Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ritana

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kornak megvolt a maga Sherlock Holmes színésze. Manapság Benedict Cumberbatch mosolyog minden tv show-ban, és vesz át minden díjat (még mindig nem hiszem el, hogy idén nem ő kapta a Golden Globe-ot, hanem Kevin Costner...), köszönhetően annak, hogy a BBC Sherlock sorozata…..
Ritana 2022.01.11 08:49:30
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
A Sziget fesztiválon érhetnek jó és rossz élmények. Szerencsére mindegyikből van annyi, hogy tulajdonképpen csak rajtunk múlik, mire akarunk emlékezni. A fesztiválozó közönség rendkívül nyitott és barátságos, történelmi egyházakkal viszont egyáltalán nem találkoztuk Közép-Európa legtöbb fiatalt…..
Egyik előző bejegyzésünkben a kultikus Mátrix méltán elismert első részét vizsgáltuk meg, melyről már abban a cikkemben is azt írtam, hogy kerek, lezárt egészként aratott sikert a mozikban, és vált a rajongók kedvencévé. Ám a hírnév kétélű fegyver, hiszen amiért ennyien lelkesednek, azt valamilyen…..
 A magyar mozikba sajnos ritkán jutnak el horrorfilmek, ezért, ha a szörnyű vetítési időpontokkal szeretnék is ezt elkerülni, de próbálom elcsípni őket és így sikerült az Amikor kialszik a fényt is megnéznem, ami talán mostanában akkora port kavart horror téren, mint anno a Valami követ, habár…..
Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy ez egy igazán újszerű poszt és biztos van akit érdekel. Biztos voltatok már úgy, hogy annyira meg tetszett egy filmben szereplő színész ruhája, hogy utána bújtad a netet és azon gondolkoztál, hogyan is tudnál hasonló ruhát szerezni. Most elkezdek egy poszt sorozatot…..
Furcsa és hihetetlen a Swiss Army Man film előzetese. A mozi se lesz kevésbé az...
Ritana 2016.04.05 07:18:49
Nagypénteknek, Jézus elítéltetésének és kereszthalálának többféle érvényes olvasata lehetséges. A „hogyan halt meg Jézus?” kérdésre adható egy „politikai” válasz is. 1958 tavaszán politikai fordulatokkal teli volt a nagyhét. A szigorúan titkos iratokból még az is kiderül, hogy olykor a legvéresebb…..
A Trónok harcában Jaime Lannistert, az egyig legelvetemültebb gazembert alakító Nikolaj Coster-Waldau az életben egy kifejezetten megnyerő modorú férfi, akiről mégis lejön már az első pillanatban, hogy filmsztár. A haja sem olyan gondosan besütött/befésült szőke zuhatag, mint a…..
(A következő nosztalgiafröccsöt lassan rendszeressé váló vendégbloggerünk, elefes fecskendezi a hátsóagyunkba a retinánkon keresztül. Vigyázat! Sokbetű veszély! - S) 1989. Bobó és Góliát népszerűsége töretlen, a Mozaik manói Japánba keverednek, megjelenik a Csodálatos…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
A fehér csávó, akinek bugyuta fingós poénjain egy egész generáció röhögte szét magát és helyezte fel számunkra Dél-Afrikát a térképre. Ezért gondolom, Johannesburgban nagyot néznek a feka gengszterek, amikor a magyar turista vinnyog a röhögéstől és fűszoknyát ad nekik két…..
Ez az írás nem a partraszállásról, nem a 101. Légiszállítású Hadosztályról és nem a Band of Brothers (Elit alakulat) által bemutatott Easy Company-ról szól. Nem akarom, mert nem is lehet egy ilyen cikkben bemutatni mindezen alakulatok életét, történetét. Bármilyen utalás vagy hivatkozás rájuk csak…..
Eddig úgy tűnik, a legjobb kezekbe került George R.R. Martin epikus ívű regényciklusa: az HBO Trónok harca tévésorozatában pontosan azt a háborúzásban, intriákázásban és erotikában tobzódó, kőkemény fantasy világot kapjuk vissza, ami miatt imádtuk a Jég és Tűz…..
comment:com Winter is coming 2010.11.29 14:30:00
Egyperces előzetesünk van a Game of Thrones-hoz, arra pont elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Nem szarral gurigázik az HBO, jön ugye a Boardwalk Empire, és a Treme második évada, folytatódik az Eastbound and Down, a True Blood és a Törtetők, újoncként pedig érkezik a Luck…..
Egyetlen magyar adó sem nyert az Eutelsat programdíjazó versenyén. A mintegy 150 afrikai, európai és közel-keleti adóból 14 kategóriában osztottak első díjat – írja a mediapiac.com. A közönségdíjat a lengyel TVN Warszawa nyerte, a legjobb program díját az orosz RTR Planeta…..