Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l-kiss-01

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Bájos témával kezdjük az új esztendőt: az Ingatlanmagazinon megjelent egy cikksorozat a lakásmaffiáról. Az első részekben még csak az öltözzünk rétegesen szellemében osztott jótanácsokat egy nyomozó, meg leírta mi mindenre kell vigyázni, de az évindító cikükkben konkrét…..
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
l-kiss-01 2010.12.29 20:10:21
@l-kiss-01: Bocs, respect! :-)
l-kiss-01 2010.12.29 20:20:03
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Tudod, hogy ez egy közgazdásznak/romológusnak/bölcsésznek/jogásznak megoldhatatlan feladat??? :-)
l-kiss-01 2010.12.29 20:35:47
@pepikebaba: Az állam kivonulása minden területről 50%-ban már megvalósult!
- Ha nyugdíjat akarsz, rakd a pénzed egy (nem magyar) bankba
- Ha biztonságot akarsz, vegyél fel őrző-védő embereket
- Ha egészséget akarsz, fizesd meg a magánklinikákat

Tehát az 50%: Mindenért te fizetsz.
A másik 50% lenne, hogy az állam mit is ad a tőled elvont milliókért?
- Eltartja a cigányokat
- A leszázalékolt alkoholistákat
- A "romológusokat"
- A politikusokat....

Ergo igazad van: Vonuljon ki az állam minden területről!!!
Sajnos sokan még abban az illúzióban ringatják magukat, hogyha visszaadják a bankhitelre vásárolt autót, akkor megszabadulnak a hiteltől is. Az alábbi levél is ékes bizonyítéka, hogy nem így zárulnak ezek az ügyek.Tisztelt Zugügyvéd, 2008-ban vettünk igénybe autóhitelt,…..
l-kiss-01 2010.12.29 20:15:36
@tükörfúró: "probáltál volna forintban felvenni, mesterségesen és kartellben irreális feltételekkel nyujtoták a hitelt,"

SOHA, SEMMILYEN hitelt nem vettem és nem veszek fel, mert alapelvem: "Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!" Ha nincs pénzem valamire, ami kell, akkor spórolok és amikor összegyűlt, megveszem. A hiteles azt a pénzt költi el, amit még meg sem keresett
l-kiss-01 2010.12.29 20:18:01
@kovi1970: "A nagy helyzet, hogy ebből még nagy szívás lesz. Annak is aki nem dől be... "

Sajnos igazad van... Ezért is kellene először a bedőlt agyhalottaktól visszaszedni mindent, amit lehet és csak utána szivatni a tisztességes réteget...
l-kiss-01 2010.12.29 20:28:54
@tükörfúró: Aki egy használt, üzemképes autó (természetesen NEM új Rolls-Royce!) árát nem keresi meg 1, max. 2 hónap alatt, az eleve ne végezze azt a munkát! (Sőt, semmilyet...) Ha pedig megvan, lehet vele kitermelni a szebbet, jobbat, újabbat...
8ker Kukázásért 50 ezer 2010.12.15 21:01:00
 Bírság. Naná, nehogy má egyesek a mások szemetéből éljenek! Milyen dolog az már, ami ki van dobva, az már nem használható semmire, értem!? De hogy visszakanyarodjunk a címbeli összeghez, a kerületi testület hosszas és érdemi vita után megszavazta az előterjesztést,…..
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
l-kiss-01 2010.12.15 09:19:11
@Lotyó Bridzsida: A te retkes segged max. a győzike/moúnika páros nyalja ki! :-) Tudod, az eladó (is) ember! (Ellentétben veled)
Michael Jackson-rajongók petíciót indítottak a Discovery Channel új műsora ellen, amit a jövő hónapban vetítenének Angliában Michael Jackson a boncasztalon: mi okozta a halálát? címmel. A MJ Igazság Projekt és a MJ gyerekcsoport kábé 1500 aláírást gyűjtött össze eddig, ami…..
Tessenek megnézni az alábbi képeket, és tippelni, hogy vajon azok hol készültek! Nem a Hyatt, nem a Kempinski, ez egy magánklinika. Elsőre nincs is ebben semmi különös. Akinek van mit a tejbe aprítania, az ilyen körülmények között gyógyulhat, akinek nincs, annak maradnak…..
Gondoltam megosztom veletek a munkakeresésem „örömeit”, végül is van abban valami komikus, hogy mennyire tragikus. Huszonévesen, jogi diplomával, egy felső és egy középfokú nyelvvizsgával, okj-s egyéb papírral, egy év külföldi ösztöndíjas tanulás után úgy jöttem…..
l-kiss-01 2010.12.11 14:32:27
@steverubellreborn: Lehet, de inkább vagyok biztos munkával rendelkező "hülye", mint állástalan bölcsész, akinek pár év múlva a kannás bor beszerzése is anyagi gondot fog okozni! :-)
l-kiss-01 2010.12.11 14:37:49
@az igazi Sipi: Tévedés! Kőműves bárkiből lehet, ha fizikailag és szellemileg alkalmas rá - vezető beosztásba viszont csak az kerülhet, akinek
- elég hosszú a nyelve, hogy a főnöke seggét kellő mélységben ki tudja nyalni
- elég hülye ahhoz, hogy ne veszélyeztesse a főnök pozícióját
- képes minden egyes nap megalázkodni és talpat nyalni
- képes anélkül tükörbe nézni, hogy leköpné vagy lehányná a tükörképét
- beosztottaiból a meleg sz@rt is kipréseli napi 16 órában, éhbérért.
l-kiss-01 2010.12.11 14:39:25
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
l-kiss-01 2010.12.06 07:37:30
@kirsten: Egyetértek! Ahogyan a közmondások (igaz népi bölcsességek!) is mondják:

- "Ne verje a gyereket, aki nem eteti!"
- "Kibic kuss!"
- "Más farkával könnyű a csalánt verni"
Munkahelyi (T)error Multi terror 2010.12.04 06:00:00
Szevasztok! Multinál melózok.Új áruházat nyitott a cég, oda toborzott bennünket októberben.Azóta tanultunk, gyakoroltunk.5 napja végre meg is nyitottunk. 190 dolgozó van itt, ehhez építettek 2 női és 1 ffi Wc-t. Gyakorlatilag a pihenő időnket sorban állással töltjük. 190 ember…..
l-kiss-01 2010.12.04 17:06:59
@Birca Maxval: Miért? Mert a végzett munka (a program) neki megéri a kifizetett bért - hogy a munkát Angliában, vagy magyarisztánban végzik el, az mind1
l-kiss-01 2010.12.04 17:09:30
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Én komoly tárgyalást folytattam - kiindulásképpen 35 fontot akartak csak adni. Az alku feltételei persze erősen függenek attól, hogy rajtad kívül hányan képesek elvégezni az adott feladatot.
l-kiss-01 2010.12.04 17:37:03
@Behajtó70: "Szóval én innen üzenem a munkaadótoknak, hogy nyugodtan felezze meg a fizetéseteket, mert ti bizony azt is lenyelnétek, még meg is köszönnétek..."

Igazad van! A magyar nép akkora birka, hogy lángszóróval lehet nyírni! (Amúgy a fizetés felezése már az idén be fog következni és "a nép, az istenadta nép" bégetni fog hozzá!
Most már biztos, hogy a legkisebb magyar ügyvéd Dr Papp Anett, aki 6-7 centis, sokat beszélő verzióban sokkolja a vendégeket a weboldalán. Tréfás dolog, hogy a szájtra egy spam révén jutottunk el. Paradigmaváltás a magyar netes kultúrában, hogy az ügyvédeket innentől nem a…..
Olvasónk sajnos saját bőrén tapasztalta, hogy a jelenlegi törvényi szabályozás nem akadályozza meg a hitelesek módszeres kifosztását.2006-ban egy hosszabb betegség után nem volt más lehetőségem, mint jelzáloghitelt vettem fel a Central European Credit Zrt-től, (CEC) hogy a…..
l-kiss-01 2010.12.02 07:39:31
@drJano: Régebben volt normális módja: A vagyonának az elvétele, ha pedig nem elég, az adósok börtöne. Onnan akkor került ki, ha az adósságát az utolsó fillérig kifizette (ő, vagy valaki helyette) Ezt kellene most is visszaállítani, hogy a tücskök ne röhöghessenek a hangyák képébe!
l-kiss-01 2010.12.02 11:08:58
@Solid: "Tücsök" életvitelen azt értem, amikor valaki azt a pénzt költi el, amit még meg sem keresett. Ennek józan ésszel belátható, egyenes következménye ugyanis, hogy a körülmények (számára kedvezőtlen) változása esetén fizetésképtelenné válik. Ha valaki szeret hazardírozni és ezen veszély tudatával aláírta a kölcsönfelvételt - nos, az vállalja a következményeket is, kérem tisztelettel! (Ha pedig nem volt tisztában egy kölcsön kockázatával, akkor nincs mit mondanom.:-)
A mai poszt írója kérte, hogy a névtelenség homályában maradhasson, mert annyira sokkolták a vele történtek, hogy nem szeretne újra találkozni a nagy sötét BMW-vel, aki egy időre megduplázta az egész család vérnyomását. Az látszik, hogy eddig nem olvasta a blogot, mert akkor…..