Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisKele

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos hosszú ideig hanyagoltam a blogot, és így csak most, hosszú idő után folytatom csak a korábbi bejegyzést, de azt hiszem kezdhet tisztulni a kép előttünk, mi is volt, illetve mivé lett a 2008as pénzügyi válság. A következő bejegyzéssorozat főként egy nagyobb lélegzetű…..
Kapitalista Karácsony 2010.12.24 09:52:00
Heti hírösszefoglaló helyett, rendhagyó módon inkább:Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!  ..
Kapitalista Mindenféle 3. 2010.12.12 13:20:00
Ezen a héten is szerettem volna valami színvonalasabb kis hírösszefoglalót összehozni, de nézegetve a heti eseményeket, meg kellett állapítanom, hogy semmi sem történt. Teljes nihil agyhalál jellemezte a gazdasági híreket.   A forradalom természetesen folytatódott a maga…..
Kapitalista Mindenféle 2. 2010.12.04 22:40:00
Eltelt egy hét, ennek örömére megint szemléztem egy kicsit. Zajlik az élet. Globálisan és lokálisan egyaránt. Míg a világ folyamatosan az eurozóna tagjainak fizetőképességén parázik, itthon folytatódik a "fülkeforradalom" "gazdasági szabadságharca".…..
Az elmúlt években mindent leírtak a „válságról” (többet is mint kellett volna). Hallottuk, hogy a bankok kapzsisága miatt volt, hogy vége a kapitalizmusnak, vagy legalábbis abban a formájában, ahogy mi ismerjük. Azonban ez is, mint annyi minden, kicsit bonyolultabb. A…..
Kapitalista Mindenféle 2010.11.26 19:50:00
Lassan már én is jelentkezek egy értelmes hosszúságú önálló írással, de így a munkahét végén pihenésképpen inkább szemezgetek egy kicsit az utóbbi napok sajtóterméséből. Nem meglepő módon szinte minden mértékadó magyar internetes újság, blog és mindenféle egyéb…..
Kapitalista A pénz 2010.11.23 22:33:00
Ma csak egy rövid posttal jelentkezünk.A kapitalizmus megértésének egyik alapja a pénzgazdálkodás megértése.Ehhez ajánlom az alábbi 3 részes kis német nyelvű rajzfilmet (sajnos a készítő nem járult hozzá a szövegbe történő beágyazásához, de a youtube-on szabadon…..