Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zero - Negative Art

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban jelent meg a Mondo Generator legújabb lemeze Hell Comes To Your Heart címmel, amin egy egész érdekes találkozásnak is fültanúi lehetünk a The Last Train dalban. Nick Oliveri, volt Kyuss- és Queens of the Stone Age-basszusgitáros zenekarának új albumán van egy dal, amelyen…..
Zero - Negative Art 2012.05.29 19:04:54
Weedeater, Zoroaster, Haw @ Tündérgyár, 2011.04.25.A Tündérgyár érdekes hely. Az ember sose tudja eldönteni, hogy koncepció-e a lepusztult romkocsma érzés, vagy csak még nem fejezték be a munkát. Igaz ez főleg a nagyjából építési területnek kinéző koncertteremre is, ami amúgy…..
Zero - Negative Art 2011.04.28 11:27:19
Ha a gyros szóba kerül Budapesten, a Szerájt mindenképpen ajánlja valaki. Még akkor is, ha a Szerájban történetesen nem gyrost, hanem döner kebabot árulnak, de tegnap már megbeszéltük, hogy ezen nem akadunk fenn. Szóval ellátogattam a megkerülhetetlen török gyorsétterembe, ahol…..
Pár fiatal srác álmaiból nőtte ki magát és öltött testet úgy tíz éve a West-Balkán. Folyton költözve, mindig egy lépcsőfokkal feljebb lépve, szívvel-lélekkel teremtve meg egy kultúrmissziót, egy szigetet a városban, a WB lassan, kulturális fellegvárrá nőtte ki magát.…..
  Megírta a blogger, már vasárnap reggel. Tudjuk, miről beszélek: amiről mindenki. A három lányról, akiket először még megkéseltek, másnapra azonban kiderült, hogy tömegpánik áldozatai voltak szombat este. Mára tény: három ember életébe került a pénzéhes…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Hétfő este az A38-on ismét egy zseni koncertnek lehetett szem és fültanúja az a maroknyi ember, aki nem volt rest a jeges szél ellenére sem hajóra szállni. Én nem tudom, hogy tényleg ennyire beragadt-e a Pannon Puma (tény, hogy irreálisan drágák a jegyek) vagy manapság már…..
Lángoló Gitárok Szörny Rt. 2010.11.18 16:29:00
Lordi @ Petőfi Csarnok, 2010.11.17. Amennyiben felnőtt emberek galaktikus varacskos disznónak öltözve tűnnek fel egy zenei színpadon, immár joggal várjuk el, hogy öt percen belül nyilvánosan seggbe gyalázzanak egy kizsigerelt gnómot. Legalábbis a szigetes GWAR-koncert óta…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..