: 48.38%-nal hajszalnyit nott a kulonbseg. Mondjuk a fovarosi kozgyulesben a jelenlegi eredmenyek alapjan epphogy megvan az egy (1) fos tobbsege az ellenzeknek...
       A HVG szerint Maróth Miklós lesz az Akadémiától elrabolt intézethálózat irányítótestületének vezetője.     Maróth Miklós tudományos munkásságáról jogi képviselőnk kifejezett kérésére nem nyilatkozhatok.  Gondolom Tatár és Bodnár professzor urak recenziójának linkeléséért nem járunk még úgy,…..
murok 2019.07.25 22:01:31
@jotunder: "Lanczi Andras nem lesz a Corvinus rektora."
          Egyszerűen nem megy...
murok 2019.07.05 09:29:37
@Érvsebész: Mert egy szar alak. Es elkepesztoen korlatolt. A mindentudas egyetemes eloadasabol pont lattam nehany percet, borzaszto volt. Tehat nem most zakkant meg.
       Lánczi András egy szellemes aforizmával magyarázta meg, miért kell nekiesni a CEU-nak és az MTA-nak.      A tudás hatalom - mondta Kierkegaard. Valójában nem ezt mondta, hanem azt, hogy - Jesper, adj még féldecit a vadabbikból!- de világért sem korlátoznám a rektor urat episztemológiai…..
murok 2018.10.30 11:36:44
@jotunder: Pattantyús Ábrahám Géza ... szerint „A gépészmérnöki hivatás felelősségteljes gyakorlásához az alapos szaktudáson felül széles látókörre, erkölcsi érzékkel párosult jellemerőre és felelősségtudásra van szükség.”

Igaz Palkovics nem gepesz, alantasabb mernokoknek eleg a szaktudas is.
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
murok 2018.05.16 11:04:56
@Tehéntőgy: Ez a "tüntető tömeg" meg a tobbi baromsag a post-truth korszak kituno illusztracioja.
        1971. április huszonhetedikén Pak Csong Hi dél-koreai elnök megnyerte  az elnökválasztást. Nem, nem kapott közel száz százaléknyi szavazatot, mint az északabbra történt volna. Ellenfele Kim Dedzsung a szavazatok 45.3 százalékát szerezte meg. Közel nyolcvan százalékos volt a részvételi…..
    Orbán Viktornak és az Orbán Viktorral némiképpen megegyező Lázár Jánosnak, Kovács Zoltánnak, Kapusztyák Henriknek esze ágában sincs kilépni az Unióból. Itt a poszt vége.  P.S.  Amikor az ember a szép kék Unió-ellenes plakátokat látja Ferihegyről jövet, akkor sem az jut eszébe, hogy jézusmária…..
Nikolett és a k.r...ák Tudják, ha egy nõ lefekszik száz férfivel, az kurva. Ha egy férfi fekszik le ezer nõvel, az életmûvész. Lánczi professzor úr írta a Heti Válaszban, Nietzschét citálva: ha nõkhöz indulsz, ne hagyd otthon a korbácsot. Nietzschét, aki pontosan olyan…..
murok 2016.04.06 22:00:19
@aronsatie: "Egy szóval nem mentegették"

Dehogynem. A szerencsetlen, akit okkal vagy ok nelkul buntettek, es ha mar egyszer 55 evig falaztak neki, akkor akar folytathatjak is. Kiss es a haverjai ajulasig basztak egy not, ez a no halott, es ezt a not a Gyarfas lekurvazta. Csak ugy a miheztartas vegett.

Tenyleg magas, hogy a pofanak miert kell lemondania, es a hatralevo eletet valahol az isten hata mogott, a legnagyobb kussban eltoltenie?
murok 2016.04.06 22:50:01
@aronsatie: Kerestem, ha mar ilyen kis pedansak vagyunk, hol irtam ilyet, hogy dogoljon meg, uljon tiz evet, illetve legyen gyepmester, de nem talaltam. Hogy csondben huzzon el messzire, az igen, az kivanatos. Es hat illendo is. Ne feltsd szegenyket, nem fog ehenhalni.

Amugy errol a sztorirol mostanaban csinaltak filmet. Egy varos es egy befolyasos nemzetkozi szervezet vesz vedelmebe szexualis predatorokat az oket leleplezni igyekvo nyomozokkal szemben. Jo film, dijakat is nyert.
murok 2016.04.08 10:15:58
@Tehéntőgy: Hagyjuk mar ezt a lincselest. Mondjon le, ne jarassa le magat, foleg ne az uszosportot, se Magyarorszagot. Ennyi. Ez megtortent, az ugyet akar le is lehetne zarni.

Hogy a pofa koncepcios perezik, meg majd hozza a bizonyitekot (ja, persze, gondolom shmit doktorijaval egyutt mutatja be), az nem szerencses, de mostmar csak sajat magat teszi tonkre, ahhoz pedig joga van.
Miért is ne?..
murok 2014.12.09 07:12:39
A himnuszt nemhogy éneklik a csapatok tagjai, de még egymást is igyekeznek felülmúlni hangerőben és lelkesedésben. Megható volt látni a világklasszis Neymart, amikor a brazil himnusz eléneklése után gyakorlatilag elsírta magát, s aki ezt látta a tévén, nem merné azt állítani,…..
A magyar internet tapsikolva ünnepli, hogy az RTL Klub tegnap páros lábbal beleszállt a miniszterelnök strómanjába, Mészáros Lőrincbe és az esti híradóban előadták róla mindazt, amit már évekkel korábban kellett volna. A fellelkesült ellenállók most azt emlegetik, hogy ha…..
Itt a Vincent választási chatposztja! Mindent leírhatsz amit láttál, hallottál, gondolsz, vagy csak tudni szeretnél! Posztunk nyitva áll az esélylatolgatás, részvételi adatok, pártos golyóstollak, láncszavazás, plakáttépkedés, buszoztatás, importszavazók, remények és…..
murok 2014.04.06 21:39:23
@Kowalski, helyzetjelentést!: Itt egy idezet egy amerikai mesefilmbol, sajtszoabadsag temajaban:

"Making sure the enquirer can write whatever it wants is the only way I can be sure, that the new york times is writing whatever it wants."

Az egyetlen modja, hogy a new york times arrol irjon amirol akar az, hogy az enquirer is azt irhasson amit akar. (Es amikor nyersz, akkor az elso sorba ulteted oket, hogy a gyozelmedrol tudositva erezhessek at a luzerseguket.)
Az Összefogás választási gyűlésén Mesterházy beszéde alatt egy bekiabáló kötelet ajánlott Mészáros Lőrincnek. A jobboldali sajtó magánkívül őrjöng. Egyrészt itt van ez a pompás kötelezés, amivel meg lehet tölteni öt napilap címlapját, nyolc csatorna híradóját,…..
Mint az órák óta ismertté vált, megszületett a megállapodás Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között: az oroszok két új blokkot építenek Pakson. Az építkezés már a második négyéves terv elején megindulhat, az első új paksi blokk 2023-ban kezdhet el működni. Az orosz…..