Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tkq

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
Tkq 2018.01.15 14:01:34
@Komojtalan: ORLY? :O
Sose gondoltam volna hogy rámegy a lábosra a nem Tefal® fedő is, azt hittem ledobja.
Mondjuk ha rajta van a fogantyú akkor máris itt a pont, de a kommentem nem erről szólt.
Sokkal inkább, hogy élnék a gyanúperrel, hogy a gyártó nem küldött ugyanannyi fedőt mint lábost viszont a forgalmazó hirtelen felvette készletre az akció lejárta után. = $$$profit$$$
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Olvasónk azt állítja, hogy a szolgáltató egy egyszerű véleménygyűjtő- elégedettségkutató  hívás örvén valójában a hűségideje lejárta előtt új szerződés kötött vele, anélkül, hogy ő ezt akarta volna vagy világos lett volna neki, hogy mi történik. Ha tényleg így jár ez a UPC, az nagyon gáz.…..
Tkq 2017.05.30 23:16:23
@MrZed001: Mivel rögzíted a beszélgetést, és erről ugye szólsz is a szerencsétlennek, ott helyben meg kell nekik tiltani a "marketing célú" vagy "közvetlen üzletszerzést célzó" (ahogy tetszik) megkereséseket. A következőnél, mert balfaszok, lesz, tenni egy ajánlatot, hogy akkor ez a megkeresés a tiltás ellenére történt és jogosulatlan adatkezelésért (marketing adatbázis) bejelentéssel fogsz élni és reméled, hogy eljáráson kívül sikerül megegyeznetek a nem vagyoni kártérítésről.
Egy hasonlóan balfasz cégnél minden direkt marketing kampány előtt megy körbe a levél, hogy nézzék meg kétszer, hogy XY ne legyen a listán. (Mert legutóbb mikor rajta volt, valahányszázezerrel dobta meg a kampányköltséget.)
 A mobilszervizek fogalomkészletének állandó visszatérő darabja a kissé misztikus "idegen eredetű folyadék". Ez persze sok esetben sör, amibe fejest ugrott a teló egy dévaj északán. Sokszor viszont a mobil gazdája nem bír visszaemlékezni semmilyen a készüléket ért nedves atrocitásra, bárhogy is…..
Tkq 2017.05.29 21:01:14
@H?P?: Te egy elég undorító féreg vagy, ez a stílus legfeljebb a subbára való.
@Hilda: Esetleg ha eligazítanád ezt a mocskot.
A fenti videó nagyot futott a magyar interneten: a Facebookra kitolt, kommentár nélküli felvételt eddig 910 000 alkalommal indítotték el, és több, mint ezer komment érkezett rá. Tudom, hogy nem sokat mondó összehasonlítás, de a vasárnapi Tényeket a teljes lakosságban 657 235, a Duna TV hatórás…..
Tkq 2016.10.25 21:37:47
@belert: :D :D :D A Facebook pont hogy beleszól, hogy mi pörög. Nem is kicsit.
www.cnbc.com/2016/09/01/algorithm-may-not-fix-facebooks-trending-topics-bias-issue.html
"Fogalmam sincs a szabályozásról, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy aki ingatlant KERES, az ugyan ne fizessen már az ingatlan közvetítőnek a szolgáltatásért..." - hát a szabályozást mi sem tudtuk, csak azt, hogy általában tényleg az eladótól, bérbeadótól vonják a díjat, úgyhogy…..
Mért nem értik meg a cégek, hogy nem az az igazi gáz, ha hibáznak, hanem ha úgy csinálnak, mintha nem tették volna? Don Pepe FB-ján ráadásul még nyáron is elég királyul ment a kapcsolattatás ilyen modatokkal, hogy "Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételedet. Őszintén…..
Gondolom az ifjúság általában terebélyes tűrésküszöbe és az izmos pesti albérlet árak miatt kollégiummal kapcsolatos ügyekben ritkán kapunk levelet. A Homár létezése óta cakk-pakk 3 ilyen volt, 1 a Galvanira vonatozott, akárcsak az alábbi levél. Akkor a körülményekkel…..
Tkq 2014.10.21 09:47:22
@amsz: A bérleménybe a tulajdonos nem mehet be a bérlő tudta és beleegyezése nélkül. És ha értenéd is amit olvasol, kiderült volna, hogy nem a szerződés lejárta után, hanem előtte lett kipaterolva.
Amennyire kényelmes egy fotelből cuccokat vásárolni, annyira macerás az élet, ha valami mégsem stimmel a csomag megérkezése után. Ezúttal az egyik sarokban a Bon Prix, a másikban Ágnes, aki a levele alapján elég eltökélt és tudtaos fogyasztó, és egy csomó tudással fel van…..
Tkq 2014.09.01 20:50:49
Mi ez a fasság, hogy a cég hibájából még én fizetek rá a boltra egy postaköltséget?
A Parts4repair nevű díszes szingapúri társaságtól amikor akkut rendeltem és másik típust küldtek akkor igaz, hogy borzasztó lassan, de elismerték a hibát és saját költségen küldték a jót. Mivel az első levélben leírtam, hogy a balfaszkodásuk költségeit nem én fogom vállalni, így ahhoz sem ragaszkodtak, hogy visszaküldjem nekik ami nálam van, mert többe került volna a posta.

@batgirl: Hallottál már a készpénztartás költségeiről? Normális cégnek minimális a kp állománya, ezért pont az került többe, hogy kivegyék, a pénztári kifizetést lepapírozzák, Manyika megsétáltassa a postáig és a hatályos díjszabás szerint feladja. posta.hu/static/internet/download/PFASZF_BPU_dijak_20140101.pdf
Ehhez képest akkor mennyi lett volna egy átutalási megbízás?
Arra meg, hogy a működést nagyrészt a házipénztárból bonyolítanák itt egy cikk a szabályozásról amit ezt nagyjából lehetetlenné teszi: www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/mennyi_lehet_a_hazipenztarban/
Lehet, hogy más is lemaradt arról a remek hírről, hogy fogyasztóvédelmi appot csinált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. "A NFH új okostelefon-alkalmazása a legfontosabb fogyasztóvédelmi ismeretanyagot adja a felhasználók kezébe, de lehetőséget teremt arra is, hogy…..
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Hungarian Cycle Chic Kitámasztó 2014.06.11 08:48:36
Ha még - ahogy a lenti képen láthatjuk - Chilében is elkezdték koppenhágai mintára telepíteni a bringás rajtrácsokat, nem ártana nálunk is megtámogatni a piros lámpáknál elindulást. Egy kedves, figyelmes, olcsó, mégis hatásos pr akció lehetne a város részéről. Bár mi már…..
A sport Audi Nissan a II. kerületben a Budagyöngye és az Akadémia villamosmegálló között keresett magának méretben megfelelő parkolóhelyet. Meg is találta. Olvasónk megmutatta a képet egy környéken talált rendőrjárőrnek, akik azt mondták neki, hogy sajnos nem tudnak mit…..
Tkq 2014.05.09 02:41:00
@olcso: Nem is károkozásért vesznek elő ha leereszted a kerekét, hanem személyi szabadság megsértéséért.
"A bűncselekmény befejezett, amikor a sértett nem képes akaratának megfelelő mozgásra, helyváltoztatásra."

www.nemokap.hu/jogi/cd/07_buntetojogi_alapfogalmak.pdf 20. oldal
Példa: "Megvalósítják a személyi szabadság megsértésének vétségét, akik a gépkocsi elé és mögé állva megakadályozzák a sértettet abban, hogy a helyszínről akaratának megfelelően eltávozzék [Btk. 175. § (1) bek.]."vozzék [Btk. 175. § (1) bek.].
Tkq 2014.05.22 20:07:52
@NemNick: Sem gyakorló ügyvéd, de még joghallgató sem vagyok, de rémlett, hogy indult ilyen eljárás olyan ellen aki valamelyik képviselőt próbálta visszatartani még a balhésabb elmúlt pár év valamelyikében.
Idézhettem volna akármi mást is amit hoz a google, de ez volt elöl.
Mocskosul arrogánsnak tartom viszont a "több mint beszédes" megjegyzésed.
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
Tkq 2014.04.01 19:55:22
@dr. phil. Sün‼ ツ: A La Contessa amúgy is egy mocskos tetű banda akik spammeléssel akarnak vendégeket fogni.
Tkq 2014.04.01 19:56:58
@dr. phil. Sün‼ ツ: Egyel lentebbire akartam :/
Neil Patrick Harris and Billy Eichner Ambush New Yorkers! from Billy on the Street Billy Eichner, a Funny or Die egyik műsorvezetője Neil Patrick Harrisszel rohangál az utcán és üvöltözik az emberekkel teljes pánikban, hogy véget ér az Így jártam anyátokkal. Az…..
Messidor pénzzavarba került a Ticket Express oldalán, amikor a bécsi Stones-buli jegyétvételi díját forint helyett euróban adták meg. Amúgy, személyes átvétel 2700 forintért? Próbáltam ma jegyet foglalni az Eventim (Ticket express) oldalán kedvencem, a Rolling Stones bécsi…..
Naiv ügyfél szomorúan értesült róla, hogy január 1-től kötelező a külföldre feladott ajánlott csomagot kizárólag elsőbbségi felárral lehet igénybe venni: Hiába a milliárdos kampány, a mantraként ismételt REZSICSÖKKENTÉS, vannak még bátor ellenállók és…..
Tkq 2014.02.12 02:22:41
@aum: Pontosan. HK-ból rendeltem Sony töltőfejet $10-ért free shipping-gel és kíváncsiságból kiszámoltam mi pénzért jött ide. 8 HKD azaz mai árfolyamon 234 Ft.
@Gyüjtőjegyes: Attól, hogy sokan csinálnak valamit még nem lesz legális. Nagyon remélem, hogy nem csak a Magyar Posta lesz megrépázva ezért a kedves kis egyezményes gyakorlatáért, de az összes többi is.
Nem tudjuk, hogy az állampolgárság feltétele volt-e vagy sem, mindenesetre az MTI szerint a francia színész egy orosz tévésorozatban kapott szerepet. Ismeretes ugye, hogy Depardieu a magas adók elől menekült el Franciaországból, először a belgákhoz, majd Putyin ölelő karjaiba. A…..
Hát ez is eljött.. lassan vége a kintlétemnek, bár még egy két dolog azért vár rám. Tegnap volt egy kis sörözgetés az itteni tanárokkal. ez itt egy szokás féleség, hogy a tanárok és a diákok elmennek az év végén, megisznak vmit együtt és beszélgetnek. Elég furcsa dolog ez…..
Ugyan a CES-en nem villantott akkorát a HTC, de a februárban megrendezésre kerülő barceloniai MWC-n vélhetőleg annál nagyobbat fog. Ekkor mutatja be az M7-nek keresztelt új készüléket, amely a One X-hez hasonlóan 4.7 hüvelykes megjelenítőt kap. A felbontása pedig valószínűleg…..
Tkq 2013.01.17 13:00:55
Áruld már el nekem, Te androidos "szakújságíró", hogy hogyan etted meg annyira a zepöl retina marketing bullshitjét, hogy nem tudsz leakadni róla?

Ajánlom figyelmedbe:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_displays_by_pixel_density
szépen be lehet lőni, hogy pixelsűrűség szerint rakja sorba az eszközöket, ott is bőven van aki veri a kis kedvenced, és mindössze egy darab fullhd modell szerepel a listán.
LG Infuse Neo Z E G2, Sony Ericsson Vigor Vibrant Prime 3D, HTC Dream Slide G1 One S, HTC Liquid Touch - valódi andriodos telefon nevek is lehetnének, de ezúttal egy generátorral készültek a nevek. Vajon a gyártók is hasonló módon döntenek legújabb telefonjaik nevéről? Ti milyen nevet…..
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
Tkq 2012.01.04 02:58:50
@windex: "gyengeelméjű szervilis, öntudatost játszó kukac-e vagy? [...] más nem hülye csak azért, mert annak kezeled. [...] 1. ha agyonnyom ellenfeleink intelligenciájának fölénye, 2. ha agyonnyom ellenfeleink unintelligenciájának (ez esetben több, mint tahóságának) fölénye. különben is, hogy tudja meg a barom, hogy barom, ha senki nem közli vele? [...] hülyének látszol tőle ..."
Ezek közül biztosan egyik sem sértés.

És milyen "alapelvek"ről beszélsz?
És milyen "látszólag pragmatikus magatartás"? Talán látszólag logikus gondolatmenet akartál írni, nem?
Félműveltséged ékes bizonysága az általad feleslegesen előrángatott rengeteg idegen szó. Azt hiszed ezzel színesíted mondandód? Hadd ajánljam a mondatokhoz a nagy kezdőbetűt.

Nem szándékom védeni azokat, akik bántották Andrást, talán ez nem volt tiszta.

@Siegelindee: Nem akarod érteni, igaz? Tfh. igazam van és bátran odamondott. Akkor bizony kereste a bajt és mindkét fél hibás. És ennek SEMMI köze ahhoz, hha valakit megerőszakolnak. Nem értem miért kell mellébeszélni. Bár a viktimológia egy makacs és kevéssé szimpatikus tudományág.
Természetesen NEM gondolom úgy, egy nemi erőszak áldozata felelős lenne a helyzetért amibe került.

@SPYD3RM4N: Nagyon bájos ahogy csúsztatsz. Levezettem, hogy szerintem milyen okok vezethettek a ruházat átvizsgáláshoz. Innentől veled nem kommunikálok, mert teljesen felesleges.

***************************************************-
Értem én, hogy nem szimpatikus a feltevés, hogy Kövesdi Andrást azért verték szájba mert nácizott, de attól még a videón látott viselkedése alapján eléggé valószínűsíthető. (Az okoskodók kedvéért, hogy ne legyen logikai bukfenc, szvsz András nem csak akkor nácizott mikor elvitték, hanem mielőtt elkezdték ütni is.)
Azzal sem lophattam be magam a szívetekbe, hogy indokolhatónak láttam a nagy felháborodást kiváltó ruházat ellenőrzést, de világosan leírtam, hogy szerintem miért került rá sor.
Sajnálom, hogy Andrást akár indokoltan, akár indokolatlanul inzultus érte, érhette, de nem tudok azonosulni a videón látott viselkedésével.

Befejeztem
Vastagbőr Berágott a bankunk 2011.12.16 13:10:00
Orbán a múltkori megtört arcú tévéinterjújával szemben ma reggel már ismét a régi fényében ragyogva, sziporkázva, mosolyogva, büszkén és magabiztosan nyilatkozott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Fő téma a Bankszövetséggel aláírt megállapodás volt a…..