Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passiofruit

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A három színből álló, csíkos Prada stóla a divatipar nagy kedvence lett pillanatok alatt: viselte már Rihanna az S&M videóklipjében, Shala Monroque, a POP szerkesztője a Valentino bemutatón, Anna Dello Russo a milánói divathéten, Marc Jacobs partizás közben,  és a…..
Reggeli Tiffanynál "AILLEURS" 2011.03.05 17:11:00
A LOUIS VUITTON KOLLEKCIÓJA 2011 NYARÁRA                                Ailleurs... Valahol máshol... A Louis Vuitton a nyár költői…..
Hamarosan a boltokban Rihanna első parfümje, a Reb'l Fleur, máris itt van hozzá a reklámfilm. Bár a csajt nem szeretem, a filmecske mégis tetszik (talán az egyértelműen szexuális utalásig), nagyszerű hangulata van. Az illat maga gyümölcsös-ciprusos, a leírás alapján eléggé…..
Egyre közelebb van Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének napja, és ez természetesen a divatvilágot is felpezsdíti. Most öt cipőtervező ült a rajzasztal mellé, hogy megálmodják, miben kellene az újdonsült hercegnének megtennie az első lépéseit.Az én kedvencem Cesare…..
Csecsebecse JLo új videoklipje 2011.03.04 09:29:34
Jennifer Lopez régóta nem jelentkezett új dallal, most viszont itt van az On the Floor - JLo pedig még mindig jól nyomja, nagyszerűen tartja magát...
Jól lehetett keresni a válságban a különböző luxus befektetési alapokkal, persze csak akkor, ha ügynök voltál, aki rásózta a papírokat a balekokra némi jutalékért. Ügynök-katonák hada fektette a magyar ügyfelek pénzét olyan unit-linked termékekbe, amik nagy része…..
Bizony, kedves menyasszonyok, ez a valóság. A White by Vera Wang kollekciónak ugyanis éppen ez a lényege, a szokásos ruhák áránál jóval kevesebbért kínája a tervezőnőtől már megszokott tüllszoknyás, légies, csipkedíszítéses darabokat. Vera két évtizednyi munkájának…..
3,26 milliárd euró: pontosan ennyivel költött többet tavaly a Föld lakossága Louis Vuitton trunkokra, TAG Heuer Monacókra és Moët pezsgőkre. Hogy ez mégis mennyi pénz, mármint azon túl, hogy rengeteg? Nagyjából annyi, amennyit a hurráoptimista forgatókönyv szerint Magyarország…..
Michael Korsnak mindegy, hogy hol vagyok éppen, síelek a hegyekben (bár azt sosem szoktam), vagy süttetem magam és nyaralok a télben...?! "Mindenre van megoldás", ahogy egy barátom mondta magabiztosan, nem is oly régen. Nevettem. Eltelt egy pár év..., azóta már Ő is csak…..
HeStyle Tavaszi Topman kampány 2011.01.21 16:34:00
Dan Felton és Milo Spijkers a modellek a Topman tavaszi kampányához. A kinti képeken megint a természetesség kap hangsúlyt,  a fekete-fehér képekről pedig nem lehet sok mindent írni. A kötött kardigánok úgy tűnik maradnak a kínálatban, bár ezek tényleg eléggé…..
HeStyle Tavaszi Topman kampány 2011.02.04 10:00:00
Ötletes fiatalság - ez a jelszava a Topmannek tavaszra. Az "ötletes" jelzőt még megértenénk, de ezek a ruhák annyira nem fiatalosak, inkább a múltból merítenek.  Jaco van den Hoven a hosszúhajú modell a kampányhoz. Az élénk színeket támogatjuk, főleg tavaszra, de a…..
Azon gondolkodtunk, hogy vajon 530 dolláros (kb. 105.000 Ft) árával ez-e a világ legdrágább törülközője? 92x152 cm méretű, több színben kapható. Ha az ember ezzel kimegy a partra, nem valószínű, hogy lesz olyan, aki drágább pamutdarabon heverészik.(kép: most-expensive.net)..
HeStyle Marc Jacobs nőként... 2011.01.30 19:00:00
 Az Industrie magazinban jelent meg ez a - ne is haragudjatok, de - kiborító fotósorozat Marc Jacobsról. Vagy vehetjük könnyedebben is: egyenesen mókás, ahogyan komoly arcot vág ezekben a női ruhákban. A fekete-fehér portréfotón egyenesen úgy néz ki, mint egy ápolt, kisminkelt…..
HeStyle SAG Awards - a férfiak 2011.01.31 19:01:00
A Screen Actors Guild Awardson rengeteg színész tűnt fel a minap. Most nézzük, ki mit viselt. Bár azt hiszem, senki nem fog szívrohamot kapni közületek: mindenki öltönyben/szmokingban jelent meg, ezt így illik. A férfiaknak egyelőre kevesebb választásuk van, ha ilyen eseményen kell…..
Air Royal Antique Brown - ez a neve ennek a barna bőrből készült magasszárú Nike cipőnek. A barnának ez az árnyalata nagyon jól mutat ezen a formán és a talp kialakítása is mutatós. Kicsit tényleg vintage hatású cipőről van szó. Már csak az a kérdés, hogy Ti hogy álltok…..
Vasárnap vacsorázott együtt a két híresség Kölnben. A Campi étteremben készült ez a fotó róluk. Azt hiszem, mindkettejükről előnyös a kép. Az elég valószínű, hogy mostanában együtt nem jelentek meg, így ma ez elég ahhoz, ez legyen a nap fotója nálunk. (kép:…..
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
OurFashion Hermés a kirakatban 2011.01.27 14:00:00
A világ talán legexkluzívabb táskáját nem lehet csak úgy kidobni a kirakatba, hozzáértő kezek, tapasztalat és rengeteg kreativitás szükségeltetik a dekoráció elkészítéséhez. A párizsi üzletük kirakata pedig nem csupán egy a sok közül, hanem inkább kiállítás, ahová…..
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
               Lassan karácsonyi díszbe öltözik a város.., készülünk az ünnepekre.A bevásárlások során érdemes arra is gondolni, mit veszünk majd fel Karácsony este, vagy szilveszterkor. Ne gondoljuk, hogy…..