Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MTVSZ_Martina

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 15-én ünnepelte a Föld Barátai nemzetközi szervezet fennállásának 40. évfordulóját. A környezetvédelmi csoportokat tömörítő világméretű hálózatnak a Magyar Természetvédők Szövetsége is tagja. A szervezet küldetéséről és felépítéséről a különböző…..
Mi nem adjuk fel, míg van legalább 1% esély Az emberiség felnőtt. Már nem elég nekünk a világ, ahol gyermekkorunkat töltöttük. Hamarosan kinőjük a Földet, és nem lesz elegendő földterület, amin élelmiszert termelhetünk a megsokasodott népességnek. Nem lesz elég erdő,…..
Március 11-én óriási földrengés és szökőár pusztított Japán északkeleti partján. Több mint 8000 ember eltűnt, és 500.000-en élnek átmeneti otthonokban. A Föld Barátai nemzetközi szervezet és partnere a Magyar Természetvédők Szövetsége együttérzését és…..
Lezárult a „Történelem legveszélyesebb drogja” kisfilmünk kapcsán meghirdetett ötlet-versenyünk. A „Miként vennéd rá a szomszédodat, hogy éljen energiatakarékosabban?” felhívásunkra vártunk humoros, ám hatékony tanácsokat. A legkreatívabb…..
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..
MTVSZ_Martina 2011.01.14 12:41:50
@Zsola777: Az MTVSZ részletes javaslatait a klimatorveny.hu oldalon találjátok.
Szomorú hír, hogy Pete Postlethwaite, a nagysikerű „Hülyeség kora” (Age of stupid) című dokumentumfilm főszereplője január 2-án súlyos rákbetegsége következtében elhunyt. A pályafutását drámatanárként kezdő színészt a Jurassic Park 2. - Az elveszett…..