Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruzsér Póbert

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor egy ügyes huszárvágással a választások előtt közel egy évvel Matolcsy Györgyöt, a Nemzetgazdasági Minisztérium éléről átültette a jegybank elnöki székébe. Bár a miniszterelnök a kudarcokat nyíltan nem ismeri be, de talán titokban ő is felismerte, hogy az…..
Ruzsér Póbert 2013.03.01 10:23:39
@HomicideWatch: kicsi disszidensem! _MINISZTER_, nem "minsiter"! :D
Ha jól sejtem, de messze, határon túlról ugatsz ex hazád dolgaiba, úgyhogy kuss legyen!
Nem mellesleg Bajnai pár hónapja alatt azért viszonylag normalizálódott az ország mind gazdaságilag, mind politikailag.
Ruzsér Póbert 2013.03.01 12:57:53
@Fejesrob: még olvasni sem tudsz takonyka? Max. Pobi, bár nem emlékszem, hogy engedélyeztem volna a becézgetést! Elhiszem, hogy a fiúkat szereted, de én hetero vagyok! :D
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Ruzsér Póbert 2012.12.19 09:30:29
@Taxomükke: az országról egyébként tökéletes jellemzést ad az Animal Planeten futó állatrendőrségről szóló sorozat.
Ha valaki sok állatot (kutyát/macskát) tart egy koszos lakásban, azt megbüntetik, elveszik (és jó eséllyel elaltatják) az állatait, holott az állatok lehet, hogy jól érzik magukat ott is.
Ugyanakkor simán hagynak embereket éhendögleni, megfagyni stb.
Ruzsér Póbert 2012.12.23 10:41:37
@sorica123: én nem ezekről beszélek. Sokszor látok olyat, hogy valakitől pusztán azért veszik el az állatokat, mert sok van belőlük és európai/amcsi mércével koszos, rendetlen a lakás - ami leginkább azért van, mert pl. a tulajnak már nincs pénze és öreg is.
Ez az egyik.
A másik: azt az amcsik nagy része magasról leszarja, ha egy másik ember az orruk előtt döglik éhen, őket senki sem védi. Bezzeg, ha arról van szó, hogy állatok és még ki is cseszhetnek egy másik emberrel!
Ruzsér Póbert 2012.12.23 20:11:46
@sorica123: akkor pontosítanék... Rengeteg hajléktalan, nyomorgó ember él az USÁban is. Az állatvédelemre fordított pénzt, energiát inkább ezekre kellene fordítani szerintem. Én imádom az állatokat, amíg bírtam, eljártam a közeli telepre kutyát sétáltatni, hogy legalább ennyivel segítsek, de azért ha választani kell, hogy ismeretlen állaton vagy emberen segítsenek az adómból, akkor azért inkább az emberekre szavaznék, még akkor is, ha egyébként az embereket úgy általában gyűlölöm.
A Digi kiszedi a Discovery-csatornákat, a UPC erre az összeset bepakolja csomagjaiba, úgy szép az élet, ha zajlik, ugye. Ez azt jelenti, hogy a sima Discovery és az Aninal Planet mellett jön a főként nőkre pozícionált TLC, a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigations…..
Ruzsér Póbert 2012.12.05 19:13:02
@nyirok: gyépés? Hát ezt egy pedofil papok farkán felnőtt értelmi fogyatékos meg is tudja ítélni... :DDD
Ostoba faszkalap! Teli a tököm az álszent kereszténységetekkel!
Ruzsér Póbert 2012.12.05 19:14:36
@vinyard: miért? Szerinted kiknek köszönhető ez a sok álszent fasság? Folyton a keresztényi erkölcsökre hivatkozva ugatnak még az elvtársak is, a mostani kúrmányban.
  Pár napja egy nagyon különös levéllel lepett meg Palotabarát, a BPXV bloggere, aki nem először küld remek tématippet az Urbanistára. Most egy villámelemzést készített a kerületi önkormányzatok Facebook-jelenlétéről. Ahhoz képest, hogy a plakátokon már dübörög a…..
Ruzsér Póbert 2012.11.28 09:50:16
@Mexikó: újpesti... a hájpacni egyszer épp a rexéknél avatott valamit. Én is épp arra jártam. Komoly ingert éreztem, hogy szembe köpjem. Nem is tudom, miért...
Ruzsér Póbert 2012.12.03 23:21:54
@Mexikó: fura... mintha valami cenzúra féleség működne ezen a nyomorult blogon. Vajon hová tűnt, amit írtam?
Ruzsér Póbert 2012.12.03 23:22:59
@Mexikó: hát igen, ezt nem a blogmotor dugta el, hanem a blog szerzője egy köcsög cenzor. :D
Miért is vagyok meglepve? Ugyanolyan fideszes díszköcsög, mint a polgármester elvtárs.
Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még…..
Ruzsér Póbert 2012.11.22 20:22:15
@AczélGyuribácsi: nácika kuss!
Ruzsér Póbert 2012.11.22 21:16:54
@AczélGyuribácsi: takonygerinc! Áruld már el, mi bajod a rád és fajtársaidra használt náci jelzővel!
Fajtárs alatt értem azokat a szintén gerinctelen, tehát embernek nem nevezhető élőlényeket, akik szintén náciként viselkednek és szintén meg vannak sértve a jelzőtől. :D
Ruzsér Póbert 2012.11.22 21:17:28
@ap: puzsért még nem hallottad nyuggerezni, ellentétben azzal a gennyládával.
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..