Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincent Le Roy

50 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor az ember lelke kong az uressegtöl es nincs ami es aki feltöltse, akkor jön ra, milyen egy vakumban letezni....ahol semmi nincs...se levegö...se hang... se feny....se elni se meghalni nem tudsz......
Vincent Leroy Honnan jön ez....? 2016.05.11 00:10:19
        ...Honnan jön ez a gonoszság, ami átitat sokakat...néha mindent...Honnan nyeri a táplálékát, mit akar?...mivé lesz?...miből lesz? Miért ragad el egyeseket?...Mások miért állnak ellent?....Mit teszünk, hogy mi ne legyünk áldozatai?....vajon miért csak az ember gonosz?? vajon az ember az…..
Vincent Leroy 2013.09.18 01:17:29
Vincent Leroy ...a köd foglyai.... 2013.09.18 01:17:21
  .......álltam a hídon, a kovácsoltvas korlátnak támaszkodtam, ujjaim alatt éreztem az évszázadok  erezeteit.  ahogy előrehajoltam, át a korláton, belehajolva a lassan hömpölygő ködös semmibe egy pillanatra megvillant előttem a folyó valószerűtlenül zöld vize. na igen, a Szajna meglepetéseket tud…..
...a pincérsrác készséges és kedves volt.bar nem tudott angolul, én sem árultam el, hogy nem idevalósi vagyok. ahogy lecaplattam a domboldalon a kacskaringós szerpentinen, számban mar előre érezve a kellően érlelt sajt izét, átfutott rajtam a délelőtti beszélgetés az angollal.…..
        Az, hogy Igornak sikerult ravenni erre az utra csak annak volt koszonheto, hogy szerettem hajozni…hogy valojaban mit is szerettem benne, amikor az egesz talaj a labad alatt mozog, nem tudod, hogy mikor milyen iranyban mozdulnak el a dolgok körulötted, es ha esetleg egy…..
                  .....pontosan megbeszelt idöre kellett mennem.a telefonbeszelgetes rövid volt, lenyegretörö.Igornak regebben sokat segitettem, s tudtam, az Ö vilagaban egy kesöbbi telefonhivas, es keres azonnali valaszt eredmenyez. Igy volt ez most is.a hivas utan ultem a szobamban,…..
Na, ez aztán egy érdekes poszt lesz, kicsit bizonytalankodtam is, hogy meg merjem-e osztani egyáltalán. A családunk egy közepes méretű szürke(marha)állománnyal rendelkezik Pannonhalmán, így a hazalátogatásoknak egy állandóan visszatérő eleme a bocik felkeresése. Ezúttal…..
      ....ahogy a karosszekben hatradoltem, es hallgattam az idösebb asszonyt, ki lassan, de biztosan, felpörgette magat, indulattal beszelt egy kollegamrol, sajat magat is megpecsetelve, megbelyegezve, megertettem, hogy nem sok keresnivalom van mar itt. Nem szoltam, szeliden, csöndben,…..
    Nem igazan értettem mit kerestem mar megint itt.Egyszer mar jártam itt, örultem, hogy kimenekultem. Nem szokas manapsag hösködni, vagy ha megis, nos többnyire csak bolondok teszik. Az igazi hösösk ideje lealdozoban van szerintem. Es egyebkent is, alapvetöen nem ide indultam, nem ez volt az…..
Polaris Fecsegőposzáta 2. 2012.03.23 07:01:00
Mivel tetszett a könyv, így természetesen azonnal meg akartam nézni a filmet is. Tegnap el is mentünk egy afféle előpremierre, Jucussal és Annával.   Érdekes volt a helyzet már a mozi előterében is. A női vécé előtt végtelen sor kígyózott, míg én gond nélkül…..
Polaris Örömhír 2012.03.21 21:41:00
 Ma tudtam meg (bár pár napja már sejtettem), hogy a blogom egyik visszatérő szereplője, valamint egyik olvasója (aki egyúttal néha-néha hozzá is szólt), sikeresen „összejött” egymással, úgyhogy immár egy boldog párt alkotnak. Mindez – ugyan csak…..
Vincent Le Roy 2012.03.23 00:27:03
Vincent Leroy ...mushotoku... 2012.02.14 00:39:27
    Vincent! Ez az út amin végig akarsz menni hosszú és göröngyös lesz. De ha van benned elég kitartás, az út végén megállva és visszanézve azt fogod mondani, megérte.Soha ne feledd: mushotoku.Ez a lényeg....ezzel jól el leszel. Vagy 10 éve ezzel bocsájtott útjára tanítóm, aki nem sokkal később…..
      Ahogy kijöttem a Gant boltból és balra fordultam a keskeny kikötői utcácskán azonnal megcsapott a frissen készített Gambas pil pil illata. Az illat, mely a sarkon lévő étteremből szivárgott a szelek szárnyán mindenfelé. Éreztem a fokhagyma, a cayenne bors illatát,…..
Vincent Leroy útjaink 2012.01.19 15:03:00
 ....a multkor Mark megkerdezte, azert nincs felesegem, csaladom, miert utazok ide-oda...meg sem allok???nem....talan azert is utazok...hogy ezt elkeruljem? vagy az erzest?azt, hogy nem tudok otthon ulni....es varni....vagy mar nem is emlékszem....reg volt....meg fiatalabb voltam..a jo öreg…..
  www.youtube.com/watch   Ereztem en a joakarast...atereztem a tervezö gondolatait es erzeseit...lepesröl-lepesre.Tulajdonkeppen jol nezett ki, inspiralo volt, meg-meghökkentett apro reszleteivel....jol passzoltak az olivazöld parnak, a tölgy asztallal, az ovalis kad kellemes kremszinu…..
Amikor kijöttem a dojobol a Kendo edzes vegeztevel, amely egyben formalja a testet es lelket, bar mostanaban sokan csak divatbol, heppböl, vagy sznobsagbol izlelgetik, es igy soha, semmit nem ernek el altala, jolesö erzes suhant at rajtam. A testmozgas mindig kellemes utoerzeseket hagy maga…..
Vincent Leroy Töréspontjaink 2011.12.10 10:50:59
 www.youtube.com/watch ...amikor a csomagtarto elött alldogaltam...nezegetve a fegyvereket...utoljara felötlött bennem...ha most benyulok a csomagtartoba, es megragadom az egyik fegyvert, nincs visszaut....percek teltek el...a nepper turelmes volt...en pedig vivtam talan legkemenyebb…..
Vincent Leroy ...a világ szeme... 2011.12.10 10:43:30
    ...talán néha meg én is eltűnődőm hogyan is kezdődött ez az egész...mert minden elkezdődik valahol, egyszer...hogy véget ér-e? azt nem tudhatjuk...hogy az én történetem meddig tart? nem tudhatom...talán jobb is igy. Kopottas kairói kávéházban ültem...amely valamikor jobb napokat látott, bar…..
www.youtube.com/watch  ...megmondom öszinten nem fulött a fogam, hogy ideutazzak.semmi biztositek nem volt arra, hogy el is hagyom az orszagot, elve legalabbis.A hiradasok pillanatokra foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, mar reg megszunt mindennek az erteke...es aki azt mondja, hogy nem…..
Vincent Leroy Les Mots 2011.12.10 10:30:59
      ...szavaink mögött mennyi dolog rejtözhet, es mennyi dolgot kepzelhetunk be masok szavai möge, miközben igazabol halvany fogalmunk sincs arrol mi zajlik a masik fejeben, milyen gondolatok kergetik, uzik egymast kinozva a fej tulajdonosat.kimondott szavaink megfakulnak,…..
 www.youtube.com/watch Ereztem be kell mennem a buzamezöbe...magasak voltak mar a kalaszok, aranylottak a tuzö napsutesben. A kellemes szellö hatasara lagyan ringott az egesz mezö, mint a tenger.Ahogy ott alltam a mezöben, elöleny- a buzakalaszokat nem tekintve- sehol nem volt a…..
    www.youtube.com/watch   ...ugy ereztem egyszeru vagyok, letisztult es sallangmentes...amint a varoban ultem, sokadjara immaron,veletlenul megpillantottam magam oldalt egy tukorcsikban.feher ingem felso gombja hanyagúl kigombolva, a titankeretes sotet napszemuveg moge…..
    Amikor leszalltam a lorol, es megpaskoltam az oldalat,egy pillanatra megcsapott a liliomok illata, amelyek körös-körul illatoztak az erdö ezen a tajan.Nem tudtam, hogy mennyire volt gyakori ezen a videken a liliom..igazabol nem tudtam semmit erröl a videkröl.Ismeretlenul indultam utnak, az…..
Vincent Leroy A szanalom pillanatai 2011.12.10 10:10:00
...amikor lehuppantam a börfotelbe, es hatrahajtottam a fejem, hogy vegre kipihenjem a nap faradalmait, a belem ivodo görcsöt...feszultseget, felötlött bennem, hogy mennyire patetikusak...szanalmasak tudunk mi lenni...emberek...ferfiak-nök egyarant...belemegyunk ertelmetlen idörablo…..