Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnargazs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid bevezető lesz, mert Dave Wyndorf Monster Magnet-főnök annyit beszélt az interjúnk alatt, hogy nem vesszük el tőle a helyet. A lényeg, hogy január 29-én a Club 202-ben lép fel a pszichedelikus space rock csapat az A38 szervezésében, és a japán Church Of Misery társaságában.…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Milyen legyen (lesz) Budapest? címmel rendezett összejövetelt február 17-én a Baross Gábor Társaság, ahová meghívták Tarlós Istvánt és engem is - de én sajnos nem tudtam elmenni (bár ez legfeljebb a sajtósoknak tűnhetett fel), viszont Tarlós ott volt. Mivel a téma igen csak…..
molnargazs 2011.02.18 22:25:23
@simonmondja.: bár nem túl szimpi ez tarlós gyerek, de ha valamennyit betart az ígéreteiből, akkor talán mégsem lesz annyira rossz. legyünk türelemmel.
molnargazs 2011.02.18 22:29:30
@AkarkiJ: hmmm. NEM FÉR A FEJEMBE. mi kell baszki 6-8000 vagy akár 20000 p+r parkolóhoz???

hely, meg mész felrajzolni a vonalakat bakker. mi a francot szerencsétlenkednek ezen? esküszöm, ha felmerül én rászánok egy hétvégét, kimegyek parkolót vonalazni... barmok.
molnargazs 2011.02.18 22:22:46
@innovation: isten óvjon attól, hogy hidat építsenek a várbazár magasságába. ha randa lesz, elcsúfítják az egész belváros arculatát, főleg ha ugyan azzal a módszerrel választanak tervezőt mint a nemzetinél, és ugye erre van is esély.
oda amúgy sem illik szerintem híd. egyáltalán nem. ha már mindenképpen gyalogos híd kell nekünk, akkor tegyék inkább lágymányosra.

de minek ilyen nagyraszőtt tervek, mikor alapvető dolgok sem működnek ebben az országban, városban. áhhhh.
A bank ügyfele néhány hónappal a válság kirobbanása előtt döntött úgy, hogy eladja a meglévő lakását és vásárol egy új ingatlant. A pénzintézet „úgyis csak vagy egy évre kell” alapon a legkedvezőbb kamatozás mellett kínált jen alapú lakáscsere hitelét…..
molnargazs 2011.02.10 09:13:13
@PopSzandokán: remélem az onkológiai kezelésedre kellett a pénz
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Kezdődött az egész a Metallicával: a príma zenét játszó, de a médiát és a digitális izéket nem túl szerencsésen kezelő együttes 2007-ben beperelte az Activisiont mondván, jogellenesen használták fel a számaikat a Guitar Herókhoz. Aztán a The Romatics is perre ment, amiért a…..
molnargazs 2010.11.24 12:00:35