Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheWbtist

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi közhely és kedves népszokás, hogy nálunk, ha lehull az első ötcentis hó, megáll az élet, megszűnik a közlekedés, kihirdetik a szükségállapotot és az ellenzékre hivatkoznak. Odaát mindez kissé másképpen van: Japán, Honsu szigete A fenti kép - azonkívül, hogy…..
Megjött a Mikulás! Van zsákjában minden jó: hörghurut egy kis mandulával, mandulagyulladással, utolsú ajánlat a karácsonyi készletből akciós gégerák, és egyet fizet kettőt kap asztma-inhalátor. Plusz fentéslent blog: Lesz-e olyan harcias Tarlós a szmog ellen, mint a Sziget…..
Az Obama kormányzat kezdetben alábecsülte a Macondo kútból kiömlő olaj mennyiségét – állítja egy közelmúltban nyilvánosságra hozott jelentés. Röviddel az olajfúró platform felrobbanása után a Fehér Ház megtiltotta a szennyezés mértékéről szóló jelentés…..
A „peak oil”, azaz az olajhozam-tetőzés, ma már egy közismert fogalom, melyből megtudhatjuk, hogy rohamosan fogy az az idő, ameddig még lesz gazdaságosan kitermelhető fosszilis energiánk. Úgy látszik, ideje megismerkednünk, a „peak soil” kifejezéssel is, mivel a…..